Цитирай Първоначално написано от Gnom
Седнете и си поговорете сериозно за това какво не харесваш ти в него,но и изслушай него ако той също се оплаква от нещо.Поговорете си за проблемите,направете нещо различно.Също така ти ме накара да се замисля - защо ти се е изгубило чувството.Отговорът може да не е от най-точният,но може би това се дължи,че няма СТРАСТ между вас.Разпокъсвани сте от доста караници и това те е накарало да се отдръпнеш от него.Не мога да ти напиша на какво се дължи тъй като и не знам за какво се карате.но имам чувството,че ключът е в това.Ако можеш и да ми опишеш какво хареса в него,как се запознахте -може би ще ти помогна повече.

[Gnom]
Запознахме се с общи познати .. Някакси хареса ми и той пръв да се интересува . . След време и той ме заинтересува . . Таака цяло лято си писахме по скайп . . Виждахме се от време на времме, беше ми първоначално като приятел .. Но послее адски много ми харесваше, както и той мен .. .. Не знам, но мисля, че в него ми хареса това, че можеше да споделям с него и можешх да му имам доверие . . Когато тръгнахме на училище тръгнахме . . Всичко беше ОК! Но от както ходим вече година и почнаха проблемите,явно той много се привърза към мен и много почна да ревнува и да ме командва . . И мен постоянно това ме нараняваше да се караме всеки ден . ПРавех всичко за него. . Прощавах му. . Ходех му зад гъза . . Бях зарязала приятелките си по едно време . . Но като че ли всичко се промени . .Вече не ми пука дали ревнува или не . . вече му се дърпам и правя това което на мен ми е добре . . Той пак започва с ревността си която ме убиваше всеки ден и ето, че дойде ден в който на мен не ми пука . . Имам чувства към него . . но мисля, че са малки . . И това е че ме е страх да го напусна, защото ако го пожелая отново . . ?? Или пък не мога да забравя щастливите моменти заедно . . През цялото време което усетих най--много с него беше приятелство . . В смисъл бях много влюбена и много щастлива . . Той ме научи на много неща, но както и на много отрицателни . . И вече незнам . . ако се сетя още ще допълня