- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- какво мога да правя с гипсирана ръка?
така, предстой ми операция на китка, после 30 дни гипс. Освен тичането и коремните преси други опражнения мога ли да правя, защото след като сваля гипса отивам в залата да тренирам ии искам да съм във форма..![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Сваляш гипса и отиваш в залата, после да не бягаш пак до лекаряПървоначално написано от go71n
![]()
Засега най-добре си стой на гъза че ше напрайш някоя беля !!!
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Гипса се сваля след като ръката е почнала да заздравява НО НЕ НАПЪЛНО ЗАЗДРАВЯЛА,освобождава се движението на китката или засегнатата област за да не зарастнат костиците така че да не може да ползваш ръката дори да пиеш вода .... за това те сътветвам за сега тичай прави коремни пресички и не се натоварвай много !Първоначално написано от vaseto0o
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Най-много да се осакатиш, ако отидеш в залата, след като си свалил гипса. Консултирай се с лекаря след колко време може да се натоварваш.
за кво ти е гипс, аз отивам щото дават пари от застраховка и готини болнични (диагнозите, които аз си пиша са за по кратки срокове) отиваш слагат ти го, прибираш се хващаш клещите и к'ур за гипса![]()
само после внимавай, че един мой човек така му чупиха ръката наново после![]()