.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен
    Град
    <3

Неописуемо

Точно така. За пръв път (буквално) се чувствам така както сега. Не мога да опиша...аз...дори не знам какво да кажа,за да не кажа глупости,които не искам да говоря. Не,не е любовен проблем,семеен или нещо такова...ще ме извинявате ако пиша несвързано и незавършено...Имах една..мечта,която открих...и която е толкова далечна и...осъществима е,но мисля,че ме е страх да я осъществя. Та това нещо...ми е толкова близко и толкова..не мое,но като част от мен...ох... ; (

Луни
    Мечти
    Мечти
    Луни

Копнеж и страх
    Защо боли 2x
    Нали мечти?

Последен миг
    И аз не спя
    Не си без лик
    Аз ще крещя!!!

По принцип не се самосъжалявам с цел съжалението на другите и за това сега е съвсем искрено...аз съм глупачка...толкова съжалявам...до сега за нищо не съм съжалявала...за това ще съжалявам мисля че и след години...а за някой може би дори не е нищо особено...

П.П Ще махна темата...просто трябваше да кажа нещо...нещо...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Винаги когато изпълниш една мечта, може да си създадеш нова
    n00bs

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    тъпо е когато човек си изпълни мечтите - след това остава празен.
    но аз винаги съм искала тази....и сега когато я чувствам така близка...ме е страх... ох..
    4XCOKИ

драми

Мега фен
    Град
    <3
    ок...хах
    4XCOKИ

Ако искаш съвет/помощ, би било добре да споделиш в какво се състои въпросната мечта.

защо те е страх?
    а) не си сигурна дали това е, което искаш.
    б) страхуваш се, че ще се разочароваш.
    в) че с постигането на тази си мечта, тя вече няма да е мечта, няма да има към какво да се стремиш, какво да отваря очите ти сутрин, да пунктира пътечка пред теб;
    г) не си готова да се отдадеш на новото, независимо дали е заради промяната в и около ти, или страхът/нежеланието да пуснеш корени
    д) друго:Д

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Sham
    защо те е страх?
    а) не си сигурна дали това е, което искаш. сигурна съм,че го искам
    б) страхуваш се, че ще се разочароваш. Знам,че няма да се разочаровам. Убедена съм.
    в) че с постигането на тази си мечта, тя вече няма да е мечта, няма да има към какво да се стремиш, какво да отваря очите ти сутрин, да пунктира пътечка пред теб; Това не е така.
    г) не си готова да се отдадеш на новото, независимо дали е заради промяната в и около ти, или страхът/нежеланието да пуснеш корени Не съм готова...аз никога не съм готова. Просто съм ужасно нерешителна,слаба и страхлива. Най-вече страхлива. Искам това нещо толкова много,а го отричам до последно...заради себе си...защото съм страхлива...
    д) друго:Д ех...представи си,че получиш обаждане от най-добрия разказвач на приказки...и се почувстваш точно като в приказка...като във някой хубав филм...
    П.П Не искам съвети...никой съвет няма да ми помогне,като знам какъв отвратителен инат съм. Просто исках да споделя. :>
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на babity
    Всеки има такива страхове. Аз изпитвам неописуемия страх, че може да постигна това, което искам и то да не е онова, което съм искала. Защото на мен винаги ми се случва така. Идеализирам нещо, идеализирам и накрая то се оказва грозно и неприятно, и ужасно. И много ме беше страх да трябва да направя избор за себе си, за целия си живот... Ако познаваш достатъчно себе си, винаги ще можеш да вземеш най - доброто решение.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Всеки има такива страхове. Аз изпитвам неописуемия страх, че може да постигна това, което искам и то да не е онова, което съм искала. Защото на мен винаги ми се случва така. Идеализирам нещо, идеализирам и накрая то се оказва грозно и неприятно, и ужасно. И много ме беше страх да трябва да направя избор за себе си, за целия си живот... Ако познаваш достатъчно себе си, винаги ще можеш да вземеш най - доброто решение.
    Това е,че се познавам прекалено добре...При мен не е така като при теб...знам,че няма да се разочаровам,знам,че това,което искам ще е хубаво и въпреки това го отричам...защото съм такава...не искам да разочаровам никого...а когато това стане се чувствам ужасно глупаво и го мисля с дни..и знам,че ще го помня винаги.
    Добре стига толкова...мерси за търпението... (:
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на machoka
    мацка, слаб ти е алкохола на тебе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си