.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Бронзант ..

Е,какво ви е мнението .. ползвате ли, знаете ли някои хубави и горе долу цената .. ?
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Винаги съм била против автобронзатите.Незнам , но не ми допада идеята да ходя на солариум , иили да се пръскам/мажа с бронзати.Вредни са , пигментират кожата , аз съм против това .ПО-добре нормлано и естествено да си хванеш тен.Едно ,че е по-здравословно , второ е по-траен и дълбок тена. Иначе на Нивея има Върви в някой козметичен или аптека и питай Но според мен недей . ЛИчно мнение е все пак де

^^Точно с автобронзанти се "хваща" най-здравословен тен. Това, че някои не могат да го нанасят правилно е друг въпрос. Аз съм имала на Джонсън за средно тъмна кожа или нещо такова и останах много доволна. Нямаше нито оранжеви петна, нито черти

Голям фен Аватара на Callisto
    Петната се получават не само когато е неравномерно нанесен, но и когато не се потдържа. Тези автобронзанти след време се отмиват и принципно трябва да се нанасят редовно. Веднъж спреш ли да ги нанасяш те се отмиват неравномерно. Ако ще се мажаш с подобно нещо мажи се навсякъде, където си поискаш само недей по лицето, понеже ако един ден спреш да се мажеш ще е тъжна гледка. Иначето много добри са на Нивея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си