- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- плаж... не може
Ами искам съвети как да убедя майка ми да ме пусне на плаж. Аз и обяснявам че няма да влизам навътре пък и ще съм с приятелки, тя не та не. Тя не се притеснеснява за това дали ще влизам навътре или не ами за това че имало педофили и се страхува от това да не ме били дръпнели някъде. Опитвам се да и обясня че може да ми се довери, но няма резултат. Моля за помощ. Навършвам 14 сега лятото. Не мисля че съм голяма но за едно плажче пък толкова.![]()
![]()
еми вземи и приятели момчета .. 2,3 тъкмо по голяма компания![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Нямаш ли някой познат, по-голям, на който вашите да имат доверие? Било то момче или момиче. Или някоя от приятелките да вземе по-голям брат/сестра. Друг вариант не виждам. С приказки няма как да премахнеш притесненията на родителите си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Имало педофили .. и къде са те?
Аз не съм попадала на педофили на плажа!![]()
Е ти какво очакваш? Да се разхождат с табелка "Аз съм педофил!" ?Първоначално написано от BabyBluee
И спря да се върти за миг земята..
Или отиваш без да й казваш или няма да ходиш на плаж ... Тва е![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
аз не бих те съветвала да ходиш без да кажеш на майка си но твой избор.. аз също ще стана на 14 т'ва лято ама не биха ме пуснали сама на плажа, макар че мн ми се иска
Що не я вземеш с вас? Колкото и тъпо да звучи. Ще седи на разстояние и само ще ви наблюдава няма да ви се бута. Без да й кажеш не е много вариант, защото ако разбере може да ти забрани и други неща.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Аз бях на 15 когато за пръв път отидох на басейн, но преди това също са ме пускали, просто компанията не ходехме![]()
По морето вярно, че не е като басейна, но пък вие няма да се забутвате някъде където няма хора. Щом с обяснения не става, пробвай варианта с по-голям придружител.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Само да ти кажа,че да идеш,без да и казваш е най-тъпият вариант-най-малкото,че лятото всички се юрват на плаж и за цяло лято тайно ходене има голям шанс я тя,я някой семеен приятел само да те мерне-и честито.Пробвай варианта с придружители,на които вярват.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Да,пробвай варианта с придружителя,а ако го познава ще е още по-добре.Или пък ако познава повечето от компанияата ти и кажи,че ще сте много хора и такаУспех
А ти мислиш ли, че тя има някакво достойнство колкото и да е малка?Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Ако приятелките и разберат и случайно разкажат на някой ще е доста гадно да ти кажа..
Също така и варианта да отидеш без тя да знае е глупав, но ти решаваш..
Личното ми мнение е да накараш някоя твоя приятелка да говори с нея и да я навие.. Кажи и за спасителите и това, че нещата са безопасни, може и да говориш с някой друг роднина да я накара - татко, баба, дядо к`вото и да е . Успех !![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Като казва не значи не. Не мисля че ще намери придрожител пък и да намери ако не е роднина едвали ще я пусне. Явно не и вдъхваш много доверие щом си на 14 а не те пуска. Постарай се от сега нататък да я информираш по-добре аз така правя за всяко щяло и нещяло и се обаждам по- малка съм от теб и въпреки това тя има повече доверие в мен и ме пуска на басейни с приятели и тн. (не живея до морето иначе и там ще ме пуска 100%) Така че ДОВЕРИЕТО е ключът към успеха![]()