.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

плаж... не може

Ами искам съвети как да убедя майка ми да ме пусне на плаж. Аз и обяснявам че няма да влизам навътре пък и ще съм с приятелки, тя не та не. Тя не се притеснеснява за това дали ще влизам навътре или не ами за това че имало педофили и се страхува от това да не ме били дръпнели някъде. Опитвам се да и обясня че може да ми се довери, но няма резултат. Моля за помощ. Навършвам 14 сега лятото. Не мисля че съм голяма но за едно плажче пък толкова.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    еми вземи и приятели момчета .. 2,3 тъкмо по голяма компания
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Нямаш ли някой познат, по-голям, на който вашите да имат доверие? Било то момче или момиче. Или някоя от приятелките да вземе по-голям брат/сестра. Друг вариант не виждам. С приказки няма как да премахнеш притесненията на родителите си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    много просто - няма да и казваш

Имало педофили .. и къде са те?
    Аз не съм попадала на педофили на плажа!

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от BabyBluee
    Имало педофили .. и къде са те?
    Аз не съм попадала на педофили на плажа!
    Е ти какво очакваш? Да се разхождат с табелка "Аз съм педофил!" ?
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    In the middle of Nowhere
    Или отиваш без да й казваш или няма да ходиш на плаж ... Тва е
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

аз не бих те съветвала да ходиш без да кажеш на майка си но твой избор.. аз също ще стана на 14 т'ва лято ама не биха ме пуснали сама на плажа, макар че мн ми се иска

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Що не я вземеш с вас? Колкото и тъпо да звучи. Ще седи на разстояние и само ще ви наблюдава няма да ви се бута. Без да й кажеш не е много вариант, защото ако разбере може да ти забрани и други неща.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Аз бях на 15 когато за пръв път отидох на басейн, но преди това също са ме пускали, просто компанията не ходехме
    По морето вярно, че не е като басейна, но пък вие няма да се забутвате някъде където няма хора. Щом с обяснения не става, пробвай варианта с по-голям придружител.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Само да ти кажа,че да идеш,без да и казваш е най-тъпият вариант-най-малкото,че лятото всички се юрват на плаж и за цяло лято тайно ходене има голям шанс я тя,я някой семеен приятел само да те мерне-и честито.Пробвай варианта с придружители,на които вярват.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Да,пробвай варианта с придружителя,а ако го познава ще е още по-добре.Или пък ако познава повечето от компанияата ти и кажи,че ще сте много хора и така Успех

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    Що не я вземеш с вас? Колкото и тъпо да звучи. Ще седи на разстояние и само ще ви наблюдава няма да ви се бута. Без да й кажеш не е много вариант, защото ако разбере може да ти забрани и други неща.
    А ти мислиш ли, че тя има някакво достойнство колкото и да е малка?
    Ако приятелките и разберат и случайно разкажат на някой ще е доста гадно да ти кажа..
    Също така и варианта да отидеш без тя да знае е глупав, но ти решаваш..
    Личното ми мнение е да накараш някоя твоя приятелка да говори с нея и да я навие.. Кажи и за спасителите и това, че нещата са безопасни, може и да говориш с някой друг роднина да я накара - татко, баба, дядо к`вото и да е . Успех !
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Като казва не значи не. Не мисля че ще намери придрожител пък и да намери ако не е роднина едвали ще я пусне. Явно не и вдъхваш много доверие щом си на 14 а не те пуска. Постарай се от сега нататък да я информираш по-добре аз така правя за всяко щяло и нещяло и се обаждам по- малка съм от теб и въпреки това тя има повече доверие в мен и ме пуска на басейни с приятели и тн. (не живея до морето иначе и там ще ме пуска 100%) Така че ДОВЕРИЕТО е ключът към успеха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си