.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Обрязан или не :D ...

От доста време се чудя какво предпочитате момичетата... да правите секс с обрязан мъж или с нормален
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

що бе чудно ми е

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    не
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

"Рязана ли е долната - режем и горната!"

Кво ше рече не

Цитирай Първоначално написано от elvenqueen
    Хахаха... Това ми хареса

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче

Re: Обрязан или не :D ...

Цитирай Първоначално написано от kireca
    От доста време се чудя какво предпочитате момичетата... да правите секс с обрязан мъж или с нормален
    На жените им дреме на знаеш кво дали си обрязан или не. По-важното е да си им интересен, да им обръщаш внимание и да ти е корава патката, като дойде време за секс.

Re: Обрязан или не :D ...

Цитирай Първоначално написано от Grudi_SeXa
    На жените им дреме на знаеш кво дали си обрязан или не. По-важното е да си им интересен, да им обръщаш внимание и да ти е корава патката, като дойде време за секс.
    Глупости! Пълни глупости! Какъв е този общ знаменател ?! Да взема да ти го набутам в задника... Мразя резаци! Не ми дреме дали е най-красивият на света, ако е рязан - НЕ СТАВА!

Град
    столично парче
    Я се конкретизирай кой имаш предвид, че почваш да ме нервиш.

Много ме учудват отговорите на женската част...
    Аз пък където съм чел из интернет по тая тема 90% от момичетата казват, че обрязан е по-добрият вариянт (бил по красив, бил по хигиеничен и други такива..). Незнам какво да мисля сега...

Град
    столично парче
    Unabomber, и аз така съм чувал от приятелки.

Кво се карате ... Аз просто питам от чисто любопитство (maybe )

Кво се карате ... Аз просто питам от чисто любопитство (maybe )
    Нямам намерение да се карам с никого, освен ако не ме предизвикат.
    хахах ако бил резак "не" .. Go and take a HIKE somewhere , не се прави на лоша , защото зад компа няма LIMITS на възможностите, и не почвай да 'храниш' обилно всеки..

Така, по принцип е казано че --> рязаните са по хигиенични, не се събира онова "белото сиренце" , не се запотява толкова главата, и друго - свиква главичката с търкане от по сериозни дрехи и т.н. ... + това е казано че рязаните издържат повече, понеже няма тези сетивни точки при тези които не са обрязани и се празнят малко по трудно, и по добре за жената , повече удоволствие .. Чел съм ,говорил съм с много доктори в софия ... Тук в нашата болница, познавам 2ма уролози (единия от които е личен мой приятел, и познавам сина му и т.н.) и съм говорил на дълго и на широко с тях ..

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Била съм с обрязан. Страшно несимпатичен ми беше. Ужас. Имахме връзка, не беше само веднъж. Дали заради самия мъж, или заради друго, но обрязаният приятел беше ужасен.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    не бих спала с обрязан мъж...

Да бе,да.Не го вярвам,ако наистина обичаш някой немисля ,че обрязаната му цъкалка ,ще те спре да го желаеш

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    не бих спала с обрязан мъж...

Да бе,да.Не го вярвам,ако наистина обичаш някой немисля ,че обрязаната му цъкалка ,ще те спре да го желаеш
    И все пак необрязаното си остава с предимство, ако тя го предпочита.

Град
    столично парче
    Според мен в тоя предразсъдък са замесени по-скоро етнически нотки (турците, арабите и евреите се режат по религиозни причини). И все пак главно зависи от човека. На мен са ми безразлични "рязаните карабини", то няма и закво да ме интересуват, моята си е с качулка.

Цитирай Първоначално написано от Grudi_SeXa
    Според мен в тоя предразсъдък са замесени по-скоро етнически нотки (турците, арабите и евреите се режат по религиозни причини). И все пак главно зависи от човека. На мен са ми безразлични "рязаните карабини", то няма и закво да ме интересуват, моята си е с качулка.
    При мен ги няма тези нотки. Човека, с който бяха , имаше късо гемче и му го махнаха. След това спахме. Ама не искам да си спомням за тази връзка.
    Както и да е, обрязаните не са ми симпатични. Пък и съм свикнала с необрязани. Ако не моето момче му се наложи - явно няма да има проблем, нали. Но пак - до предпочитание си е.

^ Само недей да приказваш така, защото, не всички са го нарпавили по религиозни причини, а някои хора го правят защото им се налага. Ясно пикло ?

Цитирай Първоначално написано от Unabomber
    ^ Само недей да приказваш така, защото, не всички са го нарпавили по религиозни причини, а някои хора го правят защото им се налага. Ясно пикло ?
    Точно!

А ти elvenqueen, много си зле...Може ли първо да му викаш "Ше ти го набутам в задника", после му викаш "по-леко с грубия тон"

Голям фен Аватара на Callisto
    Един бивш беше обрязан и не е яко. Предпочитам си мъжете съвсем натурални. Все пак аз съм си го взела един, обичам го такъв и не искам да се променя. Моя не е обрязан и така си ме радва.

резняците издържат по-дълго, мама им деба

Благодаря че ми "отговорихте" на въпроса
    Междудругото е яко да ви гледам как се джафкате ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си