- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обрязан или не :D ...
Съвсем не е виц. Доста не знаят че трябва да го правят, не знаят как или пък не смеят. Освен това болшинството педиатри не казват какво и как да се прави а информацията от роднини и интернет е объркваща.Първоначално написано от Arieca
И кво - излиза, че собствената ти майка може да те осакати, щото е пила кафе и клюкарила с приятелки вместо да чете Спок и ко?Първоначално написано от slun4ice
![]()
Ами а де?! Какво? Едно време майките са почвали още от първите дни да издърпват кожичката. Сега си казва да не се пипа. В един момент като детето е на няколко годинки почва пениса да се подува, да се събира "сиренце", да се събира гной, кожичката е залепнала и не може да се издърпа... Накрая лекаря дръпва рязко от което на детето му остава травма и после го боли като пишка или някой като го пипа. Дали пък няма да се получат психически проблеми в пубертета а? Според мен е напълно възможно едно травмирано дете да има проблеми със сексуалния живот като последствие от едно такова преживяване. Или пък лекаря издърпва леко кожичката и показва на майката как да го правя а тя понеже не смее не го прави правилно и кожата пак залепва което в някои случаи води до обрязване. Абе направо се уплаших като четох темата. Горките деца и егати тъпите майки! Така че аз не бих съдила никой че е обрязан защото не знаеш какво му се е случило.
slun4ice е най-права от всички =D>
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Хаха значи ли че скиновете са обрязани?Тва дето е махнато и без тва се забелва при секс и ако е по медицински причини или личен избор не е проблем.Първоначално написано от Arieca
А вече религиозното обрязване е ненормално-да хванеш 5 годишно дете и да го вържеж докато некъв селски доктор му бара кура е бая неморално. Репортажа на Карбовски ги показа кви са изроди тия де.
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
Аве жените сте тъпи, ве.Свързват обрязан с турчин и веднага не.Ами замисляли ли сте се, че може да е по здравословни причини?Я да го обичаш да видим дали, ако е обрязан ше го скъсаш..Аман от тъпи кифли.
Първоначално написано от eliyiy
Тва е верно като бях малък кожата ми се бепе сраснала за главата и ми правиха операция (не рязанеПървоначално написано от slun4ice
) за да ми я отлепят ся всичко си е наред, ама кви неша приживях
![]()
Имам чувството че наще са мега неграмотни на тема секс![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
E aз не съм обрязан, това да не би да значи, че ми е мръсен и смърди на умряло?Първоначално написано от Unabomber
[i]ТВЪРДО НЕ[/i]
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
"Рязана ли е долната, режи и горната" Как може да сте толкова залухави ? .. аз съм на 18 години и ми се наложи преди 5 месеца да се обрежа поради фимоза. В първите 3-4 месеца ми беше сдухано, че съм рязан, и точно от такива тъпи мнения като по - горе. Ама вече не ми пука, защото много от вас са преубедени, и си мислят, че само турци и еврей се режат. ПЪЛНА ГЛУПОСТ, даже в САЩ е чудо да намериш не-обрязан. Незнам повечето кво против имат тва. Дори и да е ритуално, какво може да направи едно дете на 1-2 години като го обрежат ?! Той израства с мисълта, че е обрязан и не си представя да не е. Както повечето българи сме с мисълта, че не сме обрязани. Е и аз бях с тази мисъл, но какво да се прави, по здравословни причини се наложи.
Да, отиди да се режешПървоначално написано от FilmiranM
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666