- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Яко натискане
Щом не става дума за любов, привързаност и т.н., а просто да възбудиш някого по нетрадиционен начин мога да дам един пример.
Преди няколко дни отиваме с една съученичка на диско малко да разпуснем и един пич не спря да ни гледа. Почна да се върти около нас, да пуска ръце и така нататък (което изобщо не ми допадна като идея), понеже и аз и "колежката" сме доста разкрепостени и не сме от най - притеснителните.. решихме, че тряа да му дадем к'вото иска
.. Пуснаха мега нашумялата песен "Двете сладурани", при което с приятелката ми започнахме да се целуваме
, очите на оня щяха да излязат от орбитите .. По едно време тоя се допря до мен и изобщо не беше "безразличен" така да се каже, ние обаче продължаваме да си денсим и т.н. .. по едно време тоя свърши подяволите
дори не издържа до края .. нямат никва воля повечето мъже или беше яко загорял незнам .. ама доста добре го подредихме
![]()
![]()
![]()
P.S: не ни съдете просто излизам извън кожата си от такива безхарактерни натегачи .. а и ето нетрадиционен начин да възбудиш някого ..![]()