Здравейте на всички...днес в даскало една "красавица" започна да говори, че баща ми е (цитирам) " съмнително черен" и аз съм била от ромско семейство..аз й казах "Теб какво те интересува, и да съм, това си е моя работа и няма нищо срамно ,ти като си ограничена, аз какво да направя?" и тя ми каза, че такива като мен трябвало да си знаят мястото и да не знаят много пред хора над тяхната класа... (винаги съм била отличничка, но не съм кон с капаци, който си гледа само даскалото...просто горе-долу се старая, а тя е отличничката на класа..и няма как да споделя с някой учител, защото никой няма да ми повярва).. и ми каза отивай си в махалата и не се прави на много знаеща и аз..уж не съм такава, но се разплаках и като й показах слабост, тя продължаваше да говори какъв бил баща ми, какво било семейството ми..и най-дразнещото беше, че говореше неща, които не са така.. И не знам какво да направя вече, майка и е учителка и няма как да се разправям с нея, а ми е адски гадно, че говори така за баща ми, който е много чувствителен на тази тема. Какво да правя...тя продължава и остават още 5 години с нея и...не знам как ще я издържа да ми казва къде ми е мястото и какво нищожество съм..