.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

ограничени хора... :х

Здравейте на всички...днес в даскало една "красавица" започна да говори, че баща ми е (цитирам) " съмнително черен" и аз съм била от ромско семейство..аз й казах "Теб какво те интересува, и да съм, това си е моя работа и няма нищо срамно ,ти като си ограничена, аз какво да направя?" и тя ми каза, че такива като мен трябвало да си знаят мястото и да не знаят много пред хора над тяхната класа... (винаги съм била отличничка, но не съм кон с капаци, който си гледа само даскалото...просто горе-долу се старая, а тя е отличничката на класа..и няма как да споделя с някой учител, защото никой няма да ми повярва).. и ми каза отивай си в махалата и не се прави на много знаеща и аз..уж не съм такава, но се разплаках и като й показах слабост, тя продължаваше да говори какъв бил баща ми, какво било семейството ми..и най-дразнещото беше, че говореше неща, които не са така.. И не знам какво да направя вече, майка и е учителка и няма как да се разправям с нея, а ми е адски гадно, че говори така за баща ми, който е много чувствителен на тази тема. Какво да правя...тя продължава и остават още 5 години с нея и...не знам как ще я издържа да ми казва къде ми е мястото и какво нищожество съм..

Фен
    Град
    botevgrad

..

Само ще ти кажа да не ти пука... личи си кой не си знае мястото в случая. За пореден път се убеждавам, че това да си отличник не ти гарантира елементарно мислене и човешко разбиране. Доколкото разбирам нито баща ти е с ромско потекло нито ти, но и да бяхте какво толкова да не би ромите да не са хора, нито имат 3 око нито 5 крака....
    Я да не ти пука от такива ограничени хора.. старай се да не показваш слабост, защото това я провокира повече.
    Това девойче явно няма в какво да те бие и смята, че чрез лични нападки ще се докаже като по умна и знаеща... найстина тъжно, но факт че такива като нея има много.
    Не се интересувай от чуждото мнение, гледай си учебниците и бъди заедно със семейството си.

п.с. извинявам се ако има правописни и пунктуационни грешки

Хм... Наистина много органичеине хора. Ти пък що не я закопа тая че не ти не знаеш мястото а тя.
    Примерно
    и тя ми каза, че такива като мен трябвало да си знаят мястото и да не знаят много пред хора над тяхната класа..
    отг:
    Да права си, изобщо не трябва да говяра с хора от по ниша класа като твояъа.

Как може да я оставяш така да приказва? Не си заслужава да се караш с нея, просто я подминаваш с ехидна усмивка. Като види че номера и не минава, само ще я ядосаш. Много мразя такива момичета с напомпано съмочувствия, а без капка покритие. Не се занимавай, просто не си заслужава.

и да съм, това си е моя работа и няма нищо срамно
    Може и да няма, ама аз лично ги мразя тия лайна .. и ако бях циганка нямаше да излизам от вкъщи.. Ужасни са!
    Сигурна съм, че те не мислят така, но все пак! .. А иначе ако не си циганка няма от какво да се засягаш!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Единственото решение е да не й обръщаш внимание..Нека тя да каже каквото си иска,на тебе да не ти пука..Направи се,че все едно не я чуваш и това е..След време тя сама ще престане
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Избива си комплексите
    Sad, but true

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Тази заслужава да я нахулиш много яко как и позволяваш да говори така за баща ти? Той от ромски произход ли е,иначе? След като казваш,че това му е болна тема. Независимо дали е така или не,не и позволявай така да ти говори.Направо я сравни със земята.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от swete
    нито имат 3 око нито 5 крака....
    чакай сега, 3тото око се смята за преимущество, не недъг... както и да е.

Тая като е отличничка (очевидно бележкарка), майка й е даскалка, баща й е сиренак... ти кво си й виновна... не се "разправяй" с нея... просто я сложи на мястото й! Ако трябва една пУесница ше й шибнеш.. да иде да се оплаква на мама, да видим колко може да се оправя сам хахх... а ако ти напраят проблем, почваш пред приятели и познати да я е*аваш, че търси мама и тате за щяло и нещяло... унижи я, по дяволите... бъди креативна!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Троши й носа !!!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Чакай малко ся и моя баща е леко мургав,и к`фо да не съъм ром много ми е смешна тая дума...
    Изобщо не им обръщай внимание на тази и както каза fenastz строши и носа ;д;дд

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Зарежи я, но ако си прави кефа на гърба ти, я придърпай и си поговори много хубаво с нея. Но спокойно.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не знам ти какво ще правиш, но аз бих отмъщавала жестоко. И пак и пак, с каквото мога и когато мога.

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Зарежи я, но ако си прави кефа на гърба ти, я придърпай и си поговори много хубаво с нея. Но спокойно.
    Според мен с такива хора не може да се говори спокойно. Те си знаят своето и това е. Така мисля аз. Игнорирай я и все някога ще й омръзне да повтаря едно и също. Себе си да гледа.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Ако си наистина циганка ( по тов акоето разбрах) наистина заслужаваш това отношение!
    ваУ рокс
    Grell

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Ако си наистина циганка ( по тов акоето разбрах) наистина заслужаваш това отношение!
    Хаха,пффф..такива хора супер мноо ме дразнат и кво като,и циганка да е,да не би и тя да не е човек? Виновна ли е,че е такава (не казвам,че си..а примерно) плюс това ромите се делят на групи.Има някои супер западнали,други съвсем нормални,трети заможни.Вие за хора ли ги нямате или какво? Как може да и кажеш тва? Ем,че тя ли е виновна?!

абе не са хора циганите, к'вото и да си говорим..

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Абе и да са цигани кво бе има такива дето сами си изкарват хляба не живеят на гърба на държавата.Пък и така като я гледам не е от тия да живее с помощи.

Град
    България
    Аз като я гледам си е съвсем нормално момиче,дори и да е циганка,не вярвам да е от тези лошите и нахакани,правещи се на "коя съм аз" дори момичето ми изглежда симпатично.

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Да не ти дреме за пачаврата, просто не и обръщай внимание и тя ще се измори да те дразни.Покажи и , че си над нещата и няма за какво да се притесняваш щом си знаеш истината. А това, че ще сте 5 год още заедно не се притеснявай, не може всички да са ти приятели, винаги има хора,които да са ти антипатични.
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Хаха,пффф..такива хора супер мноо ме дразнат и кво като,и циганка да е,да не би и тя да не е човек? Виновна ли е,че е такава (не казвам,че си..а примерно) плюс това ромите се делят на групи.Има някои супер западнали,други съвсем нормални,трети заможни.Вие за хора ли ги нямате или какво? Как може да и кажеш тва? Ем,че тя ли е виновна?!
    Айде с такива номера да не минаваме. Още някой не се сблъскал с мангалите ще ми обяснява кви са те. Гнусни мазни тъпи и винаги нахални. В повечето случаи крадът обиждат и се мислят за голямата работа. Днес се прибирам и на центъра на стара загора виждам как един циганин пребива момиченце и и взима чантата. После ми стана хубаво като полицая му изкара въздуха и го нарита. Само да можех аз да го направя... Групи? Тва е подигравка. Супер западнали са всички ! Нормални цигани няма. Всеки търси работа всеки е западнал всеки е отхвърлен защото се знае какво ще направят и какво правят. И де 99% от случаите си оправдават историите и мисленето ни за тях. Заможните цигани са само тези, които са станали богати с измама. Я няква фирма фантом, я заеми на някои изпаднали, я метали, я някви други видове измами. Как ще може един циганин да е по заможен от хора ( родителите ми ) които се мъчат на по две работи да свържат двата края заради "заможните" цигани в момента. Наглоста кражбите и т.н. От това съм пострадвал хиляди пъти и не съм само аз. Обзалагам се че всеки като види циганин той винаги е раздърпан идиот или пичага тип " тупалка' от така омразната ни циганска музика, а имено чалгата. Не знам ти в какъв филм живееш, но циганите провалят държавата ни. Казвал съм го и преди. Отиди живей с тях? Що не живееш с цигани? Питай например баща си харесва ли ги да видиш старото поколение на които не са им наливали хиляди глупости в главата колко са хубави циганите да ти кажи няколко истини. Щото това е истината днеска всеки се опитва да ни накара да вярваме в това което ти каза с единствената цел- пари. По един или друг начин.
    ваУ рокс
    Grell

При мен наскоро една гнусна тъпачка от класа беше казала, че съм носела всеки ден едни и същи дрехи (най - неточния човек, който трябваше да казва така ) и на мен ми го съобщиха и аз толкова се ядосах, че бях готова да я пребия и отивам при нея и всички по мен като очакват нещо да се случи и аз я питам, след което тя веднага започна да се оправдава "Аз само казах, че едни и същи дънки си носила " и т.н. Много яко я сдухах смисъл и при нея се говореше слух, че е някаква циганка, понеже личеше на братовчедите й и самата тя беше леко така нехигиенична и тъпа в училище ама няма значение .. чак след заяждането е говорела на другите , че щяла да ме бие, макар че не посмя там нищо да ми направи . Явно трябва да сдухваме хората, за да си затворят устите, където не им е работа..

Все едно няма и българи боклуци, кво само плюете.
    Колкото до авторката. Казват, че истината боли. Ако не е така, защо ти пука? Ако е така и не те е срам, защо ти пука? Има ли някво значение това момиче за теб? Уважаваш ли я, обичаш ли я, че ти пука за мнението й?

Оценките не са показател. Това, че е отличничка, не я прави добър човек. До колкото разбрах от думите ти става въпрос по-скоро за чиста форма простотия... Има се за нещо повече? Пфха... хич да не ти пука. Няква офца ще се прави на велика... и какво?
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Цитирай Първоначално написано от Annonimous
    като бях 5-ти клас , имаше 1 такъв дет постояно ми прайше проблеми.. маика му беше учителка в даскалото, 1 ден прекали и му разбих носа пред целия клас тогава спря да се ебава с мен и почна само да се страхува , и до днес даже здрасти не ми казва.. направи нещо следващия път и като стане нещо направи нещо, к'во само говориш ..
    Прав е.В тази държава по друг начин оправия няма по принцип.

Град
    plovidv
    Затапи я яко пред сички така че да не може да ти каже нищо друго и сички да почнат да и са смеят и никой повече нищо няма да ти каже.

Ако си черен си виновен!
    ^___^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си