Цитирай Първоначално написано от danibebi
Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
Ако си наистина циганка ( по тов акоето разбрах) наистина заслужаваш това отношение!
Хаха,пффф..такива хора супер мноо ме дразнат и кво като,и циганка да е,да не би и тя да не е човек? Виновна ли е,че е такава (не казвам,че си..а примерно) плюс това ромите се делят на групи.Има някои супер западнали,други съвсем нормални,трети заможни.Вие за хора ли ги нямате или какво? Как може да и кажеш тва? Ем,че тя ли е виновна?!
Айде с такива номера да не минаваме. Още някой не се сблъскал с мангалите ще ми обяснява кви са те. Гнусни мазни тъпи и винаги нахални. В повечето случаи крадът обиждат и се мислят за голямата работа. Днес се прибирам и на центъра на стара загора виждам как един циганин пребива момиченце и и взима чантата. После ми стана хубаво като полицая му изкара въздуха и го нарита. Само да можех аз да го направя... Групи? Тва е подигравка. Супер западнали са всички ! Нормални цигани няма. Всеки търси работа всеки е западнал всеки е отхвърлен защото се знае какво ще направят и какво правят. И де 99% от случаите си оправдават историите и мисленето ни за тях. Заможните цигани са само тези, които са станали богати с измама. Я няква фирма фантом, я заеми на някои изпаднали, я метали, я някви други видове измами. Как ще може един циганин да е по заможен от хора ( родителите ми ) които се мъчат на по две работи да свържат двата края заради "заможните" цигани в момента. Наглоста кражбите и т.н. От това съм пострадвал хиляди пъти и не съм само аз. Обзалагам се че всеки като види циганин той винаги е раздърпан идиот или пичага тип " тупалка' от така омразната ни циганска музика, а имено чалгата. Не знам ти в какъв филм живееш, но циганите провалят държавата ни. Казвал съм го и преди. Отиди живей с тях? Що не живееш с цигани? Питай например баща си харесва ли ги да видиш старото поколение на които не са им наливали хиляди глупости в главата колко са хубави циганите да ти кажи няколко истини. Щото това е истината днеска всеки се опитва да ни накара да вярваме в това което ти каза с единствената цел- пари. По един или друг начин.