- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сложно е ...
Има едно момиче от моя клас.Имаме еднакви интереси еднакви хобита слушаме еднаква музика много ми харесва и съм лудо влюбен в нея..въпроса е че един ден е така от нищото ми каза че съм и най-добрия приятел с който може да споделя всичко..Да и кажа ли какво изпитвам към нея?Или да оставя нещата така както са си и да се влюбвам със всеки ден все повече в нея и само да я гледам без да мога да направя нищо...Тя е по сериозните връзки и няма да можем да бъдем "приятели с облаги"..
П.П. Има и още едно момиче пак от моя клас ... въпроса е че не изпитвам интерес към нея (по ред причини) а тя постоянно се "влачи" след мене и ми пише и по скайпа и смс-и некви "къде си , с коя си" опитах се да и го обясня по 78181813 различни начина...но тя не знам нахална ли е кво ли...Моли ми се да тръгнеме от февруари месец насам...казах и че ако тръгне с мене ще и изневерявам всеки ден тя каза че е свикнала с изневерите и тва не и пречи...
ПОМОГНЕТЕ хора объркан съм..
сподели й какво изпитваш- пробвай си шанса вместо да се самоизмъчваш
I can't stop myself from loving you <3
Тая дето ходи след теб,не се занимаваи....накрая ще я нараниш а няма смисъл да страда заради теб.А другото мо миче-не и казваи,приема те само като приятел и не вярвам това да може да се промени,а ако и кажеш и приятели няма да сте....но все пак ти си решаваш.
Действай,кажи и!![]()
Според мен трябва да пробваш ,защото знам какво е усещането ,когато нещо те мъчи отвътре и искаш да разбереш отговора на въпросите ,които си задаваш ,но вместо да действаш го задържаш в себе си.
Бях в таова положение ,колебах се прекалено дълго и когато най-накрая събрах смелост да действам се оказа твърде късно![]()
Не е сигурно ,че ще успееш ,но мога да ти гарантирам ,че когато разбереш отговора ще ти олекне ,дори той да е отрицателен.
--------------------------------------------------------
ДА и аз това съм забелязал , че всички се отдръпват като им кажеш.Вече направих тази грешка с едно друго момиче преди време , много я харесвах и като и казах тя се правеше че не ме вижда .. каза че оставя "симпатиите" да отминат..И от тогава си казах че каквото и да става няма да повторя тази грешка ...Първоначално написано от ivcheto0o
Тя каза че каквото и да правя само мога да и се издигам в очите ..
Колебая се и мнго мисля , но това е по-добрият вариант .. утре ще говоря с нея и ще знам тя какво мисли и какво иска..Ще си получа отговори на въпросите и няма да мисля "какво е щяло да бъде ако еди си кво.."Първоначално написано от justunique
Най забавно е да гледам как некфи корави пичове с черни очила и мутренски стойки на снимките, всъщност молят за помощ относно момиче...
Под черупката се криело нещо меко....![]()
![]()
Ако ще пишеш, пиши по темата .. ако не -легай да спиш..Първоначално написано от tnp123
опитай да й признаеш,но е възможно да я загубиш и като приятел ако не отвърне правилно на чувствата ти
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Тези, които го насърчиха да опита с момичето, което харесва- вникнахте ли в темата? Изчетохте ли първия пост? А осмислихте ли го?
Нашият герой не ще обвързване, а да са само friends with benefits, докато момата е по сериозните връзки. Тези, които го посъветвахте да действа, бихте ли искали да сте на мястото на момичето от подобна връзка с облаги?! Да пробвал, нямало поне да загуби- да той е отсвирен още от самото начало! Ако й признае, сигурно и приятел няма да й бъде повече. А ако й признае, че е полигамен, съвсем!
Авторе, не вгорчавай живота на нито една от двете, ами си намери подходяща като за теб.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз прочетох и разбрах, че се влюбва от ден на ден повече и се мъчи. То това е до едно време, ще чака и чака накрая ще й каже, ама ще е късно. Моя съвет е да не избързваш, след като ти го е цопнала това с най-добрия приятел, така че ако чувствата отшумеят или срещнеш друга, ще е добре. Но ако не, усещаш, че я обичаш, по-добре използвай удобен момент и й го кажи, може да се получи.Първоначално написано от kalpazanka
На тая, дето те е категоризирала като най-добър приятел... или й обясняваш за к'во иде реч, или се примиряваш, че ще си кошчето й за душевни отпадъци и, че никога, ама никога няма да си с нея.
А другата... нея я игнорирай и толкова. Като не разбира, да си хленчи под носа и да не те занимава!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
пробваи са иначе ще сажеляваш
Аз пък ще те посаветвам нещо друго .. за в бъдеще не си слагай пик на тебе си и после да отваряш любовни теми , щото шанса момичето вече да знае ,че го харесваш само като си е чоплила ноктите и е премяткала разни страници из сайта , та да е видяла кво си писал .. е доста голям .. иначе .. пич действай ,давай смело .. па квото стане .. няма да е първата нито последната приятелка .. а пък на теб ще ти е много кофти .. това е моя съвет
за първата-признай й,за втората-кажи й,че си влюбен в друга
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
За първата:
Признай й иначе ще стане по - зле ..![]()
Не може да има приятелство ако от едната страна има чувства ..![]()
За втората:
Или е много тъпа, или нагла или и двете заедно ..![]()
С такива хора единствения начин, по който можеш да се оправиш е да я резнеш дооста грубо ..![]()