- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се печете?
Може би не е точно за тук тази тема но нз каде точно. Искам да ви попитам как обичате да ходите на плаж? С бански , само с къси гащи, с боксерски и къси гащи или само боксерки
т.1 и т.7
krem4et0
По орган.Гащи и отдоло задължително слипара ,че иначе много е палав
![]()
По бански, но доста изрязанКогато се пека свалям горнището.
Да обичаш значи да страдаш!
само по каси гащи
На кой плаж си принципно?Първоначално написано от Callisto
![]()
![]()
It's too late...
Няма да го намериш.Първоначално написано от stupid0boy
Един до Созопол, близо до хотел Дюни. Тръгваш по пътчетоя надолу и търсиш пътечка м/у храстите, после минаваш през скалите и се озоваваш на най-якия плаж в БГ. Няма никой, хубав пясък, много рапани за събиране, чиста вода и няма медузи.
Защо компания ли искаш да ми правиш?![]()
Абсолютно винаги с бански.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от Callisto
Хората са го нарекли райския залив![]()
ПТ : Бански, тип шорти и с горнище за зърната - много ясно!
По бански ..как иначе .. ако съм у нас махам горнището, че после да е равен тена
![]()
*сън*
С бански.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
от 2 частиПървоначално написано от LovelyGirl
Яке, шапка, шал, ръкавици и понякога си слагам и чорапи.
n00bs
^![]()
![]()
С бански ест.
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
С бански от 2 части![]()
днес видях едно момче Саааамо по някфии раздърпани слипове ли бяха кфо бяхаа ;д отвратително ..само като си помсля puke ..мн грозна история ..и понеже мисля, че темата е мъжка бих казалаа че е най-добре с къси гащи (бански) и отдолу боксерки![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
не се пека![]()
Ми, имам доста чифтове бански, но главно нося такива тип "къси гащета", но не тип "боксерки". Много свободно, имат готини шарки, кефат ме. Иначе с такива, които са прилепнали (тип "боксерки") няколко пъти съм имал доста неловки ситуацийи за тва вече не.