- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идиот :Д !
Значи .. от 1 месец излизаме заедно и се едно ходим, обаче все още не ми е предложил, а и за този 1 месец само 1 път сме били само аз и той сами .. Всеки път като му кажа, че искам да сме сами той или вика някой негов приятел, или отиваме при неговите приятели.. Вижда се, че много държи на мен, но незнам защо не иска да останем самички и защо още не ми е предложил ....![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
Добре, като се уточните ще ме поканите ли на сватбата?
Може би се притеснява![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Вероятно го е страх от неловки разговори, срам го е да те попита... Всякакви ги има.
Ебе му се ама и 2 невижда![]()
или не иска да ти предлага или го е срам
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
точно. Изведи го някъде и изрично кажи да сте само двамата и го целуни, като ти се отдаде възможност.Първоначално написано от Z0mBay0
![]()
по-скоро го е срам да останете само двмата на самеПървоначално написано от soul1199
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
смe ce
Аз мисля, че е другото. Щом винаги когато искаш да сте двамата той ти води приятелите си..Първоначално написано от tanch3t093
Напротив!! Точно, защото "все едно ходите" ии си вика разни приятели, за да не останете сами .. НЕ държи на теб!!
Извод: Изяснете се какво се случва ..![]()
sujelqvam che shte pisha na latinica, obache mi se precaka Kirilicata .. ne mislq che ne durji na men, zashtoto znae i pomni absolutno vsichko, koeto sum mu kazala i tn .. a ima i drug variant.. toi moje da si misli, che xodim, obache neznam zashto ne iska da ostanem sami ;x
Някой момчета са по срамежливи , предразположи го за да паднат по - голямата част от притеснениата да остане с теб насаме , явно и няма опит пича![]()
Не е задължително момчето винаги да предлага на момичето...Като искаш да ходите предложи му ти ..Първоначално написано от yYniiKaLnAa
.. ее.. не е задължително да се питате.. ако се държите така и просто го усещате, подобни въпроси мисля, че са излишниПрецени държанието му.. или просто поговори с него
![]()
незнам .. аз много го харесвам и днес пак излизахме .. казах му изрично, че искам да сме сами, но той отново доведе приятелите си .. накрая ме изпрати до вкъщи сам и се държеше по студено от колкото когато сме с приятелите му
Притеснява се мн.![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
+1 при мен така станар,но не защото ме е било срам...Първоначално написано от winterfresh4o
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Пуснато на: Пон Юни 14, 2010 5:55 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
и мен да ме поканиш, че ще се сърдя![]()
Пуснато на: Пон Юни 14, 2010 5:55 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
и мен да ме поканиш, че ще се сърдя![]()
Или се притеснява да останете само двамата, или просто не иска.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...