.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

За Целувката ;)

Ей, хора, не знам дали този раздел е подходящото място за тази тема, но просто мисля, че е най-подходящият.

Пиша темата защото преди време прочетох няколко статии от рода на "Никога не съм се целувал! Помагайте, не знам как се прави!" Е, хора предполагам, че и вие сте били или сте във тази ситуация, затова искам да споделя някои неща с вас.

1. Видеота, туториали и всякакви подобни глупости НЕ вършат никаква работа. Те са просто безсмислени.

2. Когато момента нястъпи, ще ви дойде отвътре как да го направите

3. Внимавайте със целувката с език попринцип тя се приема за нещо по-свързано със секса и ако вашата половинка е притеснителна недейте да и бутате език още от първия път. Колкото и да е странно, някои хора се плашат когато твърде рано пуснете езика.

4. Някои от по-притеснителните ще предпочитат да пийнат преди да се целуват за първи път (дааа, и такива има) обаче вие НЕДЕЙТЕ! удоволствието от целувката го получавате напълно когато сте трезвени! Както и със секса!

Като заключение ще ви кажа: И аз се притеснявах, и вие, след прочитането на тази тема сигурно ще се чувствате по абсолютно същия начин, но, наистина, целувката ви е заложена в основните инстинкти така да го кажеме... няма начин да се провалите

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Е ся слизам доло и ги почвам всичките

Еми не знам аз до колко съм навътре в работите, че да пиша по подобна тема, но след първата малко по притеснителна и стеснителна така да го нарека целувка, след това ти идва от вътре как да го направиш, как да подходиш, колко време да продължи целувката, да бъде една за дълго или малки и кратки ... Вече за целувката с език не мога да кажа нищо, защото не съм целувал приятелката ми с език, защото е от малко по срамежливите пък и при целувката с език ми се струва, че ще допусна грешка, но пък винаги може да се поправи след кратък разговор с половинката

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Лолз , с момиче , което наистина харесвам бих предпочел да прекараме времето си забавно , бъбрейки за тъпотии , държейки ръце , отколкото да правим най-животинския секс , който някой може да си представи.
    + 674572354783489
    Kristiyana

Голям фен Аватара на Callisto
    Първата ми целувка мина супер, но има и хора, които изобщо не им е вродено това, както ти каза. Помня 1 път учех едно гадже как да се целува....тоя ме осакати. Натика си езика в гърлото ми, ухапа ме, олигави ме... Е казах си "карай да върви", направих му забележка, колкото да знае какво да прави или по-скоро какво да не прави. Лежали сме на леглото и сме се целували от 3 следобед до 8 вечерта. Е накрая момчето се научи.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Е ся слизам доло и ги почвам всичките
    И аз, и аззз
    It's too late...

Фен Аватара на Haker4ity
    Град
    anywhЕrЕ, ямаЙка, Еvrope
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Първата ми целувка мина супер, но има и хора, които изобщо не им е вродено това, както ти каза. Помня 1 път учех едно гадже как да се целува....тоя ме осакати. Натика си езика в гърлото ми, ухапа ме, олигави ме... Е казах си "карай да върви", направих му забележка, колкото да знае какво да прави или по-скоро какво да не прави. Лежали сме на леглото и сме се целували от 3 следобед до 8 вечерта. Е накрая момчето се научи.

браво, може да почваш да преподаваш курсове
    Студентска тройка - двама се еб*т, третият се прави, че спи.

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Ти въобще имаш ли един пост, който да не е от фантазията ти?
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    5 часа лигавене. Ихаааа

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Лолз , с момиче , което наистина харесвам бих предпочел да прекараме времето си забавно , бъбрейки за тъпотии , държейки ръце , отколкото да правим най-животинския секс , който някой може да си представи.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    5 часа лигавене. Ихаааа
    И то на леглото

Град
    bulgaria,russe
    ouh iam nujda ot pomo6t az kato ne sam se celuvala kavo da naprawq ;( a i s ezik kak staa taq rabota ??????nak1de trqaaa si v1rtq ezika nadolu napred 4asovnikovata strelka ili obratno ;((((((((

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от avv312
    ouh iam nujda ot pomo6t az kato ne sam se celuvala kavo da naprawq ;( a i s ezik kak staa taq rabota ??????nak1de trqaaa si v1rtq ezika nadolu napred 4asovnikovata strelka ili obratno ;((((((((
    значи,започваш първо в посока изток-запад,10 пъти,после започваш нагоре-надолу 12 пъти(много е важно цифрите да се спазват),през това време си въртиш езика наляво и надясно с колкото се може по-бясна скорост.Това е...
    сега ще стане мн забавно,ако приемеш инструкцийката ми на 100%
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Никаде не е описано и казано точно контретно,как се мляска с шпакловъчната мръвка..Не е нужно да го въртиш по часовник или обратно и много бързо.Целувката с любимия трябва да е бавна, нежна ,някои обичат и груба де ама ...

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    оле ами аз веднъж се целувах с един фр коио ме улигави така че думи няммах после ... Не на вс им е вродено ... Имала съм случай в които са ми захапвали горкото езиче после мнн се хилих ама тоя не го докоснах повече защото като се сетя и сега ме боли
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Град
    Rousse
    Ти луд ли си, гей ли си, къв си...?

Кво развивате теории... Се едно задачи по математика ше решаваме
    При мен всеки път с всяко момиче стилът на целуване малко или много се променя... Първите две-три целувки служат за опознаване, и после нещата си идват по местата...

Иначе... и аз обичам да хапя :P
    Why care?

Цитирай Първоначално написано от WeCouldBeTheSame
    обратно на часовниковата стрелка със скорост не по-малка от 50 км/час няма как да не те запомни
    + Захапи му устната с всички сили
    It's too late...

Супер фен
    Град
    София
    Я дай малко да попроменим темичката!
    Кой на колко години за пръв път се е целувал по устата?
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Кой на колко години за пръв път се е целувал по устата?
    А по други места?

Цитирай Първоначално написано от dAimIk0z
    + 674572354783489
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си