- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска на подмишниците
Днес за пръв път се опитах да си направя кола маска на подмишниците. До сега само съм се бръснала.
Гадното е, че ми отне 1-2 часа.Проблемът беше, че след като намажа мястото с колата, залепя парчето плат и като дръпна почти нищо не се отскубваше. Косъмчетата бяха дълги около 5 мм. Мисля, че проблемът беше и в това, че е много горещо. В стаята също беше топло, така че колата сигурно се е стоплила много, макар че я сложих да се охлади, за се стегне малко.
Махнах каквото можах с колата, после с пинсети махнах останалите по-дълги и завърших с епилатор, за да не останат по-късите косъмчета.
Та въпросът ми как да процедирам, за да не се налага да се тормозя с часове и после резултатът да е кофти?
Знам, че козметикът е това, което първо ще кажете, но искам сама да си правя колата.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Знам, че не е приятно, но опитай да изчакаш да пораснат маааалко повечко (поне 7мм), иначе ако не ти се чака по-добре с епилатора![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Следващия път ще опитам, но с епилатора - никога повече! Голяма мъка! И то само от обиране на останалите косъмчета, но ми мисли ако е изцяло.
Остави ги малко по- дълги и опитай отново. Иначе за епилатора - да, ужасно е![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Моят съвет е да действаш с епилатора. Първия път винаги е кошмарно, но след това кожата свиква и спираш да го усещаш, а резултата е супер.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Aз май не мога много добре да боравя с епилатора, защото от него целите ми крака станаха в подкожни косъмчета. Едвам се оправих, голямо ексфолиране и стъргане падна!
Пускай ги по 4-5 санта после ги мини с нокторезачката.
n00bs
Защо да не си остави 10-тина 15 сантиметра и да мине с косачкатаПървоначално написано от yakuza_
![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
при мене е кофти с кола маската понеже нали трябва с едната ръка да опъваш кожата, а с другата да теглиш. А на теб ти е свободна само едната и така кожата се опъва и нищо не се получава. Реших, че няма да се науча да я изпълнявам тая процедура сама. За това с епилатора за има-няма 1 минутка и съм готова.
1-2 часа,би трябвало да е било голяма мъкапопринцип аз ходя на козметик и тя ми ги маха за не повече от 2мин..защо не отидеш веднъж, за да видиш как става..хем да я питаш защо при теб се получава така..може да те посъветва нещо, което ще ти е от полза
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Първоначално написано от BrokenInnocence
Топла или по-точно течна.
Най-добре е някой друг да те оскубе.Помоли майка си или някоя приятелка,сама трудно би отстранила добре всички косъмчета
Защо не пробваш с ленти ? Аз използвам на "Дева" и съм много доволна![]()