- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ме е.. какво да правя?
Ми аз съм момиче на 13.Харесвам много едно момче от моето даскало и е на моята възраст.Когато го видя не знам какво ми става откачам, ставам супер щастлива.. но ако го няма просто денят ми е минал безсмислено.та знам, че ще кажете че съм малка но имам чувството че се влюбвам в него,винаги мисля за него.. сънувам го, и не знам как да му кажа че го харесвам понеже съм доста срамежлива. Мисля че той заподозря че го харесвам... на училище си хвърляме погледи но само т'ва, понеже и двамата сме срамежливи .. искам да съм с него МОЛЯ за съвет!!!!!
и плс ако може без глупави коментарчета :]
хахахаха и аз бях така,въпреки че съм на 18-виж ми темата
(по-долу във форума) и помисли добре какво ще правиш
А забравих.. ако може някакви предложение как да му привлека вниманието, че вече нищо не ми хрумва ?![]()
еми питаи го нещо започни разговор... еи момиче стегни се с този срам няма до никаде дас тигнеш... питаи някакв негов приятел или започни с скаип ама не прекаляваи...
Накарай ваши общи приятели да ви запознаят. Със сигурност имате такива, имайки предвид, че сте в едно даскало![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
и аз понякога пиша неграмотно, ама чак пък толкова....Първоначално написано от malkataver4e
по темата, и аз съм в подобна ситуация..... и темичка имам: "готин непознат"![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Преди имаше подобна тема с въпрос "как да му привлека вниманието"
и ще ти предложа същото както и там![]()
БЛИЖИ ПЕРВЕРЗНО БЛИЗАЛКА![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Горкото момиче.. влюбено е. Ако искаш да му привлечеш вниманието отиди гола на даскало.. така ще привлечеш всички погледи ;]
Сега сериозно. Ти познаваш ли го въобще, говорите ли си, че да си щастлива и т.н. ??
Хлапето е в 6-ти клас. Имаш ли представа колко глупаво ще изглежда?Първоначално написано от EndlessVoid
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
два варианта :
1. пробвай да го заговориш, да се запознаете и нататъка лесно
2. общите познати, сещаш се![]()
Еми иска предложения и аз и давам. Определено ще му втрещи погледа, ако го направи.Първоначално написано от TheBeliever
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
НЕДЕЙ да ближеш близалка перверзно!![]()
Усмихни му се, помахай му, заговори го... Или пък както по филмите си разпилей учебниците пред него.Сериозно, трябва да преодолееш срама си. Няма нищо срамно в това да харесваш някого. Ако все пак нищо не става, пиши му в Скайп/фейсбук/оня отвратителен сайт aha... Или накарай общ приятел да ви запознае. Има много възможности. Успех!
![]()
Е, след като сте на една възраст и от едно даскало, все трябва да има учители, които да предават и на единия, и на другия. Можеш да го питаш какво са правили по някой предмет, дали има домашна по друг (за да препишеш евентуално) или нещо такова. Успех!
![]()
Ъхъм. Слушай тази какичка!Първоначално написано от the_best_f
![]()
all day... all night... what the fuck?!
И спрях да чета..Първоначално написано от sunshine01
и аз такаПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Мислех че съм го забравила тва от миналата тема ама сега като го прочетох пак...Първоначално написано от EndlessVoid
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Най-добре с познати или пък питай някой за неговия скайп... щом толкоав те е срам![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
Първоначално написано от razores
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!