Здравейте, дайте ми предложения за прическа за края на учебната година. 6 клас съм, но мисля да не я изправям (много често вече съм го праила... моля за отговори, например може да кажете как вие ще се направите
♥ I love music ♥
Накъдри си косата..Завържи я на опашка,рибена кост и т.н..Но този ден не е толкова важен,следователно - няма значение как ще изглеждаш..Важното е да се чувстваш добре с приятелите си в края на учебната година
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ами, аз имам само преса и то за изправяне... А за къдрене, аз мислих да направя косата си на плитки, да преспя с тях и на сутринта да ги пусна... Така направих по миналата година само че на 15 септември... Според теб идеята добра ли е?Първоначално написано от SmilezZz
![]()
♥ I love music ♥
Според мен трябва да си с вдигната коса.. Не знам, на теб може да ти е окей, ама аз тия дни умирам в тия жеги..
Имаш предвид кок?Първоначално написано от Shadowsogirl
♥ I love music ♥
Аз ще я изправям.. Косата ми е много дълга, но чуплива.. Искам да е идеално праваДобре седи, но в горещото + около 180 градуса от пресата......
![]()
Е, не задължително кок.. С някоя хубава шнола, pony tail ли нещо такова..
Честно казано незнам каква идея да ти дам.Можеш да се направиш на дифузер,например.Ам това трябва да стане след баня.Също и да я накъдриш с плитки.Има много идеи,все пак.
![]()
Благодаря ви за мненията! Реших да направя плитки и да преспя с тях... Пожелавам успех и усмивки на всички завършващи утре![]()
♥ I love music ♥
Да,добра идея еПървоначално написано от hrisikelly
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Блазе ви, хора..
Честито на завършилите днеска.
аз продължавам да уча до края на месеца![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
+2Първоначално написано от fUcKsMiLe
![]()
+3Първоначално написано от Molzinka
![]()
и аз щот изпитът ми е чак тогаваПървоначално написано от fogdog
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Обръсни се гола глава.. ще привлечеш много внимание, ако това целиш..
Who's next!
И**сиии змиЪтЪ аз се чудя дали да ходя на завършването тя се чуди ква прическа да си напрай![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !