- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Можете ли да плувате?
Кроул и по гръб си плувам. Иначе е много яко да се отпуснеш нацяло - водата навлиза в ушите ти, не чуваш нищо, освен специфичния звук от водата в ушите ти, гледаш само нагоре... абе пълно спокойствие.
Audio ergo sum
Аууу прекрасно е така. Обожавам да лежа във водата, особено на морето, когато вълничките те носят насам-натам.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Не мога, но ме е и страх да се науча.. иначе много обичам водата.. :}
а какво значи товаПървоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Хм... едва миналото лято се отпуснах до толкова във водата, че да не се давя и да не потъвам.Не знам определен стил, просто си се нося по водата хах
![]()
Обаче мога да се гмуркам, което ми доставя голямо удоволствие, а кълбетата във водата са ми фаворит![]()
Е поне така си мисля...
Че някои, които се мислят за големи плувци подценяват морето и накрая свършват на дъното му, а тези, които не се смятат за такива си стоят на плиткото и си живеят животеца : )...Първоначално написано от maksimal
ахам..![]()
доста смислено...
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
не е трудно.. просто се отпускаш и си готов/а..Първоначално написано от IndependentGirl
или пък направо те мятат във водата, ако изплуваш - изплуваш.. Ако ли не потъвашмного хора така са ги научили
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Това с хвърлянето във водата ми се вижда много глупав начин да се научиш да плуваш...
Трябва сам да се престрашиш на тази стъпка, а не да те бутат насила, защото така има вероятност още повече да намразиш водата. Не това е начина. Ако не скочиш сам, то къде отива удоволствието от това да си надвил страховете си?![]()
Тате ме научи да не потъвам като бях на 4 години , а иначе ходих на уроци и състезания от 6 до 11 годишна , сега съм на 13 ии обожавам да се гмуркам...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Там е работата, че ме е страх да се отпусна.. иначе съм съгласна със stefity, че не е това начина да се науча, като някой ме метне във водата..Първоначално написано от maksimal
![]()
На сила хубост не става, затова като се престраша ще ме научат.. :]
Да.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Да, но много рядко плувам.
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
да
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
абе ти остави тва да намразиш водата още повече, има по-голям шанс да се нагълташ с вода...Първоначално написано от stefity
днес направих 2 км загрявка и още 10 км смесено бътер флай,крол,брус![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мога да се задържа на повърхността по гръб ( и по корем) и така мога да плувам, но бавно и на малко разстояние. По друг начин не мога.
да, и обичам да плувам, не съм некъв състезател, просто си ме кефи... и да скачам във вода!![]()
Мога горе-долу, но на крол все още се чувствам доста смешна като плувам.![]()
Иначе и аз обожавам да се гмуркам. Даже всъщност главно това правя. :Д
What you give is what you get!
Мога.
Когато бях първи-втори клас имаше безплатни уроци по плуване в басейна в училището. Там се научих.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()