- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- не намирам отговор...
здравейтеИскам да ми помогнете с намирането на отговор на моя въпрос. Не ми се иска да ме критикувате, а да отговорите и да дадете, ако имате съвет. Та по същество.. от три дни почети не ям нищо или ако ям то е сутрин или около обед и малко. Тренирам си, потя се, дори до преди половин час бях на танци и толкова пот от мен никога не е излизала.. прибрах се вкъщи изтеглих се ии.. резултат НИКАКЪВ! Едно момиче ми вика, ще отслабнеш изведнъж. Възможно ли е? Защо не отслабвам?
п.с. знам, че не е полезно и мога да се разболея от много болести, но не питам това
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
може,просто си в застой.После ще отслабнеш ряско.И при мен става така.
по-добре яж често, но по-малко..отколкото така.
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Ако правиш както си сега ,а не както лимонка каза няма да отслабнеш(или ще има йо-йо ефект)защото като не приема достатъчно храна метаболъзмът се забавя!Първоначално написано от liim0nka
стели какъв е този застой.. явно винаги съм в застойнадявам се никъде да не припадна и наистина ще помисля това за ханенето т.е. аз мислих, но се отказах. Ще пробвам
благодаря!
Всъщност не отслабваш въобще.А трупаш маса.Тлъстините си остават.![]()
Трябва да ядеш много плодове и зеленчуци,супер много консумация на вода.
Нещо трябва да гори мазнините. Задай си въпроса защо и ще разбереш
Аз бях като теб и сега спазвам диетата Японско чудо.Глад няма и свалих 2 кг за 2 дена,а вече са четири.![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Така няма да отслабнеш а само ще си докараш здравословни проблеми. А дори и да отслабнеш в момента в който почнеш да ядеш редовно ще качин двойно и тройно. Причината е ясна. Тялото има нужда от енергия за да функционира. Ти не му даваш енергия и то отказва да се раздели със запасите си. В момента в който почнеш да ядеш нормално ще почнеш да трупаш кила защото организма ще помни че си го изтезавала и ще се запасява за "черни дни". Почни да ядеш здравословно и РЕДОВНО и пий много вода и нещата ще се оправят.
+ най-важното е да пиеш повече от 2 литра вода на ден, а сега в тези жеги не е много трудноПървоначално написано от LadyV
![]()
Така се натрупват подкожни мазнини, който са още по - голям зор.
n00bs
Първоначално написано от yakuza_
Точно.
Аз като стопих около корема и сега каква преса съм отпрала![]()
![]()
Гот е !
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Наистина си в застой...в момента просто не доставяш необходимото количество енергия на организма си и той с цел самосъхранение трупа всичко което приемеш....но след няколко дена (ако продълшаваш по същия начин) определно ще смъкнеш изведнъж няколко килограма...обаче съм съгласна,че не е удачно така да се постъпва. Ако не искаш да ядеш много, на закуска изяждай само 1-2 плода (ябълка,портокал или др.) Знам че преди закуска на празен стомах е хубаво да се пие сок от половин лимон + 1 лъжица мед (спомага за разграждането на мазнините). Хапвай м/у 13:00 и 16:00 4аса по стабилно...но ест без хляб,тестяно или сладко. Вечерата спокойно можеш да си я изпуснеш...но трябва да си доставяш енергия все от някъде, не може всичко да стане с магическа пръчица за 4-5 дена....тъжно но е самата истина. И направи си един оризов ден в който да консумираш само варен ориз без никакви подправки....това спомага за свалянето на 1 кг, тъй като излишнпто количество вода, което се задържа в тялото се отделя по естествен път....успех ти желая и бъди разумна...стриктна и постoянна в диетата...но не и безразсъдна![]()
Нали знаеш, че от рязкото отслабване/напълняване има веротност да ти се получат стрии.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
благодаря на всички, които се опитаха и ми помогнаха до намирането на отговора. Промених всичко, както ме посъветваха няколко момичета ям си.. гледах един диетолог и наистина и с вашето обеждение - това не е решение на проблема! Благодаря
темата може да бъде заключена