Здравейте
Момче съм на 15 години висок 165см. някъде и около 60 кг.Нали като карам колело мога да отслабна ? Нали също като карам колело и ми става мускул на краката , аз и миналато лято карах колело и забелязах че имам мускул не много голям. За колко време мога да отслабна/ще има ефект ? Също и искам да си стегна тялото ще почвам да правя коремни преси сутрин по 20 и вечер по 20 , ще има ли ефкт или са малко и след колко време?Също и да си оформя ръката малко с гири 2-5 кг. няма да може нали трябва да са повече тежестите. ( Малко тъпи въпроси но.. )
Също имам и малко гръбначно изкривяване , преди 3 месеца като ходих на лекар и лекара ми даде няколко листа какво да правя ( плуване , баскетбол,волейбол) аз вече съм свигнал да седя по неправилен начин ( в изгърбена стойка ) и да ви кажа от 3 януари 2010 година от ляво почна нещо да ме боли и от 2-3 месеца някъде имам и болки в гърба.. На какво се дължи ? Някъде на 17 декември се бях сбил с 1 съученик и в мелето мисля че ме удари но такова не усетих силна болка едва ли ще е от това..Преди 2 седмици ходих на лекар за това , и лекарката ми даде хапчета за жлъчката каза че от това е проблема но ги изпих и още ме боли.
Благодаря предварително