[quote="kadishona"]
Цитирай Първоначално написано от Bulgaria12
Здравейте

Мисля че ще мога да ти помогна
За да отслабнеш с колело трябва да катериш баири и да се напъваш , а не да се спускаш и да врътнеш 3 пъти педалите. Т.е. да правиш кардио или упражнения които ти натоварват сърцето. Колоезденето е част от групата "cardio-vescular exercises", защото освен че ти натоварва сърцето повече от ВСЕКИ друг спорт ти натоварва и КРАКАТА. Да, ако имаш колело вид крос кънтри и отиващо към бегач и като отидеш да караш колело (веднъж в семицата например) към 15-20-25+ километра, тогава ще направиш мускул на бедрото и ще отслабнеш!

Ако искаш да правиш плочки, т.е. да ти се показват / а не силни коремни мускули / тогава ти трябва кардио упражненияе за да изгориш мазнините, а не коремни.
аз съм момиче,но съм се навила да отслабвам и от една седмица карам колело ,но по страхотни баири....но чак пък 15-20 километра направо ми разби желанието..аз едвам издържам 3 километра...
15-20 километра по равен пат мога да ги издържа,но по баири ...
е както казах карам от една седмица де то не може веднага да се хвърля на 15 километра...ама...пак са много

краката не са ми толкова голям проблем,колкото корема ,но този Scooby1960 не го намерих
би ли ми дал линк или да ми разясниш нещо по въпроса,защото от коремните преси на мен мазнините не ми се махат ...