Цитирай Първоначално написано от LoveHimm
Има един много специален човек в живота ми...Той значи всичко за мен ...От доста време сме заедно,но любовта ми към него ееее безкрайно голяма.Цялото ми съществуване е свързано с него.Когато не е до мен и не се видим дори 1 ден се чувствам разбита на парчета..Истината е ,че напоследък започнахме да се караме често...Аз съм мн ревнива понеже той е мн красиво момче и момичетата непрекъснато правят жалки опити да се докопат до него..Той обаче дори не ги поглежда от моя страна е същото..И двамата сме много ревниви..Какво да наяравя??! това разсипва връзката ни,изтощава я без причина..Не мога да си позволя да се разделим заради такава глупост...Не мога да позволя най-ценният човек от живота ми да изчезне..БЕЗ НЕГО аз не бих могла да продължа,бих се самоубила....Цялото ни бъдеще сме планирали да прекараме заедно..Помогнете ми как да превзмогна тази Пуста необяснимо голяма ревност..ОГРОМНА...
Оф я стига "не мога без него", ако не можеш без него значи си б*хти слабохарактерната кифла. Просто вярвай в него, колкото и момичета да има, пък и той не ти дава основание за ревност. Като изревнуваш, стискаш зъби и го преодоляваш без да му го показваш (естествено ако е неоснователна ревност от твоя страна).
Като го обичаш толкова много, стегни се и направи нещо за връзката ви, само с вайкане, че това руши връзката ви и с чуденето какво да правиш няма да стане.