- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен Тема: Eminem :grin:
Е , кои са феновете на еминем![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Бройте и мен, в момента чета " The Way I Am" и ми останаха само 20-на страници
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Поздравче в Not Afraid!! Страхотна песен!!!![]()
22ри наближава!!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Темата ми се вижда доста зле, затова малко energy да вкараме... (а и да не правя нова)
Изтеглихте ли новия албум? Смятате ли да го купите? Как ви се вижда промяната във вече "порасналия" Еминем? Харесвате ли новия му стил?
Общо взето кажете си мнението за новия албум и за това, в което се е превърнал Еминем.
Да си отговоря:
Изтеглих албума веднага, щом излезе. Поръчал съм албума в САЩ и го чакам с нетърпение! Според мен вече го няма енергичния, див Еминем, който правеше песни като Lose Yourself, Sing For The Moment и така нататък. Разбирате какво имам впредвид. Ем наистина е порастнал и новия му стил е уникален. Придържа се към чистия гетовски рап, като същевременно вкарва уникални и модерни бийтове, а текстовете му са си СУПЕР, както винаги!
Като цяло: в предишните албуми все имаше по някоя песен, която ме дразнеше(прекалено лигава и подобни). В този албум няма такива. Слушам го 24/7![]()
![]()
да , не , мн добра промяна , да мн., а от новия албум съм изключително доволен нерекъснато го слушам мн ме радва песента Almoust Famous![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от noproblembitch
Recovery? Има ли го вече?
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
има го от 7-ми юни![]()
![]()
а уж казаха че ще е от 22-ри
![]()
и аз съм фенче а за Recovery и стила на еминем СУПЕР СА
Hip-hoP is my life)))
с всяко слушане, малко по-малко започнаха да ми харесват. и все пак предишният му стил, когато беше див и лигав, повече ми харесва.
Първоначално написано от kireca
Ами аз си мислех, че наистина ще излезе чак на 22ри и затова не си правех труда да го диряКакто и да е. Изтеглих го вчера, слушах част от песните, но още нямам оценка.
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Поздрав за истинските фенове на Маршал:
[vbox7]http://vbox7.com/play:5bafb57f[/vbox7]
Песничката наистина е мн хубава...
Ето и 1 поздрав от мен :P :
http://www.youtube.com/watch?v=Efw2Cs2jPcY
и аз съм му фен но има доста песни който не ми харесват
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
На мен пък всички песни ми харесват ...![]()
Айде малко класика, поздравче
http://www.vbox7.com/play:c7f217df![]()
Бомба със закъснител!
големи фенове, мани мани.. щом beautiful е класика за вас, разбирам к'ви фенове сте ;>
Я сподели да чуем, какви фенове смеголеми фенове, мани мани.. щом beautiful е класика за вас, разбирам к'ви фенове сте ;>
Бомба със закъснител!
Lose your self u Beautiful са си класика к'во![]()
Класика може да наречеш Rock Bottom или If i had, но никога Beautiful!
фенове на риана сте сигурно, де да ви знамПървоначално написано от leprekona
смешно ми е някой да каже, че beautiful е класика при положение, че песента излезе миналата година.. даже lose yourself да ми беше казал, пак щеше да е нещо, въпреки че повечето хора, които се мислят за фенове на еминем, знаят само нея и the way i am.
За да си фен трябва да знаеш цялата дискография ли ?Първоначално написано от lubomirky
Защо да не е класика, като е една от най-добрите му песни..
От мен да знаеш, музиката се ЧУВСТВА, не се учи, тъй че и всичките му песни да знаеш наизуст, пак не си истински фен![]()
Бомба със закъснител!