- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен Тема: Eminem :grin:
окей, извинявам се на всичките ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ на ем, които са изслушали beautiful, lose yourself и love the way you lie ft reihancho, но пък са ги почувствали и са най-големите му почитатели. поклон пред вас.
Никъде не съм споменавал, че съм слушал само тях.Първоначално написано от lubomirky
Просто ти казвам, че това да знаеш колко песни има,на коя дата е излязла и т.н. не те прави фен![]()
Бомба със закъснител!
Не обръщайте темата на караница, фенчета. Всеки си има вкус и никой не може да определи на другия какво ще харесва. Един харесва по-лигавите песнички на Еминем, друг - по-бавните и чувствените. Аз съм от вторите. Не смятам Beautiful за класика по простата причина, че е нова песен, но наистина е една от най-добрите на Еминем. И не казвайте, че Lose Yourself не било класика, само за да се правите на разбирачи.
И сега ми дойде една идеяНека всеки подреди своите топ 5 песни на Маршал. Ето ги моите:
1. Not Afraid
2. Lose Yourself
3. Beautiful
4. When Im Gone
5. Cinderell Man
Нека "големия фен" се изкаже.Нали знае цялата дискография,неговото мнение ще е най-компетентно и коректно.
Бомба със закъснител!
нормално е аз да се изкажа по-компетентно. ти какво ще напишеш, 3 песни от recovery + 2 от relapse ?
пък топ 5 не мога да избера, просто защото няма как да определя коя харесвам повече. мога да ти кажа песните на еминем, които стават за слушане и наистина си заслужават. не казвам, че другите не стават, но просто някои трябва повече да ги осмисляш, отколкото да ги слушаш.
Eminem![]()
![]()
Аз също мисля,че наизустяването на дискографията не те прави най-големия фен,но само споделям мнението си.Разбира се,като във всяка тема,не пропускате да се заядете....Аз лично предпочитам творчеството му от преди,но съм почитателка и на лигавите,и на по-чувствителните му песни
![]()
![]()
Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.
Назубрянето на дискографията не те прави фен, но това да наречеш beautiful класика е, с извинение, дебилно. Ти въобще знаеш ли какво значи думата Класика?!??!
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Извинявай г-н всезнаещ, ти какво ще напиеш, 3 от The Slim Shady LP +Първоначално написано от lubomirky
2 от The Marshall Mathers LP ?
Момчето си е харесало от Recovery и Relapse. Аз не виждам нищо лошо,
но нали ти си "баш фена" та неможел да си избере
Бомба със закъснител!
хах аз когато съм го слушал, ти не си знаел, че той съществува сигурно.
и много съжалям, че има такива като теб, които казват колко много го харесват и колко много харесват песните му, а не са изслушали и 1/3 от тях.. от marshall mathers lp не мога да се сетя друга освен the way i am, която да става за слушане и да му харесва. обаче в slim shady lp има много по-добри песни. не знам защо забравяте и encore, като там има песни като toy soldiers, mockinbird.. а уж чувствените и смислени песни ви интересуват.
и не мога да направя топ 5 просто, защото трябва да кажете по какво да ги подреждаме - текст, самата песен(if i had например е много добра като текст, но просто не става да си я пуснеш да я слушаш постоянно както not afraid или cleanin out my closet, нали?) или да сложим 5те най-комерсиални песни на маршал?
Виж какво, уж се пишеш за всезнайко, но точно в албума The Marshall Mathers LP е една много добра песен на Ем.
Може и да не си я слушал досега ,знам ли, аз като я слушах едно време беше абсолютен ХИТ. The Real Slim Shady да ти говори нещо ?
Бомба със закъснител!
^ обърках я, чак сега я видях, че и тя беше от marshal matters lp. изслушай и criminal и кажи дали ти харесва. интересно ми е дали тая ще ти харесва, 'щото не са много хората, които я слушат ;>
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:e640e708[/vbox7]
Поздрав и от мен за всички истински тук ;д
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Слушал съм я и преди, не е сред любимите ми, но не е никак лоша.
Порових се из нета да потърся клипа, понеже не съм го гледал и виж на какъв"фен" попаднах.. http://vbox7.com/play:bf48519e
А факта, че обърка точно The Real Slim Shady, ми говори, че не си дори и всезнайкото, за какъвто те помислих, но както и да е..
Айде поздрав за всички http://vbox7.com/play:1812eff5![]()
Бомба със закъснител!
criminal има клип?!Първоначално написано от leprekona
;dd
и аз това се учудихПървоначално написано от insane7
, колкото до посничката която си покавал/а е много добра
![]()
пс. Ще следя темата и засега съм съгласен с lubomirky : )
Аз доколкото разбрах из нета, клип има, но бил забранен поради ред причини и така и не бил побликуван (незнам доколко е истина)Първоначално написано от insane7
![]()
Бомба със закъснител!
Стига сте говорили глупости, Criminal няма клип. Не знам за песен която има клип и не е синтъл... поне за Еминем
абе и аз доколкото знам няма клип, ама ако намерите нещо, споделете ;>
вече се надявам да направи едно турне из Европа и да посети, ако не България, то поне някоя по-близка държава ;>
Мерсиии тая песен ми е любима, ФЕН завинаги на ЕминЕмПървоначално написано от alexandr0v
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je t'aime beaucoup, tu es mon chouchou ... *
живнете малко, де.
Къде се губите?
Разкажете сега как се зарибихте, от кога го слушате?![]()
Отново слушам новия албум!![]()
Абе някой може ли да даде снимки на дъщеря му, че аз уж търсих, ама където намерих, все е малка..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
http://prikachi.com/images/909/2257909d.jpg
http://prikachi.com/images/908/2257908N.jpg
http://prikachi.com/images/907/2257907t.jpg
И май не са от много скоро..
Някъде имах май по-нови, но не мога да ги намеря.
Надявам се за Хейли да става дума, де.![]()
Да, за Хейли. Като малка е по хубава..Не виждам много общи черти с баща й.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
усмивката?Първоначално написано от BloomF
![]()
![]()