- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен Тема: Eminem :grin:
Te заедно ли живеят? всмисъл,той грижи ли се за нея,ходят ли на пазар заедно![]()
Той нали все пак пее,че бил баща еди кво си,за дъщеря си...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Живее заедно с 3те
И доста си държи на тях
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Браво на него![]()
Та той 3 деца ли има беСигурно живеят в огромна къща.Ама майката къде е?
Сега като погледнах първата му дъщеря е колкото менемале,а аз си мислех,че са малки на по 5-6...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
^ 2 са осиновени, с майката(Ким) до колкото знам отново са разделени, ама не съм сигурен ;д
че ти не си ли 8 клас или на мен така ми се струва?Първоначално написано от December
![]()
O да бе сега видях, че най-голямата всъшност е 93 годинаПървоначално написано от insane7
Говорех за тази русата дето я пусна - Хейли
ясно.. то ние с нея имаме само 1 ден разликаПървоначално написано от December
![]()
Айде поздрав
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:4357baff[/vbox7]
Ммм, кво да кажа. За мен Маршъл е един от малкото, които продължават да държат на стила си. Както винаги с текстовете си гледа да иронизира.. дали себе си, дали кякой друг. Адски много се кефя на комбинацията от бийтовете /за които голяма заслуга има Дре/, и текстовете на Ем. Незнам как се сработват тия хора, амаа.. ПОКЛОН! хах Иначе лично според мeн, с Релапс се поизложи, и от цялата работа единствената пeсeн, която наистина ме грабна си беше Beautiful, но както и казал народа първо направи име, после то само ще работи за теб. ;p И ето, че с новия албум показа, че стария Ем все още е тук. Вече попораснал, с променено мислене, НО все още себе си. Ужасно много уважавам всичко, което е направил, и се надявам да продължава да прави.![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Ъъъм Хейли не е ли 95?Първоначално написано от December
![]()
Вярно, там се забелязва нещо ЕминемовоПървоначално написано от insane7
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Дам, 95 е.Първоначално написано от BloomF
И като говорим за Хейли, тук е момента да кажа: когато за пръв път прочетох текста на Mockingbird/докато пее в бързината трудно го разбирам/ се разплаках..Първоначално написано от insane7
Невероятен текст просто/и не само този/!!! Личи си, че е писано от сърце!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Ето една страница, която ще се хареса на повечето от вас:
http://www.facebook.com/pages/We-wan...4987735?ref=ts
Започвам да се чудя вече какви фенове сте ....![]()
По какво се опраделя кога 1 човек е фен на някой ....
Що му слушаш музикат аи му кефариш у вас начи си фен ето спора е решен![]()
друго ... от цяла тема ми казахте само 3 албума - Relapse , Recoveri и Marshall Matthers LP. Slim Shady LP споменахте , но има и Slim shady EP Ако не знаете ... за него никой нищо не каза , и никой не спомена "Refill" тоя албум да сте го чували ??? там и някой суперски песнички като : "Music Box" и "Elevator"![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Refill и Slim Shady EP не са точно албуми, а са просто.. допълнителни песни общо взето. не сме споменали encore и eminem show и аз не знам защо ;д пък и за да върви темата..
коя е последната негова песен, която си пуснахте и защо ? ^^
Аз пък не виждам Infinite да е споменатКакто и да е, в момента слушам точно песен от него - It's Ok. Поздрав за всички имащи своите проблеми, but everything is ok. :P
Ами аз не знам дали съм точно фен, но се смятам за такъв.Нямам му цялата дискография, нито му знам всички песни на изсут, но ми харесват доста негови песни и ги слушам почти постоянно.Имам по-голям брат, който го слушаше като беше на моята възраст, а аз тогавааа бях доста малка( имаме 8 години разлика), но още т тогава имаше много песни, които ми харесват.Повечето ми приятелки даже не знаеха кой е той, а аз даже си припявах...![]()
![]()
После започнах по-малко да го слушам, но преди някъде година реших, че отново трябва да започна да го слушам и така....
![]()
![]()
![]()
Иначе, знаете ли някое хубаво фен сайтче, което се обновява редовно, за Маршал, защото както горе споменах слушам музиката му, но си нямам идея от новите проекти с които се занимава и всякакви новини изобщо.Та, ако знаете сайтче......![]()
![]()
Мерси предварително.
^ eminem.com официалния му сайт ;> ако излиза нещо от него винаги има новини
Мерси много, въпреки че аз този сайт си го знам и ме интересуваше фен сайт, но няма значение.И бтв, реших да си поръчам една тениска от сайта му, знаете ли колко ще е доставката
Аз също съм фенка...Новия албум на Еминем е супер..а в клипа на Not Afraid .. Еминем е просто прекрасенн.. и едно поздравцче от мен : Eminem - So Bad..![]()
Ами попринцип аз ще правя фен сайт сега , ама се чудя дали да правя или не ... ,ако има желащи да ми помогнат за сайта драснете 1 ЛС да направим 1 Фен Сайт ;]
има и Бг форум на Shady
http://shady.bulgarianforum.net/forum.htm
тук винаги пускат всичко ново, приятни хора и хубави семейства си имаме![]()
ми тряат ми модератори аз мисля днес да направя сайта ...![]()
Ще чакам да ни го линкнеш ;d, като е готов. =)
Днеска си купих хай клуба и отварям на последната страница и гледам: плакат на Ем.Страшно се изкефих, въпреки че той на снимката е направил баси и смешната физиономия де, ама нищо...Та да кажа, ако искате другия четвъртък си го вземете.![]()