- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е Iria!
Колко си висока и колко тежиш?
Какъв цвят са ти очите и косата?
Романтична ли си?
Завиждаш ли на някого за нещо?
Какво би променила в себе си?
Кой е най-хубавия ти спомен? А най-лошия?
Кой ще е следващия на стола?
Мда... мисля, че повечето от тук й дадоха шанс да докаже, че е нещо заинтригуващо като човек... зададоха й се хубави и интересни въпроси, чиийто отговори ме накараха да осъзная, че девойчето наистина няма какво да ни покаже в случая.Надеждата ми остава, че следващия ще ме завладее с нещо.
![]()
Първоначално написано от IndependentGirl
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
може, ако искаПървоначално написано от Serseri91
![]()
Определящ ли е външния вид за личността на човека?Първоначално написано от Iria
Донякъде. (:Първоначално написано от sword
И аз да задам въпрос : Ти за сложно изречение чувала ли си !?
Или всички изречения,които използваш са : Да. Не. Не знам. . . . изоообщо живот в тебе няма поне като те наливат наливай ги и ти ... може да си леко тъпичка и доста ограничена ама като ти го казват поне им върни и ти с друга обида . . .
И ще стане мазало :Д.Първоначално написано от miminka__94
Я моля ти сеПървоначално написано от tuzaro
.Аз я знам пък!Просто не сте наблюдателни...И кой каза,че хората които сядат на стола трябва да са популярни и да пишат в този раздел?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Чувала съм. А ти чувала ли си? Каквито изречения искам, такива ще използвам. Едва ли е твой проблем. Не искам да се заяждам.Първоначално написано от miminka__94
Ограничена? Хаха... едва ли, просто не искам да се занимавам със злобни хора.
поне ще е интересно . . . да видим като няма богат речник за да отговори на въпросите на хората,дали поне има голяма селения да ги обиди . . .Първоначално написано от dark_angel3
Пък да намираш за 'интересно' това как някой обижда друг човек е толкова просташко, че няма накъде... Как може да гледаш сеир на такива неща?
Има ги и такива хора.Кой мислиш,че гледа БрадъраПървоначално написано от stefity
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
еми на вас НЕпростаците може да не ви е смешно,ама много преди мен са я обиждали и нападали - дори и ти stefito или там както си ( което не е просташко,неее хиччч ) и тя не е отговорила . . . аз съм си натурален простак (признат грях не е грях) и ще ми е по-интересно да я видя да се защити отколкото да и чета отговорите : да,не,не знам,донякъде и т.н.
Значи това, че други преди теб са я нападали ти дава зелена светлина и ти да си излееш простащината, така ли? И аз я нападнах, да, но не би ми било приятно да гледам как тя се мъчи да отвръща на всички нападки, би било грозно най-малкото. Мисля, че прави добре като си замълчава на всички тези неща, поне не пада на нивото на повечето тук, които всячески се опитват да 'надвият' другия с по-тъпа и по-тъпа затапка...
Ами щом не са ти интересни отговорите ми, просто не влизай в тематаПървоначално написано от miminka__94
Толкова е просто.
![]()
Всички гледаме първо външния вид. Мнозина казват, че първото впечатление е най-важно, но понякога външността лъже. Бях чела някъде, че съдебните заседатели рядко осъждат човек, който им е симпатичен, или оправдават онзи, който не им харесва. В приказките красивото е добро, винаги хубави са принцесите, феите. Грозното е зло, лоши са мащехите, вещиците. Както казва Дезмънд Гилфойл, "физическата ни обвивка се възприема като метафора за нашия вътрешен мир, нагласи и характер". Заради това мисля, че външността е само донякъде определяща за личността на човек.Първоначално написано от sword
о0о значи ти можеш да я нападаш ама другите не ... не знаех,че някои хора са с привилегии във форума . . . Аз и задавам нормален въпрос интересно ми е да разбера дали е чувала за сложни изречения . . .Първоначално написано от stefity
![]()
Напротив.. по-умния отстъпва.. :]Първоначално написано от miminka__94
Защо трябва да се обижда и да се влияе от мнението на хора, които очевидно не я познават?
Ясно е, че не може всички хора да я харесват, а ще има и такива, на които не им допада, но човек трябва да може да понася и критиката и негативните мнения на хората за себе си.. :]
Момичето каза, че не иска да се заяжда, а и може да не е конфликтна личност просто..
Хах,просто момичето не иска да се заяжда.Да странно,че има такива спокойни хора.Защо ти е излишна караница и глупости?Първоначално написано от miminka__94
С последният си пост Iria доказа,че може да съставя и сложни изречениянаградете я,а?И аз помня,че дори е писала теми и е печелила от 1000 стипендии(онова...
).Просто на някои хора не им се занимава да пишат романи по форумите за нищото.Просто не е толкова зарибена като някои от вас
![]()
еми като не и се занимава защо е искала да седне на стола !? Първо се натискат,после се правят на заети ...