.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 145
    Повече от фен Аватара на dark_angel3
    И без Iria да се намесва стана мазало .

и December,НЕзарибената,не аз имам 1776 мнения а ти айде още един въпрос имам : Като не си ЗАРИБЕНА да даваш пълен отговор на човек,който любезно пита,защо се моли да те сложат на стола?

Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    да . . . всеки има право да е безхарактерен
    Не мисля, че е безхарактерна. Безхарактерен е човек, който има слаб характер и се поддава и влияе от чуждото мнение, а това, че тя игнорира нападките и си премълча мисля, че доказва, че не й пука и повече говори какво е нейното възпитание и интелигентност.. :}

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Хахаха така като почнете да си гледате и броите мненията ставате много смешни

Град
    някъде там...
    към miminka_94

Жалко, че едно 16 годишно момиче се излага така. Претендираш, че си голяма гражданка, а всъщност си една от многобройните селянки в този форум! Толкова ли ти е забавно да гледаш сеира на хората?!! Ти не знаеш ли, че има хора, които са успели да възпитат децата си...за разлика от твоите!? Пишеш по форумите и се правиш на голяма отворка, а в живота така ли си, мила?!! Знаеш ли как да си напишеш есето или сваляш от помагало.ком!!? Комплексарските ви истории няма да ви помогнат никъде в живота, престани да спориш с хората, щом иска ще отговаря, ако иска и с 1 дума, това тя си го избира!!!! Не виждам в правилата да пише, че трябва да пише романи за безкрайно глупави върпоси!!! На въпрос "Топло или студено", какво да отговори, да започне да ви се обеснява как се е пребила зимата, и затова не харесва студеното ли?!?!

много ясно,че ми се набиват на очи многобройните и мнения при условие,че тя в същия момент твърди,че другите са зарибени. що ти проблем ли имаш,че ги гледам? Нали не си простачка какво ме нападаш

Град
    някъде там...

w0w...а за твоя характер да не говорим...комплексирано 16 годишно момиче, което търси тема, в която да се направи интересно?!! Ето, вече хората ще те запомнят, но помисли с какво... безкрайна простащина и селяния... Подлрепям IndependentGirl !

Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
    към miminka_94

Жалко, че едно 16 годишно момиче се излага така. Претендираш, че си голяма гражданка, а всъщност си една от многобройните селянки в този форум! Толкова ли ти е забавно да гледаш сеира на хората?!! Ти не знаеш ли, че има хора, които са успели да възпитат децата си...за разлика от твоите!? Пишеш по форумите и се правиш на голяма отворка, а в живота така ли си, мила?!! Знаеш ли как да си напишеш есето или сваляш от помагало.ком!!? Комплексарските ви истории няма да ви помогнат никъде в живота, престани да спориш с хората, щом иска ще отговаря, ако иска и с 1 дума, това тя си го избира!!!! Не виждам в правилата да пише, че трябва да пише романи за безкрайно глупави върпоси!!! На въпрос "Топло или студено", какво да отговори, да започне да ви се обеснява как се е пребила зимата, и затова не харесва студеното ли?!?!
    Еми,МИЛА,аз рядко пиша по форумите,за да не ви наливам толкова.За есетата,това,че ти явно правиш така(щом и сайта знаеш) не означава,че и аз съм така... не мога сама да си ги оценя ама поне изказвам моето мнение в тях(нали все пак е есе) и поне имам такова(за разлика от някои хора). И на доста въпроси,които определено не са тъпи и и дават възможност да сбъдне мечтата си да отговяря на хора по форуми и да покаже потенциал тя отговаря с по една дума - еми да освен,че е дразнещо е и безинтересно и аз не претендирам,че съм голяма гражданка,ама доколкото виждам и вие не сте( от кое село сте,може да сме се виждали някой път на къра). И нали тя била супер яка,защото не нападала,еми ти защо нападаш(аз нали съм се излагала,еми твоето оправдание какво е,че не разбрах? )

w0w...а за твоя характер да не говорим...комплексирано 16 годишно момиче, което търси тема, в която да се направи интересно?!! Ето, вече хората ще те запомнят, но помисли с какво... безкрайна простащина и селяния... Подлрепям IndependentGirl !

даааа,пълна съм с комплекси ... ама толкова се комплексирам особенно от факта,че аз може и да се заяждам,ама поне се защитавам,а вие и това не можете И в коя друга тема си ме видяла ти да нападам някой !?

Продължавайте, форумни дами!

Град
    някъде там...
    към miminka_94

Еми,МИЛА,аз рядко пиша по форумите,за да не ви наливам толкова.За есетата,това,че ти явно правиш така(щом и сайта знаеш) не означава,че и аз съм така... не мога сама да си ги оценя ама поне изказвам моето мнение в тях(нали все пак е есе) и поне имам такова(за разлика от някои хора). И на доста въпроси,които определено не са тъпи и и дават възможност да сбъдне мечтата си да отговяря на хора по форуми и да покаже потенциал тя отговаря с по една дума - еми да освен,че е дразнещо е и безинтересно и аз не претендирам,че съм голяма гражданка,ама доколкото виждам и вие не сте( от кое село сте,може да сме се виждали някой път на къра). И нали тя била супер яка,защото не нападала,еми ти защо нападаш(аз нали съм се излагала,еми твоето оправдание какво е,че не разбрах? )

Ех, деца, деца... вземи малко да се образоваш и влез в сайта, разгледай го и тогава говори за мен и моите есета! Аз ще защитавам, когото искам, мой проблем си е, ти мислиш, че съм селянка, но честно да ти кажа ИЗОБЩО не ме засяга мнението на някаква лигла... и какво си ни наляла, бе момиченце, по-добре спри да пишеш, много падна в очите на хората... също ако си мислиш, че трябва да се оправдавам на 16 годишна глупава и "грамотна" лигла... хахахха - жестоко се лъжеш!!! И малко по-спокойно, к'во се нервиш ?!

P.S. За всички, на които не им е интересна Iria.. бихте ли ми казали защо темата стана 8 страници?!! А интересния myNameIsImmortal e 6 страници??

Град
    някъде там...

даааа,пълна съм с комплекси ... ама толкова се комплексирам особенно от факта,че аз може и да се заяждам,ама поне се защитавам,а вие и това не можете И в коя друга тема си ме видяла ти да нападам някой !?

о0. тя девойката се мисли за известна.. боооже... ти да не мислиш, че ти следя постовете??

Защото не спряхте да се джафкате,затова темата е 8 страници.

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от dark_angel3

Щом се "джавкаме", значи е интересно

Защото минимум 4 от тези 8 страници са вашите женски глупости

Кой го казва това,на мен лично ми омръзна.

о0. тя девойката се мисли за известна.. боооже... ти да не мислиш, че ти следя постовете??
    олеее колко си умна,чак се радвам,че ме налива човек с интелектуално ниво повече от на маймуна . . . еми като не ми следиш мненията как реши,че нападам хората по форумите,умнице?

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3

Щом се "джавкаме", значи е интересно
    Мда,простотията привлича хората,ама вие сте прекалено добрички,умни и възпитани,за да го разберете

Град
    някъде там...
    Малко ли ти е тази тема, в която си изби тотално комплексите?? Интелектуалното ми ниво повече от на маймума..хахаах..Това е кой форум го прочете, скъпа?? И като си толкова грамотна, да си чувала за правопис, и специално интервал след запетаята??

Малко ли ти е тази тема, в която си изби тотално комплексите?? Интелектуалното ми ниво повече от на маймума..хахаах..Това е кой форум го прочете, скъпа?? И като си толкова грамотна, да си чувала за правопис, и специално интервал след запетаята??
    Хахахах нали ти казах за кое имам комплекси . . . какво да направя, (ГОЛЯМ ИНТЕРВАЛ) че вие сте толкова яки адвокатки!?
    И като не си ме виждала да наливам в друга тема тогава обвиняваш без да имаш доказателство така,че коя излиза тая дето напада хората по форумите!?

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    Мисля, че прави добре като си замълчава на всички тези неща, поне не пада на нивото на повечето тук, които всячески се опитват да 'надвият' другия с по-тъпа и по-тъпа затапка...
    колко права се оказах...

Мисля, че прави добре като си замълчава на всички тези неща, поне не пада на нивото на повечето тук, които всячески се опитват да 'надвият' другия с по-тъпа и по-тъпа затапка...
    колко права се оказах...
    да..
    miminka__94 Спри се вече. Не си интересна.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Мега фен Аватара на December
    Нали

и December,НЕзарибената,не аз имам 1776 мнения а ти
    Пхахаха ама ти май въобще не разбра какво казах И мойте коментари какво общо имат Сигурно 80% от тях са от тъпи спорове с патки като тебе Ако не беше ти темата щеше да е заспала още.Да благодарим на главната спамерка
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Цитирай Първоначално написано от December
    Нали

и December,НЕзарибената,не аз имам 1776 мнения а ти
    Пхахаха ама ти май въобще не разбра какво казах И мойте коментари какво общо имат Сигурно 80% от тях са от тъпи спорове с патки като тебе Ако не беше ти темата щеше да е заспала още.Да благодарим на главната спамерка

Мерси,мерси радвам се,че ви съживих темата . . . Може да съм ПАТКА,ама поне съм породиста щом още не съм почнала и аз да ви обиждам с такива думи

P.S. За всички, на които не им е интересна Iria.. бихте ли ми казали защо темата стана 8 страници?!! А интересния myNameIsImmortal e 6 страници??
    Не е важно колко са страниците, а какво е съдържанието им, което е предимно спам и излишни спорове.. ;x

myNameIsImmortal ми беше интересен и ми харесаха отговорите му, а доколкото Iria не ми е направила лошо впечатление и мисля, че излишно беше нападната.. :]

п.т: Iria,
    Вярваш ли в магии, врачки, гадателки и т.н.? А в съдбата?
    Коя зодия си и вярваш ли в хороскопи?
    Какви филми харесваш? Любим филм?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си