- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е Iria!
и December,НЕзарибената,не аз имам 1776 мнения а тиайде още един въпрос имам : Като не си ЗАРИБЕНА да даваш пълен отговор на човек,който любезно пита,защо се моли да те сложат на стола?
Не мисля, че е безхарактерна. Безхарактерен е човек, който има слаб характер и се поддава и влияе от чуждото мнение, а това, че тя игнорира нападките и си премълча мисля, че доказва, че не й пука и повече говори какво е нейното възпитание и интелигентност.. :}Първоначално написано от miminka__94
Хахаха така като почнете да си гледате и броите мненията ставате много смешни![]()
към miminka_94
Жалко, че едно 16 годишно момиче се излага така. Претендираш, че си голяма гражданка, а всъщност си една от многобройните селянки в този форум! Толкова ли ти е забавно да гледаш сеира на хората?!! Ти не знаеш ли, че има хора, които са успели да възпитат децата си...за разлика от твоите!? Пишеш по форумите и се правиш на голяма отворка, а в живота така ли си, мила?!! Знаеш ли как да си напишеш есето или сваляш от помагало.ком!!? Комплексарските ви истории няма да ви помогнат никъде в живота, престани да спориш с хората, щом иска ще отговаря, ако иска и с 1 дума, това тя си го избира!!!! Не виждам в правилата да пише, че трябва да пише романи за безкрайно глупави върпоси!!! На въпрос "Топло или студено", какво да отговори, да започне да ви се обеснява как се е пребила зимата, и затова не харесва студеното ли?!?!![]()
много ясно,че ми се набиват на очи многобройните и мнения при условие,че тя в същия момент твърди,че другите са зарибени.що ти проблем ли имаш,че ги гледам? Нали не си простачка какво ме нападаш
![]()
Първоначално написано от miminka__94
w0w...а за твоя характер да не говорим...комплексирано 16 годишно момиче, което търси тема, в която да се направи интересно?!! Ето, вече хората ще те запомнят, но помисли с какво... безкрайна простащина и селяния... Подлрепям IndependentGirl !![]()
Еми,МИЛА,аз рядко пиша по форумите,за да не ви наливам толкова.За есетата,това,че ти явно правиш така(щом и сайта знаеш) не означава,че и аз съм така... не мога сама да си ги оценя ама поне изказвам моето мнение в тях(нали все пак е есе) и поне имам такова(за разлика от някои хора). И на доста въпроси,които определено не са тъпи и и дават възможност да сбъдне мечтата си да отговяря на хора по форуми и да покаже потенциал тя отговаря с по една дума - еми да освен,че е дразнещо е и безинтересноПървоначално написано от YaNcHeToOo
и аз не претендирам,че съм голяма гражданка,ама доколкото виждам и вие не сте( от кое село сте,може да сме се виждали някой път на къра). И нали тя била супер яка,защото не нападала,еми ти защо нападаш(аз нали съм се излагала,еми твоето оправдание какво е,че не разбрах? )
Първоначално написано от YaNcHeToOo
даааа,пълна съм с комплекси ... ама толкова се комплексирам особенно от факта,че аз може и да се заяждам,ама поне се защитавам,а вие и това не можетеИ в коя друга тема си ме видяла ти да нападам някой !?
Продължавайте, форумни дами!
![]()
Ех, деца, деца... вземи малко да се образоваш и влез в сайта, разгледай го и тогава говори за мен и моите есета! Аз ще защитавам, когото искам, мой проблем си е, ти мислиш, че съм селянка, но честно да ти кажа ИЗОБЩО не ме засяга мнението на някаква лигла... и какво си ни наляла, бе момиченце, по-добре спри да пишеш, много падна в очите на хората... също ако си мислиш, че трябва да се оправдавам на 16 годишна глупава и "грамотна" лигла... хахахха - жестоко се лъжеш!!! И малко по-спокойно, к'во се нервиш ?!
P.S. За всички, на които не им е интересна Iria.. бихте ли ми казали защо темата стана 8 страници?!! А интересния myNameIsImmortal e 6 страници??
о0. тя девойката се мисли за известна.. боооже... ти да не мислиш, че ти следя постовете??![]()
Защото не спряхте да се джафкате,затова темата е 8 страници.
Първоначално написано от dark_angel3
Щом се "джавкаме", значи е интересно![]()
олеее колко си умна,чак се радвам,че ме налива човек с интелектуално ниво повече от на маймуна . . . еми като не ми следиш мненията как реши,че нападам хората по форумите,умнице?Първоначално написано от YaNcHeToOo
Мда,простотията привлича хората,ама вие сте прекалено добрички,умни и възпитани,за да го разберетеПървоначално написано от YaNcHeToOo
![]()
Малко ли ти е тази тема, в която си изби тотално комплексите?? Интелектуалното ми ниво повече от на маймума..хахаах..Това е кой форум го прочете, скъпа?? И като си толкова грамотна, да си чувала за правопис, и специално интервал след запетаята??
Хахахах нали ти казах за кое имам комплекси . . . какво да направя, (ГОЛЯМ ИНТЕРВАЛ) че вие сте толкова яки адвокатки!?Първоначално написано от YaNcHeToOo
И като не си ме виждала да наливам в друга тема тогава обвиняваш без да имаш доказателство така,че коя излиза тая дето напада хората по форумите!?
колко права се оказах...Първоначално написано от stefity
![]()
да..Първоначално написано от stefity
miminka__94 Спри се вече. Не си интересна.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
НалиПървоначално написано от stefity
![]()
Пхахаха ама ти май въобще не разбра какво казахПървоначално написано от miminka__94
И мойте коментари какво общо имат
Сигурно 80% от тях са от тъпи спорове с патки като тебе
Ако не беше ти темата щеше да е заспала още.Да благодарим на главната спамерка
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Първоначално написано от December
Мерси,мерсирадвам се,че ви съживих темата . . . Може да съм ПАТКА,ама поне съм породиста щом още не съм почнала и аз да ви обиждам с такива думи
![]()
Не е важно колко са страниците, а какво е съдържанието им, което е предимно спам и излишни спорове.. ;xПървоначално написано от YaNcHeToOo
myNameIsImmortal ми беше интересен и ми харесаха отговорите му, а доколкото Iria не ми е направила лошо впечатление и мисля, че излишно беше нападната.. :]
п.т: Iria,
Вярваш ли в магии, врачки, гадателки и т.н.? А в съдбата?
Коя зодия си и вярваш ли в хороскопи?
Какви филми харесваш? Любим филм?