.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 145 от общо 145
    Благодаря за спора . . . беше интересно да видя индивиди,които обиждат,нападат и обвиняват без повод другите и в същото време твърдят как те не са простаци и не падат на такова ниво Умни сте,не сте комплексарки и сте супер яки - доволни ли сте !?

сега ще оставя момичето да си отговаря,не че ми омразнахте ама ме е страх

Ако се видим някъде на село,ако не ме биете поне ме поздравете

и последно не знам за вас може да съм показала простотия ама както е казано в правилата на форума аз просто изразявам мнение

P.S. Iria,нали ще ставаш психолог ето и клиентки вече имаш,защото като гледам някои са доста нервни и бързо избухват )))))

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    Цитирай Първоначално написано от December
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    Хахаха така като почнете да си гледате и броите мненията ставате много смешни
    Нали

и December,НЕзарибената,не аз имам 1776 мнения а ти
    Пхахаха ама ти май въобще не разбра какво казах И мойте коментари какво общо имат Сигурно 80% от тях са от тъпи спорове с патки като тебе Ако не беше ти темата щеше да е заспала още.Да благодарим на главната спамерка

Мерси,мерси радвам се,че ви съживих темата . . . Може да съм ПАТКА,ама поне съм породиста щом още не съм почнала и аз да ви обиждам с такива думи
    И аз ти пращам целувки скъпа
    И да ти не си от породистите,ами от селските.Айде спри се.Със сигурност на никой не му се четът тъпи спорове!Като не ти е интересно момичето,просто не й чети темата

Въпрос:
    Кои държави искаш да посетиш?
    Креативна ли си?
    Ако спечелиш тото(сега към 5 милиона май е станало) каква част от парите ще дариш за благотворитеност/или няма нищо да дадеш?
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
    P.S. За всички, на които не им е интересна Iria.. бихте ли ми казали защо темата стана 8 страници?!! А интересния myNameIsImmortal e 6 страници??
    Не е важно колко са страниците, а какво е съдържанието им, което е предимно спам и излишни спорове.. ;x

myNameIsImmortal ми беше интересен и ми харесаха отговорите му, а доколкото Iria не ми е направила лошо впечатление и мисля, че излишно беше нападната.. :]

п.т: Iria,
    Вярваш ли в магии, врачки, гадателки и т.н.? А в съдбата? Да, вярвам в съдбата. В магии не. За гадателки може би да. На майка ми са предсказали много верни неща, когато е била ученичка. Никога не съм ходила при врачка, но искам, макар че няма да повярвам изцяло на това, което ми каже. (:
    Коя зодия си и вярваш ли в хороскопи? Рак. Не, не вярвам.
    Какви филми харесваш? Любим филм? Романтични, приключенски, фантастика. "Подпалвачката", "А walk to remember", "Titanic", "Pearl Harbour".
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Благодаря за спора . . . беше интересно да видя индивиди,които обиждат,нападат и обвиняват без повод другите и в същото време твърдят как те не са простаци и не падат на такова ниво Умни сте,не сте комплексарки и сте супер яки - доволни ли сте !?

сега ще оставя момичето да си отговаря,не че ми омразнахте ама ме е страх

Ако се видим някъде на село,ако не ме биете поне ме поздравете

и последно не знам за вас може да съм показала простотия ама както е казано в правилата на форума аз просто изразявам мнение

P.S. Iria,нали ще ставаш психолог ето и клиентки вече имаш,защото като гледам някои са доста нервни и бързо избухват ))))) Да, ти си една от тях. (:

Цитирай Първоначално написано от stefity
    Хахаха така като почнете да си гледате и броите мненията ставате много смешни
    Нали

и December,НЕзарибената,не аз имам 1776 мнения а ти
    Пхахаха ама ти май въобще не разбра какво казах И мойте коментари какво общо имат Сигурно 80% от тях са от тъпи спорове с патки като тебе Ако не беше ти темата щеше да е заспала още.Да благодарим на главната спамерка

Мерси,мерси радвам се,че ви съживих темата . . . Може да съм ПАТКА,ама поне съм породиста щом още не съм почнала и аз да ви обиждам с такива думи
    И аз ти пращам целувки скъпа
    И да ти не си от породистите,ами от селските.Айде спри се.Със сигурност на никой не му се четът тъпи спорове!Като не ти е интересно момичето,просто не й чети темата

Въпрос:
    Кои държави искаш да посетиш? Франция, Испания, Италия, Египет, Бразилия, Перу, Япония, Русия, Германия, Австралия. Цяло околосветско пътешествие.
    Креативна ли си? Не.
    Ако спечелиш тото(сега към 5 милиона май е станало) каква част от парите ще дариш за благотворитеност/или няма нищо да дадеш? 300-400 хиляди

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Най-гадното изживяване в училище?
    Любим предмет ? А най-труден ?
    Какво убива желанието на човека да продължи напред?

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Най-гадното изживяване в училище? Нямам.
    Любим предмет ? Литература, география. А най-труден ? Физика.
    Какво убива желанието на човека да продължи напред?Зависи, може би безразличието, загубата на близък човек, също така е важно колко силна воля има човек.

Кво стана със снимката? Портрет ли ти рисуват?
    И нека December да е следващата на стола, интересен образ ми се вижда
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на mynichka
    Не съм чела всички въпроси преди мен, така чее :
    1. Защо искаше да си на стола?
    2. Щастлива ли си на този етап от живота ти?
    3. Любима фраза?
    4. Кино или театър?
    5. Какво искаш да постигнеш?
    6. Срещнала ли си първата си любов, ако да..опиши как се запознахте, заедно ли сте и ... ?
    7. Диети пазиш ли?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    И нека December да е следващата на стола, интересен образ ми се вижда
    "Образ"?Може би Но в никакъв случей не искам да сядам.Не ми се занимава със скандали.
    А и ако седна,поне да е след 1-2 години(да,не смятам да спирам да пиша във форума скоро време) когато ще съм по-интересна и по-малко глупава
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Детски романчета четеш ли ?
    Знаеш ли за буккросингът?А за библиотерапията?
    Котка или куче?
    Ако се беше родила мъж,какъв щеше да си(примерно :"щях да бъда женкар,да спя с всяк втора" )
    Любима философска книга?

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Кво стана със снимката? Портрет ли ти рисуват? Да, чакам го..
    И нека December да е следващата на стола, интересен образ ми се вижда Тя не иска.

mynichka

Не съм чела всички въпроси преди мен, така чее :
    1. Защо искаше да си на стола? Беше ми интересно.
    2. Щастлива ли си на този етап от живота ти? Да.
    3. Любима фраза? "Единственият начин да се отървеш от изкушението, е да му се отдадеш.
    4. Кино или театър? Театър
    5. Какво искаш да постигнеш? Искам да стана психолог, да създам семейство, да съм щастлива. Също така искам да живея в къща, да имам стабилни доходи.
    6. Срещнала ли си първата си любов, ако да..опиши как се запознахте, заедно ли сте и ... ? Срещнах я, не сме заедно вече. Запознахме се миналата година на бала на едно от училищата. Имам прекрасни спомени с него.
    7. Диети пазиш ли? Не.

December

Детски романчета четеш ли Smile ? Като бях малка да, сега не.
    Знаеш ли за буккросингът?А за библиотерапията? Не съм запозната.
    Котка или куче? Куче.
    Ако се беше родила мъж,какъв щеше да си(примерно :"щях да бъда женкар,да спя с всяк втора" Laughing ) Щях да съм нормален мъж. Не мога да си го представя.
    Любима философска книга? Не чета философски. На Пауло Коелю "Алхимикът" ми хареса много, но не знам дали е философска.

Какво те натъжава?-
    Вярваш ли в любовта от пръв поглед?-
    Изпитвала ли си ревност?-
    А завист?
    Кое е нещото за което съжаляваш най-много?
    Колко важно е приятелството за теб?
    Без коса или без пари?
    Какво мислиш за родината си?

Цитирай Първоначално написано от angel4eto100
    Какво те натъжава?- Някоя песен, спомен за даден човек, грубото отношение.
    Вярваш ли в любовта от пръв поглед?- Да.
    Изпитвала ли си ревност?- Не. В една връзка няма място за ревност.
    А завист? Не. Няма за какво.
    Кое е нещото за което съжаляваш най-много? Не съжалявам за нищо.
    Колко важно е приятелството за теб? Много. Хубаво е човек да има приятели, на които може да разчита.
    Без коса или без пари? Без пари.
    Какво мислиш за родината си? Най-хубавото място на света. Искам да живея тук след време. Жалко, че всичко в България е под всякаква критика.

Голям фен Аватара на sword
    Мислиш ли, че на човек, който живее в мизеря ше му дреме дали е с коса, дали е без.. Защо разсъждаваш така??
    Изобщо как ги мислиш тия..

Цитирай Първоначално написано от sword
    Мислиш ли, че на човек, който живее в мизеря ше му дреме дали е с коса, дали е без.. Защо разсъждаваш така??
    Изобщо как ги мислиш тия..
    Всеки има право на мнение. Така разсъждавам. Предпочитам без пари, но с коса. :Д:Д

Голям фен Аватара на sword
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    безмълвен съм

Може вече да заключвате.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...477918#7477918

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Айде, газ при следващия.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове