Цитирай Първоначално написано от miminka__94
Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
към miminka_94

Жалко, че едно 16 годишно момиче се излага така. Претендираш, че си голяма гражданка, а всъщност си една от многобройните селянки в този форум! Толкова ли ти е забавно да гледаш сеира на хората?!! Ти не знаеш ли, че има хора, които са успели да възпитат децата си...за разлика от твоите!? Пишеш по форумите и се правиш на голяма отворка, а в живота така ли си, мила?!! Знаеш ли как да си напишеш есето или сваляш от помагало.ком!!? Комплексарските ви истории няма да ви помогнат никъде в живота, престани да спориш с хората, щом иска ще отговаря, ако иска и с 1 дума, това тя си го избира!!!! Не виждам в правилата да пише, че трябва да пише романи за безкрайно глупави върпоси!!! На въпрос "Топло или студено", какво да отговори, да започне да ви се обеснява как се е пребила зимата, и затова не харесва студеното ли?!?!
Еми,МИЛА,аз рядко пиша по форумите,за да не ви наливам толкова.За есетата,това,че ти явно правиш така(щом и сайта знаеш) не означава,че и аз съм така... не мога сама да си ги оценя ама поне изказвам моето мнение в тях(нали все пак е есе) и поне имам такова(за разлика от някои хора). И на доста въпроси,които определено не са тъпи и и дават възможност да сбъдне мечтата си да отговяря на хора по форуми и да покаже потенциал тя отговаря с по една дума - еми да освен,че е дразнещо е и безинтересно и аз не претендирам,че съм голяма гражданка,ама доколкото виждам и вие не сте( от кое село сте,може да сме се виждали някой път на къра). И нали тя била супер яка,защото не нападала,еми ти защо нападаш(аз нали съм се излагала,еми твоето оправдание какво е,че не разбрах? )

Ех, деца, деца... вземи малко да се образоваш и влез в сайта, разгледай го и тогава говори за мен и моите есета! Аз ще защитавам, когото искам, мой проблем си е, ти мислиш, че съм селянка, но честно да ти кажа ИЗОБЩО не ме засяга мнението на някаква лигла... и какво си ни наляла, бе момиченце, по-добре спри да пишеш, много падна в очите на хората... също ако си мислиш, че трябва да се оправдавам на 16 годишна глупава и "грамотна" лигла... хахахха - жестоко се лъжеш!!! И малко по-спокойно, к'во се нервиш ?!

P.S. За всички, на които не им е интересна Iria.. бихте ли ми казали защо темата стана 8 страници?!! А интересния myNameIsImmortal e 6 страници??