.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

1аег или 164 ? (7клас)

Нуждая се от помощ! Сега ще кандидатствам и се чудя кое да избера между 1 аег и 164. Ако знаете нещо за тях или вече сте там, моля ви се кажете си мнението и ми помогнете. Благодаря

Голям фен Аватара на LeDa
    Ще споделиш ли какъв е балът ти ?

Разбира се, че да. Ами 33.108 и съм момиче !

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    164, 1 АЕГ за мен е супер пропаднало даскало и те съветвам да не си пропиляваш бала по такъв глупав начин.
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Питам,защото моят е 33,928,но ми казаха,че балът ми е нисък за 1 АЕГ, а за 164 имам шанс 50 % . Пробвай се във Френската-на мен ми казаха,че с моя бал 100% ще ме приемат там.
    Но иначе аз не мога да съм обиктивна-винаги съм искала да уча испански,още повече,че съм живяла няколко месеца там,но не го научих добре.

Ами твоят бал е по-висок от моя, но въпреки това аз мисля, че имаме шанс(дори и малък) за 1 АЕ или 164. На повечето от моя клас им е много нисък и затова. А пък има и такиива с много висок бал, но повечето се насочват към СМГ или НПМГ. Такаче аз ще рискувам Иначе благодаря за казаното

Цитирай Първоначално написано от oneto
    Ами твоят бал е по-висок от моя, но въпреки това аз мисля, че имаме шанс(дори и малък) за 1 АЕ или 164. На повечето от моя клас им е много нисък и затова. А пък има и такиива с много висок бал, но повечето се насочват към СМГ или НПМГ. Такаче аз ще рискувам Иначе благодаря за казаното
    Дано наистина се насочат към тези училища.А ти момче ли си или момиче ?

Повече от фен
    Миналата година една моя приятелка влезе в 164 с бал 32,145 или нещо такова и то на 1во класиране и не вярвам да са се променили много нещата сега така че ако питаш мен със сигурност ще влезеш там, а за 1 аег знам че е адски пропаднало, ако питаш мен доори не я пиши. 164 ( тази същата приятерка ми каза) ще е АДСКИ строго, много по строго от немската, учи се на блокове, най умните от София там се борят да хванат петицата, защото учителите са безмилостни! Иначе училището е хубаво а и това че учителите са строги е още по-добре. Английския и без това си го учила а и без това там можеш да продължиш да го учиш и то усилено, не е като в основните училища, там като учиш нещо, га научаваш наистина. Аз те съветвам да влезеш там а иначе каквото и да решиш ти пожелавам късмет

Цитирай Първоначално написано от fogdog
    Миналата година една моя приятелка влезе в 164 с бал 32,145 или нещо такова и то на 1во класиране и не вярвам да са се променили много нещата сега така че ако питаш мен със сигурност ще влезеш там, а за 1 аег знам че е адски пропаднало, ако питаш мен доори не я пиши. 164 ( тази същата приятерка ми каза) ще е АДСКИ строго, много по строго от немската, учи се на блокове, най умните от София там се борят да хванат петицата, защото учителите са безмилостни! Иначе училището е хубаво а и това че учителите са строги е още по-добре. Английския и без това си го учила а и без това там можеш да продължиш да го учиш и то усилено, не е като в основните училища, там като учиш нещо, га научаваш наистина. Аз те съветвам да влезеш там а иначе каквото и да решиш ти пожелавам късмет
    Въпросът е,че тази година резултатите са много високи.Пред мен например има около 300 момичета и затова борбата ще е огормна.Дано някои от тях се насочат към АК,НГДЕК,НПМГ,СМГ и т.н.

щях да пускам нова тема но направо ще пиша в тази .Момичета нека всеки, който иска да влезе в испанската, да ми пише ,защото и аз искам там ,бала ми е почти 33 и смятам ,че имам шанс да вляза.ПИшете

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Към авторката: Пиши гимназията, която искаш най-много нта първо място, дори бала там да 35.6. Нищо не губиш,най-много да те приемат там. Не пиши училища с по-нисък бал, защото си мислиш, че няма да влезеш в другите.

Цитирай Първоначално написано от greyli
    щях да пускам нова тема но направо ще пиша в тази .Момичета нека всеки, който иска да влезе в испанската, да ми пише ,защото и аз искам там ,бала ми е почти 33 и смятам ,че имам шанс да вляза.ПИшете
    Моят е почти 34 и ми казаха,че вероятността не е много голяма.

Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Цитирай Първоначално написано от greyli
    Моят е почти 34 и ми казаха,че вероятността не е много голяма.
    Стига си се филмирала. Сама каза, че хората с по - висок от твоя бал са около 300 . Местата за испанската са 70. Няма всички тези 300 момичета да се затичат за испанската. Тези хора, които са ти казали, че вероятността да те приемат е малка са много заблудени

е 4е ако с бал почти 34 не те приемат то тогава какво остава за останалите. Виж сега аз проверявам в справочника нали от миналата година един син и там максимума е 33.820 ; 34.572 ; 33.964. Ето виж това са , а тази година като ги увеличат то няма как е да е коренно различен бала от миналата смисъл и да искат няма как да го повишат до 35, просто много е! Но все пак всеки си преценява Иначе успехии !!

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    164, 1 АЕГ за мен е супер пропаднало даскало и те съветвам да не си пропиляваш бала по такъв глупав начин.
    учиш ли в гимназията?
    ако не, 'айде тихо

значи аз исках 4 години в испанската и на финала реших АЕГ
    не съжалявам, даскалото си има ниво
    да, зависи от учителя, но т'ва е навсякъде така
    има си и дух, и готини хора, и готини даскали
    въпрос на време
    съвет - ако пишеш аег, не пиши руски
    и успех

Цитирай Първоначално написано от vanilievisez
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    учиш ли в гимназията?
    ако не, 'айде тихо

значи аз исках 4 години в испанската и на финала реших АЕГ
    не съжалявам, даскалото си има ниво
    да, зависи от учителя, но т'ва е навсякъде така
    има си и дух, и готини хора, и готини даскали
    въпрос на време
    съвет - ако пишеш аег, не пиши руски
    и успех
    Какво й е на руската паралелка ?

LeDa видях, че в един форум си пуснала http://www.rio-sofia-grad.com/web_fo...at_bel_mat.RTF . Исках и аз да си видя, но изобщо не мога да схвана как става , затова може ли да ми помогнеш (опитах се да ти пусна ЛС, но не6т0 не става :@ )

Събери си двете оценки.Кажи ми дали си момче или момиче и ще ти кажа колко хора има преди теб.

Ами момиче съм и като си събера оценките ми се получава 10.554

Добре мнения съм чувал за паралелката с втори език немски в 1 АЕГ.
    ХААААААААААААААА!

аз от 6 желания, които писах 3 са за 1 АЕГ и 2 са 164 ГПИЕ, но на 1во място писах 1 АЕГ с 2ри език испански. Смятам, че там ще вляза, защото бала ми е над 34 (34,216)
    Бъди себе си, дори и на сцената!

Ами ти момиче или момче си ???

'баси като почнете да се превземате...
    с бал 34 се питате дали ще ви приемат, лол
    по-големи филмари и от мен имало

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    'баси като почнете да се превземате...
    с бал 34 се питате дали ще ви приемат, лол
    по-големи филмари и от мен имало
    + 1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми