.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Град
    in the clouds..

Шега.. или пък не

Вчера бях излязла с едно момче, с което от доста време се харесваме така да се каже.. и преди дори ходихме за известно време.. та вчера бяхме заедно и той ме целуна, след което ми каза "не можеш да се целуваш ха-ха шегувам се" Как да го приема това, че не се целувам добре ли?! Знам, че не можете да ми кажете, но въпроса ми е бихте ли се пошегували по този начин и дали бихте го казали сериозно?

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Шега.. или пък не

Цитирай Първоначално написано от Brok3nHeart
    Вчера бях излязла с едно момче, с което от доста време се харесваме така да се каже.. и преди дори ходихме за известно време.. та вчера бяхме заедно и той ме целуна, след което ми каза "не можеш да се целуваш ха-ха шегувам се" Как да го приема това, че не се целувам добре ли?! Знам, че не можете да ми кажете, но въпроса ми е бихте ли се пошегували по този начин и дали бихте го казали сериозно?
    за мене темата ти е шега...

Град
    in the clouds..
    Не е шега. Просто преди време ходихме за няколко дни, но техните се разведоха и се наложи той да замине при баща си за няколко месеца. Както и да е, някакви мнения?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    За всяко малко нещо пускате теми във форума....
    Целунал те е => те харесва => явно иска нещо повече от това да сте просто приятели.Аз така си го тълкувам.

Толкова ли е трудно да погвориш с него на тази тема? ... Жалкото е ,че заради този интернет и висенето по цял ден пред компютъра много тийнове не могат да общуват с противоположният пол : "Как да го заговоря" , "Как да го понакя на среща" , "Как да му кажа ,че го харесвам" и т.н.

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ^... нямам какво друго да добавя...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми