ЗНаеш ли и аз не го вярвам напълно,но циганките както казваш ти могат само да си измислят. Това,че толкова много ромки говорят глупости..именно това кара хората да не вярват в хиромантията...(както казах и аз не вярвам напълно,просто се интересувам ^^) и една такава циганка си няма и на идея коя линия за кое отговаря и какво означава и т.н...може би ако искаш да ти гледат на ръка (хах) трябва да отидеш при някой,който е по-напред в тази наука...Аз бих xD Едва ли щях да му повярвам,просто ще ми е интересно да ми обясни как пък точно това ще ми се случи заради еди коя си чертичка на ръката ми. :Р

Веднъж както си стояхме с една приятелка,една циганка дойде от нищото и без да ни гледа ръцете (тя да беше посмяла буу) като почна да ни вика "Теб те мисли руС мъж със сини очи,много ша си щастлива!) xD от което ми стана много смешно и не се сдържах,а тя си продължи да си дърдори.

Едит: По едно време почнах да се плаша от себе си и от това от какви неща се интересувам ама не мога да се спра ебаси. xD Интересно ми е. Дори четох за картите Таро,че се деляли на някакви аркани,които даже не знам какво означават пък ми е ужасно любопитно. ^^