.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

ПЪРВА СРЕЩА!!!

Малко помощ!!!
    Някакви идеи как да поканя едно момче на среща!! Защото предчуствам, че ме харесва, аз него също.
    Досега ми хрумна само една-единствена идея: да му кажа, че скоро ще има много хубаво кино, обаче нямам с кого да отида. Кажете ми дали е хубава идеята ми и как да му го кажа, така че отговорът му да е: "Аз съм свободен тогава!!!!!".
    Благодаря ви предварително!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Първа среща на кино не е добра идея. Идете на кафе/в парка, а друг път на кино.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    има хубаво кино майна кажи му да пиете кафе като е свободен, ако ти каже че е зает начи не та е`бава за слива майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз така съм канила няколко момчета на среащ. "Ей дават еди кой си филм ама няма с кой да ида на кино. Айде в петък с мен!" . Винаги се получаваше.

Мега фен
    Град
    <3
    Ако не кино може да пробваш същото с парка и каквото и да е друго.
    "Ей как ми се ходи в парка пък никой не иска да дойде с мен..."
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    hate city plovdiv, майна
    кво пък му е интересното да идеш в парка на среща?? нито кафе предлага нито има хубави места за сядане и може да умреш от жега дебa

Мега фен
    Град
    Earth...
    ^^ За това не ходиш в 2 часа на обяд...

при нас вечерта беше 25 градуса.. най-добре на някое кафе

Просто го покани на кфе или обяд/вечеря... Може да му кажеш, че искаш да се поразходите или да ти помогне за нещо.Идеи колкото щеш
    Да обичаш значи да страдаш!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не го кани на кино. Там само ще гледате филм и ще си мълчите. Аз принципно бих ти дала съвет да му покажеш, че го харесваш, а да го изчакаш той да те покани. Но ако си си решила да го каниш - зависи какво момче е, но най-травиалното е кафе.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    тия изчаквания да не ти казвам къде да ги завреш... на кино може и да е интересно.. зависи от филма ест... и кой казал, че ше е скучно (ше гледате само филма и т.н.) пък момчето ако не те харесва, то ше си покаже, може и от уважение да иде с тебе... може и от съжаление, че нямаш с кого да идеш.. никога не се правят такива заключения бързо... баналното и тъпо (за мен) "ай на кафе" /или производни/ все още върши работа.. щото да не се окаже накрая да... отидеш на кино

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Кафе и разходка е по-добра идея и според мен. Или например билярд или боулинг.

Град
    haskovo

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Според мен киното съвсем не е лоша идея ако един от двамата или и двамата са притеснителни. Аз винаги канех на кино защото ми беше по-лесно. В началото не си говорим много но все пак седим 2 часа един до друг и постепенно се отпускам. После като свърши филма почваме да го обсъждаме и съвсем притеснението се изпарява.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Не го кани на кино. Там само ще гледате филм и ще си мълчите. Аз принципно бих ти дала съвет да му покажеш, че го харесваш, а да го изчакаш той да те покани. Но ако си си решила да го каниш - зависи какво момче е, но най-травиалното е кафе.
    +1!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Еми покани го на кино и после отидете на кафе, тъкмо ще си имате тема за разговор.

Град
    някъде, където няма земетресения
    То хубаво така ще се изчаквате, другия да направи първата крачка, ама не мислите ли, че можете да се разминете в житейския си път? Ти чакаш, той/тя чака.... Взаймно, по малки крачки към успеха! Би трябвало да проработи....

Повече от фен
    Това за киното "няма кой да дойде с мен" би трябвало да свърши работа. А иначе може на кафе, в парка, на боулинг, абе на доста места. Само ако ще ходите на открито, внимавай да не е много топло да не получите някой слънчев удар.

За мен това с киното е малко остаряло, а и обикновено момчетата канят по кина и т.н... Най - добре кафе, ресторант... етк... XD
    I MISS YOU . . . ;[

Град
    hate city plovdiv, майна
    точно пък 14 годишни да вечерят в рестурант

Град
    във филма ..
    Не се ли натровихте с тия кафета вече бе..

Who's next!

Цитирай Първоначално написано от umri
    Първа среща на кино не е добра идея. Идете на кафе/в парка, а друг път на кино.
    +1 така е

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Според мен киното съвсем не е лоша идея ако един от двамата или и двамата са притеснителни. Аз винаги канех на кино защото ми беше по-лесно. В началото не си говорим много но все пак седим 2 часа един до друг и постепенно се отпускам. После като свърши филма почваме да го обсъждаме и съвсем притеснението се изпарява.

+ Вземи избери някой романтичен филм, току виж схванал намека

Цитирай Първоначално написано от frozendeath
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice

+ Вземи избери някой романтичен филм, току виж схванал намека
    или току-виж заспал.. шегичка

не е лоша идеята за киното, по-добре от колкото в кафе ,банално е вече според мен, нищо лично .
    иначе за ресторанта -не не е подходящо също
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си