Цитирай Първоначално написано от sashto22
Дойде дългоочаквания 15 юни.Завършвам 6-ти клас....всичко е чудесно с изключение едно.Няма да виждам момчето в което съм влюбена.Цяло лято, като се замисля това са 3 месеца, но как , аз тази която ако един ден не го види по коридорите в училище се пита дали не му се е случило нещо лошо..как ще издържа!? Някои може би се пита как така съм влюбена, но просто така е , не може човек който постоянно мисли за въпросното момче, когато го види се чувства сякаш няма почва под краката си...и пеперудите в стомаха...Но аз съм сигурна че ще се правя...Не мисляете че чувствата и са взаимни...той категурично е казал че не ме харесва...не мога да го насилвам.Ако е щастлив така и аз ще бъда...но просто с мисълта за тия месеци....?
Вашата любов край няма Той не те харесва ама ти се натискаш, мислейки си, че ще се получи нещо. Бил ти казвал, че те харесва след това, че не те харесва => играе си с теб. Горе казаха намери си занимание излизай с приятелки и всичко ще е окей. До края на лятото ще си забравила, че е съществувал. Все пак не е единствен. Нищо лошо няма да му се случи, но вероятността да го блъсне кола, автобус, влак, НЛО не е малка

п.п. като се хванете с вашите драми край нямате. Оо да и няма да е зле това лято да отвориш някой учебник по български.