.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Оф, Любов

Оф, Любов

Здравейте, отношенията ми с приятелят ми взеха да отхладняват малко по-малко (благодарение на това, че не сме от един град) и на мене ми е супер гадно ... Напоследък се отнася с доста голямо пренебрежение към мене и това мн ме наранява ... Объркана съм и нз какво да правя, вече си мисля че не изпитва нищо към мен ... Дайте някаква идея, с която да му спечеля вниманието, опитах да му отида на гости да се видим, но той ми отказа понеже бил мн зает - а си мислих, че щом се виждаме рядко би се зарадвал на това, но уви ... Пиша в този сайт понеже дори няма какво да си кажем вече, мислила съм да се разделим, но това не е решението понеже и двамата се обичаме ...

Съжалявам , че трябва да ти кажа гадната част , но трябва да приемеш , че между вас всичко е свършило.Щом няма какво да си кажете , той се държи пренебражително , значи вече сте изчерпали връзката си , а пък и сега идва лятото , време за кратотрайни флиртове с готини момчета.Просто трябва да приемеш раздялата и да продължиш напред!!!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Как си сигурна че те обича?Ако те обичаше,нямаше да ти отговаря че е зает а защо не и той да идваше до твоя град.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

...

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Как си сигурна че те обича?Ако те обичаше,нямаше да ти отговаря че е зает а защо не и той да идваше до твоя град.

Той самият ми казва, че ме обича, а и като съм при него самата аз го виждам, но след като се прибера отново всичко става ужасно ... Той не идва, защото цитирам: "нямам работа там" ...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Как така 'няма работа там'? Нали ти си там? Баси тъпия отговор. Дали не му е все тая дали ще се видите.. Това какво ти казва няма значение, гледай действията..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Жестоката истина .. Не те обича вече .. И с мен беше веднъж така и аз го зарязах ..- Ммне просто не си заслужава .. Не ви познавам но съм сигурна че всичко се е изчерпало, и че тоя е голям с извинение идиот, свиня, тъпо магаре и т.н. ! Зарежи го сега, за да не съжеляваш после!
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Няма смисъл повече да се нервираш заради него,по това което си написала си мисля,че на него вече си му безразлична щом "няма работа там"..значи не му пука особено за теб,а и да му предложиш да му отидеш на гости и той да не иска(ако искаше да те види щеше да намери поне няколко часа за да се видите)..

Guest
    Четете в подписа, ако са изпълнение ще имаш пълноценна връзка, ако някое не е на ред няма да имаш... късмет.

Град
    Бургас ^^

Re: Оф, Любов

Цитирай Първоначално написано от vanessa101
    Здравейте, отношенията ми с приятелят ми взеха да отхладняват малко по-малко (благодарение на това, че не сме от един град) и на мене ми е супер гадно ... Напоследък се отнася с доста голямо пренебрежение към мене и това мн ме наранява... Объркана съм и нз какво да правя, вече си мисля че не изпитва нищо към мен ... Дайте някаква идея, с която да му спечеля вниманието, опитах да му отида на гости да се видим, но той ми отказа понеже бил мн зает - а си мислих, че щом се виждаме рядко би се зарадвал на това, но уви ... Пиша в този сайт понеже дори няма какво да си кажем вече, мислила съм да се разделим, но това не е решението понеже и двамата се обичаме ...
    И се обичате . Нямате бъдеще по-добре го зарежи преди той да те е зарязал и да ревеш.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

Здравейте, отношенията ми с приятелят ми взеха да отхладняват малко по-малко (благодарение на това, че не сме от един град) и на мене ми е супер гадно
    Не сте от един град... това никога не е било добре за една връзка.
    А и по емотиконките си личи колко ти е 'гадно' ;д

... Напоследък се отнася с доста голямо пренебрежение към мене и това мн ме наранява ... Объркана съм и нз какво да правя, вече си мисля че не изпитва нищо към мен ... Дайте някаква идея, с която да му спечеля вниманието, опитах да му отида на гости да се видим, но той ми отказа понеже бил мн зает - а си мислих, че щом се виждаме рядко би се зарадвал на това, но уви
    Под пренебрежение имаш предвид, че не ти пише по скайп ли?
    Как да му спечелиш вниманието ли? Та вие нали сте гаджета? Какво внимание трябва да търсиш? Той трябва да ти обръща внимание! а и бтв ти след като написа всичко това не го ли прочете? Момчето те пренебрегва, не иска да му ходиш на гости, очевидно е! Щото ако искаше щеше да си освободи 'препълнения' график, за да бъде с теб! При положение, че ти му предлагаш да отидеш в неговия град, а той твърди, че те обича, не би ли следвало да иска да отидеш??

... Пиша в този сайт понеже дори няма какво да си кажем вече, мислила съм да се разделим, но това не е решението понеже и двамата се обичаме ...

Пхаха обичали се! Не се обичате, споко! Не било решение Момчето не те обича, и ти не го обичаш ии общо взето решението е ясно...

извод: Казваш му да си гледа работата и толкова!
    п.п. не било решение щото и двамата се обичали... ... тва ме разби!!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Бургас ^^

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    п.п. не било решение щото и двамата се обичали... ... тва ме разби!! [/i]
    точно там се налях да се хиля

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от alonedark
    Съжалявам , че трябва да ти кажа гадната част , но трябва да приемеш , че между вас всичко е свършило.Щом няма какво да си кажете , той се държи пренебражително , значи вече сте изчерпали връзката си , а пък и сега идва лятото , време за кратотрайни флиртове с готини момчета.Просто трябва да приемеш раздялата и да продължиш напред!!!
    +1 На него му е все тая, дали ще се видите или не, направи си изводите.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    избягва те,не иска да те вижда,държи се зле-сигурни причини,че те е зарязъл,а ти още не си разбрала
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    избягва те,не иска да те вижда,държи се зле-сигурни причини,че те е зарязъл,а ти още не си разбрала
    как ще зарежеш някой без той да разбере

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от bobito_th
    О, всякакви ги има.

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на spopi
    Щом е отказал да идеш може да има друга .Зарежи го! Пък няма какво да си кажете няма смисал.

Град
    Варна ^.^
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    абе вие в къф свят живеете? естт,че може да я зареже,тва,че тя от намек не разбира,не означава,че той не я е отписал отдавна
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

...

абе вие в къф свят живеете? естт,че може да я зареже,тва,че тя от намек не разбира,не означава,че той не я е отписал отдавна
    Офф бе какви ги дрънкате не ме е зарязъл ... Та аз до оня ден го питах дали иска да се разделим и той ми каза, че не иска! ... Просто не мога да си обясня това негово държание -като съм при него е един, а след като си замина - друг

Град
    Варна ^.^
    Еми като не иска да се разделяте що се държи тъй? Вземи го питай, а??

бтв като не те е зазязал той, зарежи го ти ;]
    МОМИЧЕ!
    No I can't

...

Еми като не иска да се разделяте що се държи тъй? Вземи го питай, а??

бтв като не те е зазязал той, зарежи го ти ;]
    Офф малко ли съм го питала, а той все ми отговаря, защото така искал, дори и аз самата не мога да го разбера, казва че ме обича, а само ме кара да страдам Аз толкова мн го обичам и не веднъж съм го доказвала, а на него все едно нещо му хлапа дъската, знам ли вече какво да си мисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си