.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Hybrid View

Град
    Перник

НАЙ-ДОБРИЯ БЪЛГАРСКИ ФИЛМ!

Дайте да видиме кой какво мисли за българското кино. Моето лично мнение е, че наистина за миналия век сме имали добра филмова продукция. Но няма как да не вземем отношение за тези филми в наши дни. Да, върху старото се гради новото! Но когато гледаш постоянно продукциите от времето на баба и дядо - меко казано писва! Скоро се натъкнах на най-добрия български филм като качество на картината и актуалност - Мисия Лондон. Лично аз бих гласувала за него в дадена анкета, тъй като актьорската игра не е кой знае какво, но това е едно голямо ПРОБУЖДАНЕ на българското кино. Реших точно тук да публикувам възгледите си, защото най-добре е да споделиш вижданията си с някого от твойто поколение. А много добре знаете как възрастните се налагат, така че споделете киноманските си впечатления. Забравих да коментирам още много български филми, например "ДЗИФТ", "ПРОГНОЗА" и т.н., но това го оставям на вас.
    ;]]

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Освен да въздъхна и да се надявам, че ще имаш някога време да гелдаш и по-стари български филми като Крадецът на праскови, Осъдени Души, Опасен чар и тн. и тн., друго не ми остава
    Grumpy old madman

Град
    Перник
    Хаха, аз точно това имах предвид. Гледала съм ги 10-тки пъти, но очаквам и нещо ново! Искам да произвеждаме същите шедьоври както едно време... Но не съм сигурна, дали въобще ще се сбъдне мечтата ми.
    ;]]

Докато се впечатлявате от "качество на картината" и "актуалност" няма да имаме кино...

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Освен да въздъхна и да се надявам, че ще имаш някога време да гелдаш и по-стари български филми като Крадецът на праскови, Осъдени Души, Опасен чар и тн. и тн., друго не ми остава
    +1. И да добавя "Време разделно" ; "С деца на море" як е, но е стар, стар е, но е як.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Маргарит и Маргарита

този филм ми се е запечатал в съзнанието
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Време разделно си остава един от най -хубавите български филми, макар да е много тежък филма си е невероятен.
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Перник
    Добре, на глупави ли се правите? Ок, пак ще повторя. БЪЛГАРСКОТО КИНО Е ИМАЛО ДОСТА ДОБРИ ФИЛМИ ПРЕЗ МИНАЛИЯ ВЕК! И СЕ ЧУДЯ ЗАЩО НА ДНЕШНО ВРЕМЕ НЯМА КАКВО ВЕЧЕ ДА ОБСЪЖДАМЕ КАТО КИНО И ЗАЩО ТО ПОЧТИ НЕ СЪЩЕСТВУВА??? Защо не четете по-внимателно? В първата публикация съм пояснила, че качеството на картината и актуалността на събитията във филма са ме впечатлили. Следователно никъде не съм написала, че е по-добър от предишните! Точно това трябва да се постигне - да се направи филм, който е по-добър. Но никой не разбра идеята ми. Толкова много сме дъвкали по форумите за " Време разделно", "Крадецът на праскови", " С деца на море", "Куче в чекмедже", че тук не разбирам защо да не коментираме и по-новите продукции? Изброих няколко! А може би, Kalesin, проблема е, че старото и младото поколение не гледаме ново българско кино? Как според вас ще спомогнем за развитието му, ако постоянно дъвкаме колко са добри старите и "защото само качеството му е хубаво, няма игра и актьорски сюжет", ние се отказваме да ходиме на кино. Ооо, да, забравих и ZAMUNDA, и АRENA! Ок, теглете чуждестранни продукции, приемам го (въпреки, че съм против), някои хора нямат пари за кино, но защо, ИЗВИНЯВАЙТЕ, не се помръднахте и не отидохте да гледате "Прогноза" например? ПРОДУКЦИЯТА Е БЪЛГАРСКА! "Защото старото кино е по-добро "... Ок, по-добро е, но лично да ви кажа - НИЕ ЗАКОПАХМЕ БЪЛГАРСКОТО КИНО! И защото си пеете една песен и не ходите да видите идеите и сюжетните линии във филмите на младите български режисьори, затова на никъде няма да отидат нещата и културен подем, поне в киното, няма да ИМА !
    Edit: Най-добрия български филм за мен лично е "Крадецът на праскови".
    ;]]

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    > Време разделно
    > Мъжки времена
    > От нищо нещо
    > Мила от Марс
    > Дами канят
    > Баш майстора
    > Таралежите се раждат без бодли
    > Гераците
    > Крадецът на праскови
    > Сътресение
    > Да обичаш на инат
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от timberlake
    Добре, на глупави ли се правите? Ок, пак ще повторя. БЪЛГАРСКОТО КИНО Е ИМАЛО ДОСТА ДОБРИ ФИЛМИ ПРЕЗ МИНАЛИЯ ВЕК! И СЕ ЧУДЯ ЗАЩО НА ДНЕШНО ВРЕМЕ НЯМА КАКВО ВЕЧЕ ДА ОБСЪЖДАМЕ КАТО КИНО И ЗАЩО ТО ПОЧТИ НЕ СЪЩЕСТВУВА??? Защо не четете по-внимателно? В първата публикация съм пояснила, че качеството на картината и актуалността на събитията във филма са ме впечатлили. Следователно никъде не съм написала, че е по-добър от предишните! Точно това трябва да се постигне - да се направи филм, който е по-добър. Но никой не разбра идеята ми. Толкова много сме дъвкали по форумите за " Време разделно", "Крадецът на праскови", " С деца на море", "Куче в чекмедже", че тук не разбирам защо да не коментираме и по-новите продукции? Изброих няколко! А може би, Kalesin, проблема е, че старото и младото поколение не гледаме ново българско кино? Как според вас ще спомогнем за развитието му, ако постоянно дъвкаме колко са добри старите и "защото само качеството му е хубаво, няма игра и актьорски сюжет", ние се отказваме да ходиме на кино. Ооо, да, забравих и ZAMUNDA, и АRENA! Ок, теглете чуждестранни продукции, приемам го (въпреки, че съм против), някои хора нямат пари за кино, но защо, ИЗВИНЯВАЙТЕ, не се помръднахте и не отидохте да гледате "Прогноза" например? ПРОДУКЦИЯТА Е БЪЛГАРСКА! "Защото старото кино е по-добро "... Ок, по-добро е, но лично да ви кажа - НИЕ ЗАКОПАХМЕ БЪЛГАРСКОТО КИНО! И защото си пеете една песен и не ходите да видите идеите и сюжетните линии във филмите на младите български режисьори, затова на никъде няма да отидат нещата и културен подем, поне в киното, няма да ИМА !
    Edit: Най-добрия български филм за мен лично е "Крадецът на праскови".
    Cool story, bro

Град
    Перник
    Ехаа, това беше отговор! Браво, nIkEnCeTy_bE!
    Впрочем sister съм, L0lz!
    ;]]

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    гледала съм само някои от старите филми и има много добри, но определено "Мисия Лондон" според мен е един от добрите не само от българските, а от холивудските продукции. с удоволствие ходих да го гледам 2 пъти на кино и още 5 пъти да го гледам пак ще е интересен, дори книгата си купих. Мисля, че и актьорите, и режисьорите и всички са си свършили много добре работата! Браво!
    времет0 тu uztuча

//докато е "дори книгата", така ще бъде;

не ми се отваря сайта на МК*, съответно не мога да цитирам цифрата от бюджета на НФЦ, но така стоят нещата, стари мой приятелю, сега строим спортни зали и закриваме театри;

*вероятно пестят откъм хостинг

За мен "Мисия Лондон" е един от най-добрите нови български филми

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Name
    За мен "Мисия Лондон" е един от най-добрите нови български филми
    Ти гледал/а ли си друг нов български филм ?
    n00bs

светът е голям и спасение дебне отвсякъде

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Не че нещо...но Мисия Лондон е боклук.
    мхм
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

- Вчера
    - Опасен чар
    - Крадецът на праскови
    - Оркестър без име
    - Дами канят
    - Маргарит и Маргарита
    - Козият рог
    - Бронзовата лисица
    - Записки по българските въстания

(детски)
    - Войната на таралежите
    - Таралежите се раждат без бодли
    - Васко да Гама от село Рупча

(съвременни)
    - Мила от Марс
    - Шивачки (свестен, но преувеличен)
    - Бунтът на L
    - Летете с Росинант

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    13-тата годеница на принца
    Оркестър без име - култов филм, един от любимите ми
    Козият рог
    Маневри на петия етаж
    С деца на море
    Дами канят
    Крадецът на праскови
    и още мноооооого други, но тези ми харесват най-много

едит: как можах да забравя "Вчера"
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Току-що гледах "Прогноза" по БНТ. Объркано, шашаво филмче. Финалът ми хареса.
    Абе и филма ми хареса всъщност. Има идея.
    Имаше и неща, които да ме дразнят, но като цяло си ми хареса.
    Препоръчвам да го гледате, интересен филм е,наистина интересен. Не толкова като сюжет, ами и като постройка, като усещане, което оставя. Не е зле.

дам, приятно небрежарски е и дори, смея да кажа, широко поетичен:Д

Град
    Перник
    Особено с цветистия си език!
    ;]]

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    "Хитър Петър",бе!

Гледала съм го 3-4 пъти,любим ми е след "Време разделно".
    Режисьора ако не се лъжа беше Сърчаджиев,а главния герой онзи симпатяга Рачко
    Ех,трябва пак да го гледам.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    Перник
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    "Хитър Петър",бе!

Гледала съм го 3-4 пъти,любим ми е след "Време разделно".
    Режисьора ако не се лъжа беше Сърчаджиев,а главния герой онзи симпатяга Рачко
    Ех,трябва пак да го гледам.
    О, да, и аз харесвам този филм! Качеството е малко лошо, но за онези години е било идеално. А актьорите играят много естествено и пресъздават много добре образа на човека от онова време.
    ;]]

Голям фен Аватара на one
    хиндемит
    маргарит и маргарита..ауу
    другите са ясни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си