.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78

Hybrid View

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Зубър е животно... Както и да е няма за какво да те наричат зубър освен ако не си някой постоянно пред учебниците и пренербрегваш другите неща за тях. Аз лично не си правя труда да уча и си имам хубави оценки и идиотите ( недораслите) от моя клас ми викат зубар ама не ми пука, защото не съм такъв пък и само те мислят така . Казвам ти тези които са още в детската градина мислят така. Просто ги върни по местата като им се измееш в лицето с едно "деца".
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Щото си гаден зубър

Спокойно, след време ще станеш като другите
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от awerw
    ами то не е срамно но винаги има такива дет се подиграват
    За какво те подиграват?? Че ти искаш да имаш бъдеще за разлика от тях ли? Мен в 5-ти клас всички също ме наричаха така и аз много се сдухвах, макар че не бях единствена. Просто не трябва да им позволяваш да те подиграват. Пък и ти си този, който всъщност трябва да подиграва тях. Няма смисъл да казвам като другите, че има разлика между отличник и зубър.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    ем подигравай ги и ти тях, тъкмо си имаш повод
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Зубър не означава да знаеш, а да учиш всичко на изуст. Ако е така, то тогава няма причина да им се сърдиш!
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Повече от фен
    Град
    Велинград
    аз до сега винаги съм бил с 6 (7 клас съм) ,но не съм учил повече от час , час и половина

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Цитирай Първоначално написано от dan23
    аз до сега винаги съм бил с 6 (7 клас съм) ,но не съм учил повече от час , час и половина
    Е благодаря за инфото, ама специално някой ли те попита колко часа на ден учиш, че да пишеш?!
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Аз от 1-ви до 7-ми клас писах домашните си отчасти а за учебници неможеше и дума да става а пък съм имал по-висок успех от твоя.Това значи ли че съм зубар.Ама от една страна ме кефеше щото всеки ден ходих да ритам с приятели, а другите хора от нашия клас които изкарваха като моя успех изобщо не слизаха и много се дразнеха.И по едно време ми викаха че съм зубар

Мега фен
    Зубър си. Принципно е такава системата - който има хубави оценки е зубър. В другите страни не е така, но в България е факт.

Не мога да се вкарам в категорията "Зубър", но доскоро бях обсебена от това постоянно да чета, уча и се пренебрегнах сериозно. С радикалната промяна на стратегията, разбрах, че съм достатъчно надарена и шестиците идват без да влагам много труд и успехът се запази почти на същото ниво(падна само по 1-2 предмета, където си трябва повече занимавка ), на което беше и преди. Колкото до общуването с другите хора - това, което ме спасява от положението на асоциална личност, е, че имам богата обща култура и мога да плямпам на всевъзможни теми.
    А от другата учебна година ще си имам съквартирантка, която е доста стеснителна и ще се постарая да не повтори моите грешки и ще и помогна бързо да привикне към разкрепостените момиченца и момченца от големия град .

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Добре изяснихме го това, че отличника е този, който учи за знания, а зубър, този, който си наизустява уроците без да ги разбира и го прави само за оценките...а това, че не си даваш домашните на другите и не обичаш да подсказваш кво общо има? чесно ли е, че аз цяял ден съм си скъсала задника да прая някво ш*бано домашно по английски 3 часа и с последните си нерви после почвам да уча за още 2 контролни и на другия ден няква ми вика имаш ли домашно и го преписва буквално за 3 минути, че и после на сичкото отгоре по време на едно от въпросните контролни праща бележка на едно момиче, цитирам "1-7 отговори?" на кво прилича тва? ами ако даскалката, която бтв е адски строга го види тва ще ги изгони и двете с двойки? чесно ли е, че едната си е учила уроците и се е подготвила, а другата е куфяла цял ден и си е мислила "абе кво ще се тормозя, я напрао да препиша от някой"? хубаво е да искаш да помагаш на другите, ако имат нужда, аз лично ако правя контролно и ми остане време ще видя дали не мога да помогна на някого или да видя допуснал ли е грешка, че да му кажа да си я поправи.. ама тва някой редовно да ми идва неподготвен и само ми изкарва оценки на чужд гръб си е чисто нахалство! Не казвам, че и на мен не ми се е налагало някой път да препиша домашно, но не го правя с мисълта, че секи ден така ще правя и накрая ще имам оценки кат тия дет учат

...

kris4ety14 , трябва да ти кажа , че те познаваааааааам и тея неща дето ги пишеш тука са ми доооста смешнички!!! Първо - изобщо не си надарена, а си пълен идиот!Второ тва, че си чела някоя и друга енциклопедийка и че гледаш Animal Planet наистина ти е обогатило общата култура , ама тва не значи че не си асоциална личност! Постоянно плямпаш някви е такива глупости дето си научила оттук оттам , които никой не го интересуват!А колкото до това последното ,че ще помогнеш на съквартирантката ти да привикне към РАЗКРЕПОСТЕНИТЕ момичета и момчета е най-голямата тъпотия дет може да ти дойде на ума!!! Ти си толкова задръстена , че дори нз някога излизала ли си през живота си ..... Абе мноооооооого си зле !!!!

Повече от фен
    Явно наистина ти завиждат.. И не всеки отличник е зубар ) думата зубар не значи човек който има добър успех.. ами човек който наизустява определено нещо ; )))
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Голям фен
    Град
    Varna
    Аз много пъти съм завършвала с 6,00 включително и тая година, но не мисля, че съм зубър.Винаги съм имала време за всичко, не съм стояла по цял ден да уча вкъщи, единствено тая година дето имаше един период, в който не излизах много понеже всички учителки ме натискаха да ходя на олимпиади ,а те баха една след друга, трябваше да се подготвям и за изпитите и т.н.На мен също мн хора ми викат зубър , но аз не се обиждам, в смисъм всичко е на шега не се впрягай.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Като станат студенти всички стават зубари
    хаха +

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    В България всеки, който има отлични оценки е зубър. Зубър означава човек, който учи всичко на изуст.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    има разлика между зубър и умен... зубърът учи наизуст, с една дума не вниква в нещата, а просто ги заучава, докато умният разбира, това което учи и вниква в него ...

Като ти кажат, че си зубър, им отвръщай с това: - А ти двойкаджия или идиот си?
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на zero
    Малък си още да разбереш...
    Има хора, които подхождат с разбиране към материала -> това са хора, които са ценени от учителите и са възнаграждавани дори тогава, когато не са толкова добре подготвени, но подхождайки с акъла си се възнаграждават. (не е задължително да е с 6)
    Има и хора, които не им стига да прочетът урока 1/2 пъти иии почват да го учат на изуст, дума по дума за жалост доста често се оплитат сами в думите си, понеже и те не знаят какво означават
    (те пак се възнаграждават, но са по-ощетяване при оценяването, не е задължително да е с 6 разбира се)
    (това са 2та типа хора, които учат)
    Т.е искам да кажа, че може да си зубар и да не си отличник, но може и да си отличник и да не си зубар
    Трябва да се подхожда с разбиране, а не със зубрене :}
    Всички казват защо по дяволите ми е например математика ?
    Къде ще ми потрябва този шибан корен квадратен ???
    Еее математиката наистина няма да ви трябва, но тя ви учи да мислите, ред на действие, рационалност, да решиш една задача е все едно да решиш един проблем.
    Всяка една наука си има предназначение...

Много са ми смешни някви, дето една книга не са прочели, обаче като им дадат да научат нещо по литература, така наизустяват някъв материал от нета, пълен с термини и изказвания, на половината от които не знаят значението Толкова са ми жалки тея образи, понякога даже им се смея в час и ги прекъсвам да им гледам излагацията
    Audio ergo sum

Град
    Lyon
    абе зубъри ca задръстените , които само мислят за оценки и учебници ; x
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Мне, не съм животно та да съм зубър. Човек съм
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Цитирай Първоначално написано от haxh
    зубър е тоя, който учи урока на изуст, но нищо не разбира какво учи и, ако го прекъснат не може да продължи
    +1

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Не се обиждай от глупави хора..
    И мен все ме 'обвиняват' ,че съм философа на класа или психолога на класа.. не съм отваряла учебници от мноого време,нещата ги знам от обща култура. Не уча,нищо че ме влекат предметите. Моите отлични оценки по литература и психология примерно са плод на талант,с който злоупотребявам..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Аз си уча, понякога повече, но в никакъв случай не наизустявам уроците! Дори са ме хвалели, че имам трайни знания, което и сам мога да си преценя. Уча си нещата със самосъзнание, не просто ей така, задълбочавам се в материала и не го правя само заради училище - просто ми е любознателно и интересно.

И какво става - в училище ме наричат зубър, най-вероятно заради оценките ми. Те сигурно си мислят, че уча по 100000 часа на ден, което въобще не е така. Уча си като един нормален човек.

Заповядайте в моя WebBlog!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си