- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Отличник - Зубар
не е вярно ти не си зубър , а си умен .Твоите приятели сиг. ти завиждат просто не им обръщай внимание![]()
Зубърите са тъпи, защото не влагат логика.![]()
Нямам проблеми с предметите. Уча по 1 час на седмица. Максимум. Най-много време отделям на домашни по математика и на преговаряне на думи по немски и английски - то логика има в първия, но все пак думи са, искат труд.
Ще цитирам един пост, който бях чела тук... Евала на хората, които се разбиват в дискотеката до 3 часа през нощта, стават в 7 сутринта на училище и пак си знаят материала.
Пак ще си хвана стипендия за отличен успех, а пък да седна 1-2 в седмицата за 30мин да уча, а други хора, които отделят по часове на ден я хванат, я не![]()
Audio ergo sum
+1 Аз съм отличничка,ама всички ме мислят за зубър.Просто ги игнорирай,защото ако започнеш да се заяждаш и темоподобни,ще паднеш на идиотското им ниво.Първоначално написано от ecstazy
Първоначално написано от ecstazy
така ее :]]
=]
Първоначално написано от ladyc
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
виж сега зубър е човек , който учи уроците си на изуст и не разбира нищо от това което казва . Мисля , че приятелите ти не знаят точното понятие - правете разлика между - умен - зубър - отличник и т.н.
Нищо лошо няма в това да си отличник , просто ти завиждат
Еми незнам на каква основа ти викат така, обаче и аз завърших с 6.00 и всички в класа и от компанията и на мен ми викаха зубър.
Това е просто вид закачка, не се впрягай толкова!
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Зубър за мен е човек, който учи наизуст, учи механично, не влага никакви усилия да разбере самият материал. Аз от 7 клас не съм бутвал учебник и миналата година(дай Боже и тази) ще завърша с 5.50. Така че спокойно
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
горките... съжалявам ги.. навярно просто завиждат, че ти без много усилия имаш 6 .. а те жалките, колкото и да си блъскат главиците не могатима огромна разлика между човек, който си наизустява уроците просто защото не може да ги научи иначе и на следващия дан вече не помне нищо и човек, който не просто учи урока, а го усвоява.
![]()
аз съм на същото мнениеПървоначално написано от amk933
![]()
ХАхаха зубър !!!
Хахаха, футболис'! Да виждаш огромната прилика? Единствено комплексарите подиграват - по-добре да си гледаме в собственото канче и да искаме да изпреварим другите. Без значение дали разбират урока или просто го зубрят.Първоначално написано от tarlyo
...
И аз завърших тази година седми клас със 6.00 и нямаше как да не чуе.. зубъъъркъв зубър бе.... много се дразня щото аз само по български и математика учих тая година заради изпитите, по друго не съм чела.
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
Леле, направо се комплексирах от това, че пича е завършил с шест. ;\Първоначално написано от Ryapoff
Не, работата ми е да седя тук и да си избивам комплексите.
'Ми продължавай, аз ще гледам къде грешиш. В тази тема ме подразни коментара ти, не знам дали не беше ироничен, но все пак си беше тъп. И си ти го казах, а това, че продължаваш да флуудваш и да ни занимаваш с глупости си е твой проблем. В миналото си мнение не казах, че пича те е комплексирал, а че си комплексар!Първоначално написано от tarlyo
...
Щом можеш и имаш желание да знаеш и да си умен никой не може да ти каже нищо !![]()
Тук важи аксиомата
Футболист>Зубър
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
на мен ми викаха зубар... и там още 2-3 приятеля... учебник не съм отварял цяла година само на записки в час които са едни разкъсани ту пиша нещо другото приятеля го пише и накрая кат седнем отворим тетратки под масата и свързваме нещо и айде зубари сме -.- яко к'во
Има ОГРОМНА разлика между отличник и зубър, ама нали се сещаш, че това не е за завистници?! Когато хората завиждат започват да те наричат с първото нещо, което им дойде на ум, пък ти (умнико) започваш да им се връзваш. Аплодисменти.
![]()
Защо хората за да се защитават че не са зубъри започват да обяснават как не учат и т.н. .. Зубър е човек който не мисли и когато иска да изкара оценка започва да учи уроците механично без да ги разбира и ако ги прекъснеш се ядосват и не могат дума да обелят по темата освен ако не започнат от начало.![]()
![]()
Умният човек запомня в час важните неща по материята или учи по-задълбочено за предмет към който проявява повече интерес и иска да има повече знания.
![]()
аз много се нервех на такива теорията те имат 6 аз 5
на масата за аутопсия обаче аз имах 6 те имаха 3 по милост
ОДИН!!!
Абе на тая възраст ще е малко трудно да му завиждат, по скоро му се подиграват.. Не може цялата ти компания да има 3-4 а ти да страниш от нея с 6.. Хубаво е да си имаш добрите оценки, но е по-хубаво да си имаш добрите приятели който винаги ще ти помогнат, отколкото противните зубъри, който и на моменти даже госпожите не харесват. Не си зубър, но и да си ако се отделиш от групата ще станеш.Първоначално написано от SmilezZz
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?