.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Guest
    не е вярно ти не си зубър , а си умен .Твоите приятели сиг. ти завиждат просто не им обръщай внимание

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Зубърите са тъпи, защото не влагат логика.
    Нямам проблеми с предметите. Уча по 1 час на седмица. Максимум. Най-много време отделям на домашни по математика и на преговаряне на думи по немски и английски - то логика има в първия, но все пак думи са, искат труд.

Ще цитирам един пост, който бях чела тук... Евала на хората, които се разбиват в дискотеката до 3 часа през нощта, стават в 7 сутринта на училище и пак си знаят материала.

Пак ще си хвана стипендия за отличен успех, а пък да седна 1-2 в седмицата за 30мин да уча, а други хора, които отделят по часове на ден я хванат, я не
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    завистливи лузъри. Зубар е човек, който си наизустява тъпия урок за да има 6. Земи им затвори устите че много ме дразнят такива. Тъпи ама и на всичкото отгоре теб те обиждат. Пффф има ОГРОМНА разлика м/у отличник и зубар. Ама няма кой да го проумее
    +1 Аз съм отличничка,ама всички ме мислят за зубър.Просто ги игнорирай,защото ако започнеш да се заяждаш и темоподобни,ще паднеш на идиотското им ниво.

завистливи лузъри. Зубар е човек, който си наизустява тъпия урок за да има 6. Земи им затвори устите че много ме дразнят такива. Тъпи ама и на всичкото отгоре теб те обиждат. Пффф има ОГРОМНА разлика м/у отличник и зубар. Ама няма кой да го проумее
    така ее :]]
    =]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ladyc
    +1 Аз съм отличничка,ама всички ме мислят за зубър.Просто ги игнорирай,защото ако започнеш да се заяждаш и темоподобни,ще паднеш на идиотското им ниво.
    "..My shadow's only one that walks beside me
    My shallow heart's the only thing that's beating
    Sometimes I wish some one out there will find me
    Til then I walk alone .. " ^^

виж сега зубър е човек , който учи уроците си на изуст и не разбира нищо от това което казва . Мисля , че приятелите ти не знаят точното понятие - правете разлика между - умен - зубър - отличник и т.н.
    Нищо лошо няма в това да си отличник , просто ти завиждат

Еми незнам на каква основа ти викат така, обаче и аз завърших с 6.00 и всички в класа и от компанията и на мен ми викаха зубър.
    Това е просто вид закачка, не се впрягай толкова!
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Зубър за мен е човек, който учи наизуст, учи механично, не влага никакви усилия да разбере самият материал. Аз от 7 клас не съм бутвал учебник и миналата година(дай Боже и тази) ще завърша с 5.50. Така че спокойно

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

горките... съжалявам ги.. навярно просто завиждат, че ти без много усилия имаш 6 .. а те жалките, колкото и да си блъскат главиците не могат има огромна разлика между човек, който си наизустява уроците просто защото не може да ги научи иначе и на следващия дан вече не помне нищо и човек, който не просто учи урока, а го усвоява.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от haxh
    зубър е тоя, който учи урока на изуст, но нищо не разбира какво учи и, ако го прекъснат не може да продължи
    Точно...аз също уча бая защо си имам цели и т.н., но да седна да наизсутявам и зубря дефиниции няма как да стане. И не, не всеки отличник е зубър. Зубър е този, на когото като му дадеш да си приложи знанията, ти реве, че във въпроса не го питат за дефиниция и не знае как да ги приложи. Папагалщината е зубрене. В това да знаеш и да разбираш много от нещо, няма нищо лошо.

Не си зубър.
    аз съм на същото мнение

Banned Повече от фен
    ХАхаха зубър !!!

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    ХАхаха зубър !!!
    Хахаха, футболис'! Да виждаш огромната прилика? Единствено комплексарите подиграват - по-добре да си гледаме в собственото канче и да искаме да изпреварим другите. Без значение дали разбират урока или просто го зубрят.
    ...

И аз завърших тази година седми клас със 6.00 и нямаше как да не чуе.. зубъъър къв зубър бе.... много се дразня щото аз само по български и математика учих тая година заради изпитите, по друго не съм чела.
    Bobby <3

Bobby: Bobby give his for Vili ,because she is unique

viLi (^^,): Villi give her for Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Ryapoff
    ХАхаха зубър !!!
    Хахаха, футболис'! Да виждаш огромната прилика? Единствено комплексарите подиграват - по-добре да си гледаме в собственото канче и да искаме да изпреварим другите. Без значение дали разбират урока или просто го зубрят.
    Леле, направо се комплексирах от това, че пича е завършил с шест. ;\

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    ^ ти нямаш ли си друга работа?

Banned Повече от фен
    Не, работата ми е да седя тук и да си избивам комплексите.

Град
    ...
    Не, работата ми е да седя тук и да си избивам комплексите.
    'Ми продължавай, аз ще гледам къде грешиш. В тази тема ме подразни коментара ти, не знам дали не беше ироничен, но все пак си беше тъп. И си ти го казах, а това, че продължаваш да флуудваш и да ни занимаваш с глупости си е твой проблем. В миналото си мнение не казах, че пича те е комплексирал, а че си комплексар!
    ...

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Щом можеш и имаш желание да знаеш и да си умен никой не може да ти каже нищо !

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Тук важи аксиомата

Футболист>Зубър
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

на мен ми викаха зубар... и там още 2-3 приятеля... учебник не съм отварял цяла година само на записки в час които са едни разкъсани ту пиша нещо другото приятеля го пише и накрая кат седнем отворим тетратки под масата и свързваме нещо и айде зубари сме -.- яко к'во

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Има ОГРОМНА разлика между отличник и зубър, ама нали се сещаш, че това не е за завистници?! Когато хората завиждат започват да те наричат с първото нещо, което им дойде на ум, пък ти (умнико) започваш да им се връзваш. Аплодисменти.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Защо хората за да се защитават че не са зубъри започват да обяснават как не учат и т.н. .. Зубър е човек който не мисли и когато иска да изкара оценка започва да учи уроците механично без да ги разбира и ако ги прекъснеш се ядосват и не могат дума да обелят по темата освен ако не започнат от начало. Умният човек запомня в час важните неща по материята или учи по-задълбочено за предмет към който проявява повече интерес и иска да има повече знания.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    аз много се нервех на такива теорията те имат 6 аз 5

на масата за аутопсия обаче аз имах 6 те имаха 3 по милост
    ОДИН!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Не им обръщай внимание..По-веротно е да ти завиждат за добрия успех - игнорирай ги..Няма смисъл да им обръщаш внимание..
    Относно въпроса - НЕ,не всеки отличник е зубър
    Абе на тая възраст ще е малко трудно да му завиждат, по скоро му се подиграват.. Не може цялата ти компания да има 3-4 а ти да страниш от нея с 6.. Хубаво е да си имаш добрите оценки, но е по-хубаво да си имаш добрите приятели който винаги ще ти помогнат, отколкото противните зубъри, който и на моменти даже госпожите не харесват. Не си зубър, но и да си ако се отделиш от групата ще станеш.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си