- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо...
...някои хора твърдят дооста дълго време,че те обичат,говорят ти,че ще направят всичко за теб,искат да те виждат всеки ден и в погледа им личи,че са искрени....а изведнъж започва хладното отношение,дори и без причина.Забравят всичко,което са казали,не искат да слушат...в по-късен етап може да чуеш и "Мразя те"...на какво се дължи това?
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
на тийнейджърство.
На прекаленото опознаване? Когато опознаеш някой напълно ти омръзва и си позволяваш да се държиш с него така както се държиш майка си/баба си/брат си/сестра си например... Те не искат да си нон стоп с теб и да им казваш всеки ден,че ги обичаш. Те просто си знаят и няма да се разсърдят защото те обичат.
(Мисля,че ще бъда разбрана погрешно,но не ми се обяснява...)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И аз това се опитвам да разбера...![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Времето може да промени много неща,може да няма видими причини,но това е нещо което чустваш....
На тва,че си слагаш чужди снимки и се представяш за друг човек.
Естествено,че ще си мразенааа ..![]()
Наистина е тъпо всеки ден да ти повтарят, че те обичат. Но за това с прекалетоно опознаване не съм съгласна. Нали ако обичаш някого истински ще го обичаш и с недостатъците муПървоначално написано от ShtrudeL
. Нямам представа на какво може да се дължи. Може би ако сте постоянно заедно по някакъв начин може да си омръзнете..дори да си с приятекла всеки ден няма ли да ти омръзне малко. Но пък и хората се променят. Не всеки път уцелваме правилня човек, може просто да не се допълвате.
![]()
За какво по точно хладно отношение става дума???
Ако разбирам правилно...може би просто в началото много те искат и ти изглеждаш недостъпна, и са готови да преминат през 9те кръга на ада заради теб, но после, като установите "специални отношения", и той вече знае че ти си негова, образно казано, иии страстта изчезва. Мишън акомплишд. Но според мен в една здрава връзка такова нещо не трябва да се случва никога!
на някаква пречка,проблеми или друго момиче
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Може би на това, че те обичат само на думи и държат на теб само на думи ...