- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малка пречка
Aх,така...Здравейте. Аз съм момиче на 15 от София.Рядко пиша по такива форуми(даже това е първия път). Ако има подобна тема искрено се извинявам.
Повечето момичета на моята възраст са с толкова опит,че просто не е реално. Притеснява ме това,че нито съм се целувала ,нито нищо. Не мисля,че съм грозна или нещо от сорта,но просто си бях по-дълго дете от колкото повечето мои връстници. И сега...влюбих се в едно момче ,което познавам от 2 години. Хубаво...нещата вървят добре,но как да му кажа,че не съм се целувала.Просто съм много срамежлива на тази тема. И това до някаква степен играе ролята на пречка. Може би,защото всички имат толкова опит,а аз съм някакво малко не опитно хлапаче и това ме кара да се притеснявам.И вече бие на комплекс.
Добре...нормално ли е на 15 да не съм се целувала? (Ох,че глупав въпрос...но все пак го задох)
Не,че не съм имала шанса да се целуна с някого,но просто не съм го искала тогава...
Изглеждам като малко задръстено момиче...все пак ще се радвам,ако ми отговорите. :]
Не е пречка.
Никога не е било
Да ,нормално еМоята първа целувка беше на 15
![]()
Няма нужда да му казваш нищоНяма нищо страшно при целуването: отпускаш се , затваряш очи и се наслаждаваш на момента
Просто не трябва да правиш нещо толкова дребно на такъв голям проблем
![]()
--------------------------------------------------------
Не ти трябва да му казваш. Аз се целувах за първи път на 16, а имах съученички които до 18-19 не бяха имали никакви такива отношения с момчета, въпреки, че не е като да са били грозни. Една супер добра приятелка на 18, си хвана гадже едва преди няколко месеца и с него й беше първата целувка, а той е на 24. Аз имах шанс още на 14-15 не само да се целувам ми и секс да правя, но реших, че не ми е времето и отказвах. Мое си е тялото - аз си решавам. Не мисля, че трябва да даваш обяснения на когото и да било или да се срамуваш.![]()
Нормално е да не си се целувала до 15 макар че днешната младеж на по 13 и вече са е*ани.Аз не мисля че трябва да му даваш обяснения дали си се целувала друг път или не.Сигурен съм че няма да разбере кажи му че си се целувала и ще видиш че няма да забележи.При целуването се отпускаш и това е оставяш се в неговите ръце.Ако наистина те обича това няма да е пречка на връзката ви.
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
ше кажете, че в детската градина не сте се целували![]()
не е проблем иначе, не се притеснявай ^^
Няма защо да се притесняваш и също не е нужно да му казваш..птосто се отпусни и недей да се плашиш от това![]()
Честно да ти кажа и аз много се притеснявах за първата си целувка със сегашния ми приятел, но всичко се получи повече от добре. Отпускаш се, не се притесняваш за нищо и то само си ти идва.. и всичко се получава невероятно.. хайде успех от мен![]()
ЕвалаРадвай се, че си си изкарала детвството.Определено не е пречка, нито трябва да те е срам, нито трябва да му казваш нещо.Просто се отпусни и следвай него
той ще те води
![]()
^+1!![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
+1Първоначално написано от DevilWish
не му казвай,просто се отпусни и го остави той да те води
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от justwondering
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..