.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Пресатаа тряабва да ее с керамични приставки , най-малко 40 W .. за да се запази по дълго ,, отдляш на 3 пласа .. с три шноли примерно ,, ии изправяш кичур по кичур ,, обръщай внимание на краищата .. аз не се изправям често , , пресата ми е от 19 лева .. обачее пък държи , най-накрая се убедих че колкото по - ефтино токова по-качествено излиза ,, както казаха преди д аизправиш кичура можее да пръснеш малко лак ,, дано да съм ти полезнаа

Re: Как да стои повече време...

Цитирай Първоначално написано от autopsy
    Здравейте!Изправям си косата всеки ден,и след има няма час,два отново се начупва не пръскам лак,защото хем не държи,хем ми става на клечки от него.Нямам излишни пари за нова преса,доволна съм от тази..странното е,че преди ми косата ми стоеше цял ден права,че и на другия,а сега издържа само час,два..абе даже кви два часа,днеска сигурно само 30мин. е стояла права Бах мааму,дори и на момчетатра косите им са по-добре и трайно изправени от моята
    Нужно ли е да я изправям 100пъти,че да стои?Я кажете какво си слагате на косата преди и след преса за да не се начупва?
    ако си като пудел в главата е нормално да не ти държи

Супер фен Аватара на spopi
    Вече и привикнала към пресата и затова не държи много не я изправяваи 100 пъти без коса ще останеш.питаи в козметичен магазин или фризиорката си.Може да си вземеш кристали.

Изправяйте си я по 100 пъти и до няколко години ще се гледате без коса. Не можем всички да сме с прави коси, къдравите също са хубави, стига да се третират добре. Радвайте се на косите си, не е нужно да сте нечие копие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си