- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да стои повече време...
Здравейте!Изправям си косата всеки ден,и след има няма час,два отново се начупване пръскам лак,защото хем не държи,хем ми става на клечки от него.Нямам излишни пари за нова преса,доволна съм от тази..странното е,че преди ми косата ми стоеше цял ден права,че и на другия,а сега издържа само час,два..абе даже кви два часа,днеска сигурно само 30мин. е стояла права
Бах мааму,дори и на момчетатра косите им са по-добре и трайно изправени от моята
![]()
![]()
Нужно ли е да я изправям 100пъти,че да стои?Я кажете какво си слагате на косата преди и след преса за да не се начупва?
и при мен е така преди цял ден ми стоеше права а сега на 30-тата минута и се едно нищо не съм и правила![]()
и при менПървоначално написано от gerityySUN
![]()
Дам,при мен е абсолютно същото..защо ли![]()
![]()
![]()
Да не би да иска повече горене?![]()
Хм,абе на тея кокони от класа ми,дето всеки божи ден си изправят косите ,как така им стоят цял ден![]()
Може би, защото е лято, става горещо, изпотявате се и от влагата косата ви се начупва...![]()
Пък и зависи от самите коси. Ако са ви по-начупени или къдрави е нормално да не издържат дълго. Пък и на някои момичета косите им са толкова третирани, че както ги направят седят така докато не се изкъпят. Това, че косата ви не се поддава лесно на изправяне означава, че е жива...
The Devil Fucks like God makes Love.
Да ви имам проблемите.
Имах ги де![]()
Вече ги нямам след трайното изправяне![]()
явно ще трябва да се примирим .. и при мен е същото![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
При мен си остава идеално права само, когато отида на фризьор и ми направи прав сешоар, но пък става много бавно, а аз се изнервям да чакам, та затова не ходя много честоИначе става идеално права и не е скъпо - 8 лв
![]()
Забелязах, че този месец и при мен е така. Косата ми е чуплива и като я изправя си стой права до следващото къпане. Сега обаче не иска...
Първоначално написано от casey
Честно казано, нямам представа, мен ме мързеше да я изправям всеки ден и си направих трайно изправяне... Една от класа си я изправя с ютия, за да и държи повече време![]()
whenever u r gone i just wanna be with ya .
Може би шампоана ти е много силен за косата,и тя става прекалено мека.. Пробвай да си измиеш косата 1 път със сапун и след това 1 път с шампоан,при мен помогна,пробвай няма какво да губиш!![]()
Аз пък като тръгна да си изправям косата тя въобще, ама въобще не се изправя. Не знам защо. Пресата ми е пък инъче страхотна. И вафличките си ги прави добре, и масурчетата с машата си ги прави добре. Абе просто ми върщи много добра работа, обаче като тръгна да се изправям...въобще не трябва да я търся!![]()
![]()
![]()
Първо я мий с шампоан и балсам за изправяне. Има на NIVEA на ORIFLAME и нa AVON. Изправи малко със сешоар и кръгла четка. Преди да изправяш кичура с преса напръскай леко отдалече с лак за коса.
Това,че става на пръчки след като я напръскаш с лак накрая и помага да издържи повече време. Когато се изправиш не я пипай много. Не ходи на влажни места. Надявам се да съм помогнала.![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Нормално е според мен..Горещо е,потите се и всичко отива на никъде..Не знам дали може и да е от това,че постоянно я третирате с пресата и косата ви отива на "кино"
Тъй де и след време ще се чудите как да я възстановите
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ами аз за да ми стои повечко време първо си слагам пяна ,изправям хубаво и после пръскам и с лак за коса![]()
![]()
- Навън е нощ, в леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удари я и тя умря! Ах…горката муха.
Именно, защото използват преса всеки ден, косата им по-лесно се изправя. Изсушена и по-твърда коса по-лесно се изправя.Първоначално написано от autopsy
Това, което е лесно, не е интересно.
От времето и влагата е,аз преди като се изправях зимата по цял ден косата ми беше идеална,преди месец като се изправях отивам на училище и след 1 час вече ми е :Х Затова се постригах 3 номер ;]
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
при мен не става така защото моята коса е права![]()
но една моя приятелка има същият проблем ...
може би трябва да пробваш по-скъп лак за коса защото тези по-евтините не държат много време и както казваш ти правят косата на клечки ... но зависи и от самия ти косъм .