- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм...
Здравейте! :P Преди около 1 месец се запознах с момче в скайп, писахме си доста време като приятели! После като че ли всичко се промени разменихме си телефонните номера, пишехме си смс-и и какво ли още не. След време като гръм от ясно небе той ми каза, че ме обича...помислих си, какво ли бъдеще имам с него все пак не сме се виждали никога и не се знаеше дали това някога ще се случи. Уплаших се...казах му, че не го харесвам и разбих сърцето муно го излъгах, обичах го повече от всичко на света просто не исках да го призная пред себе си..
Той продължаваше да ми пише в скайп също така с смс-и. Един ден ме попита дали съм сигурна в това което му казах, дали наистита искам всичко да приключи
В този момент рухнах, забравих всичко което му бях наговорила, забравих това, че роднините ми нямаше да го приемат и му казах, че съжалявам за всичко което съм му причинила, казах му, че го обичам! Когато той ми прости,чувствах и знаех, че съм най-щастливото момиче на света! Ще кажете, че не знам какво чувствам, че си играя с него....да преди незнаех какво искам от живота , но вече знам...да бъда щастлива с него дори от разстояние
нали затова е любовта!! 1-2 седмици след това той дойде до моя град и се видяхме...оттогава се чувствам страхотно, никой не може да мe натажи освен 1 мисъл която ми се върти в главата от тогава...дали това щастие ще бъде вечно??[/i]
за добро или за лошо нищо не е вечно...всичко,което си има начало има и край
радвай се на живота сега и недей да се филмираш за глупости.А,и по-малко сериали...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
ето тук спрях да чета.Първоначално написано от stephanieee
Не може да се каже със сигурност, но ако той си те обича и ти си го обичаш ще си се обичате до край
Хахаха и азПървоначално написано от bobito_th
Скайп любов- There is no such thing
![]()
--------------------------------------------------------
най-тъпото е че вече става модно ;д поне в обкръжението миПървоначално написано от BlueFace
Не ти завиждам за обкръжението![]()
![]()
Просто самата мисъл да се влюбиш в човек ,който дори не си опознал на живо ,е смешна![]()
--------------------------------------------------------
Ми да ама както казвам аз c'est la vie. Някой хора са по-малоумни от други ;д
Няма да е вечно и ще става все по-зле. Не си усложнявай живота с такива връзки.
Естествено, че няма.Освен ако не се ожените и т.н. Но пък виж- сега си щастлива, може да си щастлива още много време с него. После може вече да не го харесваш, да скъсате, но ще ти останат страхотни спомени! Сега мисълта да си без него ти се вижда немислима, но някой ден няма да е така- ще си го спомняш с усмивка! И сега, като ти кажем, че няма да е вечно, недей да почваш да правиш всичко за него, да се измъчваш и да се филмираш! Пусни се по течението!
![]()
BlueFace и bobito_th след като не сте прочели всичко защо коментирате??? Вище за какво става вапрос и тогава изказвайте мнението си както са направили всички други....и да според мен може да има любов от разстояние, пък и нашата не е съвсем от разстояние, защотото сме се виждали и съм го опознала много добре, след като не сте толкова запознати със случая не съдете хората![]()
Абе хора разберете,любов без да сте се виждали няма.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от stephanieee
Не знам на колко си. Час след като писах от скука прочетох цялата тема. Тъпо е да кажеш "обичам го повече от всичко на света". Звучи толкова тъпо, тъпо адски тъпо. не няма да е вечно щастието. Всичко рано или късно свършва, нищо не е вечно освен простотията. бтв с blueface май ще тряа да се пазим мирише ми на бой![]()
пффна мен пък ми мирише на простотия
но се тая няма да се разправям...по-добре да не бяхте писали
щом ви се струва тъпоо...пък ии.. данък хорско мнение не плащам
![]()
Е ти угода нямашПървоначално написано от stephanieee
Нали ти казах какво мисля кво повече. Окей, човек вечно ще сте заедно, ще си направите децата по скайп и пред компа ще се родят.. спокойно
![]()
да пред компа ще се родяте поне е забавно нали...?
![]()
Има само две вечни неща. Едното е вселената, а другото е човешката глупост. За първото, обаче не е сигурно.Първоначално написано от stephanieee
Temet Nosce
벨야카
Умри - оригинала е малко по друг. И е мисъл на великия А. Айнщайн.
Авторке - не искаш да се изказвам, затова кротичко ще си замълча. Че ще стане война. А не ми се занимава с дивотии.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Вечно? Едва ли...
Животът е адът описан в Библията!
Още не се виждали и си казват, че се обичат.... Детска му работа. Общо взето: ФИЛМИ!!!![]()
Еми щом не ти се занимава недей не карам никой да пише, вие искате да се заяждате аз нямам такова желаниеПървоначално написано от valdesbg
а пък аз започнах да се отчайвамПървоначално написано от bobito_th
който търси - намира . ^^
да ти чакаш всички да те подкрепят ;ддПървоначално написано от stephanieee