.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Влюбена съм...

Здравейте! :P Преди около 1 месец се запознах с момче в скайп, писахме си доста време като приятели! После като че ли всичко се промени разменихме си телефонните номера, пишехме си смс-и и какво ли още не. След време като гръм от ясно небе той ми каза, че ме обича...помислих си, какво ли бъдеще имам с него все пак не сме се виждали никога и не се знаеше дали това някога ще се случи. Уплаших се...казах му, че не го харесвам и разбих сърцето му но го излъгах, обичах го повече от всичко на света просто не исках да го призная пред себе си.. Той продължаваше да ми пише в скайп също така с смс-и. Един ден ме попита дали съм сигурна в това което му казах, дали наистита искам всичко да приключи В този момент рухнах, забравих всичко което му бях наговорила, забравих това, че роднините ми нямаше да го приемат и му казах, че съжалявам за всичко което съм му причинила, казах му, че го обичам! Когато той ми прости,чувствах и знаех, че съм най-щастливото момиче на света! Ще кажете, че не знам какво чувствам, че си играя с него....да преди незнаех какво искам от живота , но вече знам...да бъда щастлива с него дори от разстояние нали затова е любовта!! 1-2 седмици след това той дойде до моя град и се видяхме...оттогава се чувствам страхотно, никой не може да мe натажи освен 1 мисъл която ми се върти в главата от тогава...дали това щастие ще бъде вечно??[/i]

Супер фен Аватара на Glamour92
    за добро или за лошо нищо не е вечно...всичко,което си има начало има и край
    радвай се на живота сега и недей да се филмираш за глупости.А,и по-малко сериали...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    Бургас ^^

Re: Влюбена съм...

Цитирай Първоначално написано от stephanieee
    обичах го повече от всичко на света
    ето тук спрях да чета.

Не мисли дали ще е вечно и т.н., радвай се на това, което имаш сега. Има ли връзката перспектива, ще мислите, когато стане нещо повече от едно излизане и чат.

Guest
    Не може да се каже със сигурност, но ако той си те обича и ти си го обичаш ще си се обичате до край

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от bobito_th
    ето тук спрях да чета.
    Хахаха и аз Скайп любов- There is no such thing

--------------------------------------------------------

Град
    Бургас ^^

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    ето тук спрях да чета.
    най-тъпото е че вече става модно ;д поне в обкръжението ми

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не ти завиждам за обкръжението

Просто самата мисъл да се влюбиш в човек ,който дори не си опознал на живо ,е смешна

--------------------------------------------------------

Град
    Бургас ^^
    Ми да ама както казвам аз c'est la vie. Някой хора са по-малоумни от други ;д

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Няма да е вечно и ще става все по-зле. Не си усложнявай живота с такива връзки.

Повече от фен
    Естествено, че няма. Освен ако не се ожените и т.н. Но пък виж- сега си щастлива, може да си щастлива още много време с него. После може вече да не го харесваш, да скъсате, но ще ти останат страхотни спомени! Сега мисълта да си без него ти се вижда немислима, но някой ден няма да е така- ще си го спомняш с усмивка! И сега, като ти кажем, че няма да е вечно, недей да почваш да правиш всичко за него, да се измъчваш и да се филмираш! Пусни се по течението!

BlueFace и bobito_th след като не сте прочели всичко защо коментирате??? Вище за какво става вапрос и тогава изказвайте мнението си както са направили всички други....и да според мен може да има любов от разстояние, пък и нашата не е съвсем от разстояние, защотото сме се виждали и съм го опознала много добре, след като не сте толкова запознати със случая не съдете хората

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    +1

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Абе хора разберете,любов без да сте се виждали няма.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бургас ^^
    BlueFace и bobito_th след като не сте прочели всичко защо коментирате??? Вище за какво става вапрос и тогава изказвайте мнението си както са направили всички други....и да според мен може да има любов от разстояние, пък и нашата не е съвсем от разстояние, защотото сме се виждали и съм го опознала много добре, след като не сте толкова запознати със случая не съдете хората

Не знам на колко си. Час след като писах от скука прочетох цялата тема. Тъпо е да кажеш "обичам го повече от всичко на света". Звучи толкова тъпо, тъпо адски тъпо. не няма да е вечно щастието. Всичко рано или късно свършва, нищо не е вечно освен простотията. бтв с blueface май ще тряа да се пазим мирише ми на бой

пфф на мен пък ми мирише на простотия но се тая няма да се разправям...по-добре да не бяхте писали щом ви се струва тъпоо...пък ии.. данък хорско мнение не плащам

Град
    Бургас ^^
    пфф на мен пък ми мирише на простотия но се тая няма да се разправям...по-добре да не бяхте писали щом ви се струва тъпоо...пък ии.. данък хорско мнение не плащам
    Е ти угода нямаш Нали ти казах какво мисля кво повече. Окей, човек вечно ще сте заедно, ще си направите децата по скайп и пред компа ще се родят.. спокойно

да пред компа ще се родят е поне е забавно нали...?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Здравейте! :P Преди около 1 месец се запознах с момче в скайп, писахме си доста време като приятели! После като че ли всичко се промени разменихме си телефонните номера, пишехме си смс-и и какво ли още не. След време като гръм от ясно небе той ми каза, че ме обича...помислих си, какво ли бъдеще имам с него все пак не сме се виждали никога и не се знаеше дали това някога ще се случи. Уплаших се...казах му, че не го харесвам и разбих сърцето му но го излъгах, обичах го повече от всичко на света просто не исках да го призная пред себе си.. Той продължаваше да ми пише в скайп също така с смс-и. Един ден ме попита дали съм сигурна в това което му казах, дали наистита искам всичко да приключи В този момент рухнах, забравих всичко което му бях наговорила, забравих това, че роднините ми нямаше да го приемат и му казах, че съжалявам за всичко което съм му причинила, казах му, че го обичам! Когато той ми прости,чувствах и знаех, че съм най-щастливото момиче на света! Ще кажете, че не знам какво чувствам, че си играя с него....да преди незнаех какво искам от живота , но вече знам...да бъда щастлива с него дори от разстояние нали затова е любовта!! 1-2 седмици след това той дойде до моя град и се видяхме...оттогава се чувствам страхотно, никой не може да мe натажи освен 1 мисъл която ми се върти в главата от тогава...дали това щастие ще бъде вечно??[/i]
    Има само две вечни неща. Едното е вселената, а другото е човешката глупост. За първото, обаче не е сигурно.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Умри - оригинала е малко по друг. И е мисъл на великия А. Айнщайн.

Авторке - не искаш да се изказвам, затова кротичко ще си замълча. Че ще стане война. А не ми се занимава с дивотии.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Вечно? Едва ли...

Животът е адът описан в Библията!

Още не се виждали и си казват, че се обичат.... Детска му работа. Общо взето: ФИЛМИ!!!

Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Авторке - не искаш да се изказвам, затова кротичко ще си замълча. Че ще стане война. А не ми се занимава с дивотии.
    Еми щом не ти се занимава недей не карам никой да пише, вие искате да се заяждате аз нямам такова желание

ето тук спрях да чета.
    а пък аз започнах да се отчайвам
    който търси - намира . ^^

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Еми щом не ти се занимава недей не карам никой да пише, вие искате да се заяждате аз нямам такова желание
    да ти чакаш всички да те подкрепят ;дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си