Здравейте! :P Преди около 1 месец се запознах с момче в скайп, писахме си доста време като приятели! После като че ли всичко се промени разменихме си телефонните номера, пишехме си смс-и и какво ли още не. След време като гръм от ясно небе той ми каза, че ме обича...помислих си, какво ли бъдеще имам с него все пак не сме се виждали никога и не се знаеше дали това някога ще се случи. Уплаших се...казах му, че не го харесвам и разбих сърцето му

но го излъгах, обичах го повече от всичко на света просто не исках да го призная пред себе си..

Той продължаваше да ми пише в скайп също така с смс-и. Един ден ме попита дали съм сигурна в това което му казах, дали наистита искам всичко да приключи

В този момент рухнах, забравих всичко което му бях наговорила, забравих това, че роднините ми нямаше да го приемат и му казах, че съжалявам за всичко което съм му причинила, казах му, че го обичам! Когато той ми прости,чувствах и знаех, че съм най-щастливото момиче на света! Ще кажете, че не знам какво чувствам, че си играя с него....да преди незнаех какво искам от живота , но вече знам...да бъда щастлива с него дори от разстояние

нали затова е любовта!! 1-2 седмици след това той дойде до моя град и се видяхме...оттогава се чувствам страхотно, никой не може да мe натажи освен 1 мисъл която ми се върти в главата от тогава...дали това щастие ще бъде вечно??[/i]