.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Re: Влюбена съм...

Цитирай Първоначално написано от stephanieee
    Здравейте! :P Преди около 1 месец се запознах с момче в скайп, писахме си доста време като приятели! После като че ли всичко се промени разменихме си телефонните номера, пишехме си смс-и и какво ли още не. След време като гръм от ясно небе той ми каза, че ме обича...помислих си, какво ли бъдеще имам с него все пак не сме се виждали никога и не се знаеше дали това някога ще се случи. Уплаших се...казах му, че не го харесвам и разбих сърцето му но го излъгах, обичах го повече от всичко на света просто не исках да го призная пред себе си.. Той продължаваше да ми пише в скайп също така с смс-и. Един ден ме попита дали съм сигурна в това което му казах, дали наистита искам всичко да приключи В този момент рухнах, забравих всичко което му бях наговорила, забравих това, че роднините ми нямаше да го приемат и му казах, че съжалявам за всичко което съм му причинила, казах му, че го обичам! Когато той ми прости,чувствах и знаех, че съм най-щастливото момиче на света! Ще кажете, че не знам какво чувствам, че си играя с него....да преди незнаех какво искам от живота , но вече знам...да бъда щастлива с него дори от разстояние нали затова е любовта!! 1-2 седмици след това той дойде до моя град и се видяхме...оттогава се чувствам страхотно, никой не може да мe натажи освен 1 мисъл която ми се върти в главата от тогава...дали това щастие ще бъде вечно??[/i]
    тос скаип разваля хората

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И отново клиширан и глупав отговор, всеки път е такъв. Ех... кога ще порастнете бе деца?

Да не мислите че сте първите дето минават по тоя път? Топлата вода ли ще откривате? Хем човек се опита кротичко да ви помогне... веднага скачате че не е така. Бъзне ви леко човек.. пак пускате дефанзивата, и се сърдите че няма никой с вашия акъл (: Ми тука всичките дето се "заяждаме" сме минали през скайп любовите и онлайн връзките.

И да, знам какъв ще е следващия ти пост. При тебе е различно.

Окей. Лека вечер

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Направих тази тема, за да кажа какво чувствам, защото ако не го направя се чувствам като пребита...исках едва ли не да ми дадете съвет какво да правя, как е най-добре и за 2-мата, но хорато които ми помогнаха по някакъв начин се броят на пръстите та едната ми ръка и им благодаря от сърце Повечето веднага започнаха да се заяждат, но както и да е и тях няма да съдя Всеки си има мнение и тук е мястото да го каже..можеше малко по деликатно, но какво пък...

Град
    В мислите на хората
    Е всички ти казахме едно и също - не се навивай за простотии. Само че по различен начин.

Заяждането е само в твоята глава

Другия път напиши инструкции как искаш да ти се помогне и да не прозвучи като заяждане. За да няма неразбрани.

Dr. Gregory House

Ами благодаря ви тогава...явно сте се опитвали да ми помогнете, но не съм разбрала намека

Град
    В мислите на хората
    А ние "Благодаря" не пием. За мен - Tuborg (:

Dr. Gregory House

Ок...Имаш 1-2 каси от мен

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    аз ли4но не знам н0 сп0ред мен няма такова нещо като скайп любов съгласен съм с пове4ето от вас
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си