- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Агресивен бивш
Не знам темата дали е за тук или за пълнолетник, но все пак. Какво бихте предприели към агресивен бивш, който не може да се примири с мисълта, че момичето вече не е негово и всичко е приключило? Как да спре да тормози нея и да се прекъснат постоянните търсения на конфликти и поводи за бой?
...намерете му нова
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Той да не е малък за да не си намери сам?Първоначално написано от Glamour92
Аз щях да се обадя в полицията ама в България едва ли ще има ефект.Освен да го сплашите с нещо знам ли...
След ударите, които получих вчера беше викната патрулка, а подадох и оплакване от мое име в районното (вече като потърпевш). Дано има ефект. За съжаление не мога да ударя бащата на едно дете, ако то присъства. Не исках да се бия с него.Първоначално написано от slun4ice
Изкарайте ограничителна заповед срещу него. Освен това друго не се сещам какво да се прави, след като си звънял в полицията.
ш се оплача на татИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.Т.
Ще се опитам да поговоря с него .. ако стане , стане. Ако не... ще се мисли за нещо по-сериозно от разговор ... абе не знам не ми се е случвало![]()
Ами тогава го удари, когато детето му не е с него.Първоначално написано от dimitar_ak
На такива индивиди точно, ясно и кратко им се заявява, че не бива да си търсят проблемите. Ако си достатъчно убедителен - ето ти решение, няма да се налага да го биеш.
Тъпо е, ама такива селяни разбират само от бой. Събери тайфата и му върнете жеста.
Аз обаче смятам, че като цяло проблема не е твой и трябва момичето да се справи с него. Ако е изпробвано вече и резултати няма се връщаме към по - горното.
Малко информация си дал и не схванах правилно това за детето май. Имала съм подобна случка и ако разкажеш подробности, може да ти помогна.
Да обичаш значи да страдаш!
Бой докато мърдаЕ ок де, прекалих малко.
![]()
Боже има ги много такива ...
Една приятелка се опари от такова момче . Звънеше и нон стоп висеше пред тях изпълнения налиташе на нейни познати ....
Накрая се оказа , че найстина само бой оправя такива
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Абе не знам дали боя е решението. Нали като го набият после може да ги съди..![]()
Зависи дали можеш да го прибиеш.
Ако да - eби му майката.
Ако не - подмолна атака, събери хора, издебнете го или с една бухалка, същата работа ще свърши.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Средностатистическия селянин, който само в боя вижда оправия на всичките си проблеми смята, че да съдиш някого защото са те набили един вид е долна постъпка. Това накърнява честта му. Това го казвам от опит, брат ми имаше много тежки тийнейджърски години. Пък сега... има и бой и бой, де. Едно е го да му изтупат прахта, друго е да не могат да му съберат парчотиите.Първоначално написано от slun4ice
Хм, така е, но момичета сигурно го е страх.Мен поне би ме било страх.Мъж с/у мъж е друго от това жена срещу жена.Първоначално написано от babity
Все забравям че в България нещата са различниПървоначално написано от babity
.
Кое е правилно не мога да кажа. Аз първо отправям сериозно предупреждение. Вторият път жесток побой. Ако не смяташ, че си достатъчно психически и физически способен на това, по-добре не го прави.Първоначално написано от dimitar_ak
Temet Nosce
벨야카
точно!Първоначално написано от HarleyFlanagan
Полицията си върши прекалено добре работата даже.Просто няма ред в България и закона трябва да се оправи.Първоначално написано от slun4ice
Абе не знам колко добре си върши работата но имам спомен от преди няколко години за случай свързан с домашно насилие и просто не ми се коментира.
Митак надявам се да се оправите някак си пък даже и с бой (ако мислиш че няма да си докараш повече проблеми от това) защото си спомням една съседка в София как бившия й я тормозеше. То не беше денонощно звънене, следене, бой, приятелките й тероризираше даже. Просто такива хора не са с всичкия си.