.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Агресивен бивш

Не знам темата дали е за тук или за пълнолетник, но все пак. Какво бихте предприели към агресивен бивш, който не може да се примири с мисълта, че момичето вече не е негово и всичко е приключило? Как да спре да тормози нея и да се прекъснат постоянните търсения на конфликти и поводи за бой?

Супер фен Аватара на Glamour92
    ...намерете му нова
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    ...намерете му нова
    Той да не е малък за да не си намери сам?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз щях да се обадя в полицията ама в България едва ли ще има ефект. Освен да го сплашите с нещо знам ли...

Момичето да му каже, че не иска нищо общо с него и това е..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Аз щях да се обадя в полицията ама в България едва ли ще има ефект. Освен да го сплашите с нещо знам ли...
    След ударите, които получих вчера беше викната патрулка, а подадох и оплакване от мое име в районното (вече като потърпевш). Дано има ефект. За съжаление не мога да ударя бащата на едно дете, ако то присъства. Не исках да се бия с него.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Изкарайте ограничителна заповед срещу него. Освен това друго не се сещам какво да се прави, след като си звънял в полицията.

Град
    ForSaken city (:
    ш се оплача на татИ

П.Т.

Ще се опитам да поговоря с него .. ако стане , стане. Ако не... ще се мисли за нещо по-сериозно от разговор ... абе не знам не ми се е случвало

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    За съжаление не мога да ударя бащата на едно дете, ако то присъства. Не исках да се бия с него.
    Ами тогава го удари, когато детето му не е с него. На такива индивиди точно, ясно и кратко им се заявява, че не бива да си търсят проблемите. Ако си достатъчно убедителен - ето ти решение, няма да се налага да го биеш.

Мега фен Аватара на babity
    Тъпо е, ама такива селяни разбират само от бой. Събери тайфата и му върнете жеста.

Аз обаче смятам, че като цяло проблема не е твой и трябва момичето да се справи с него. Ако е изпробвано вече и резултати няма се връщаме към по - горното.

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Не му обръщайте внимание или бой...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Тъпо е, ама такива селяни разбират само от бой. Събери тайфата и му върнете жеста.

Аз обаче смятам, че като цяло проблема не е твой и трябва момичето да се справи с него. Ако е изпробвано вече и резултати няма се връщаме към по - горното.
    +1

Малко информация си дал и не схванах правилно това за детето май. Имала съм подобна случка и ако разкажеш подробности, може да ти помогна.
    Да обичаш значи да страдаш!

Повече от фен
    Бой докато мърда Е ок де, прекалих малко.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Боже има ги много такива ...
    Една приятелка се опари от такова момче . Звънеше и нон стоп висеше пред тях изпълнения налиташе на нейни познати ....
    Накрая се оказа , че найстина само бой оправя такива
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Дори и да се извади ограничителна заповед - не мисля, че ще има кой знае какъв ефект По-ефективно ще е да го поступате тоя, и на бързо ще му мине агресията {:

Град
    Германия
    Абе не знам дали боя е решението. Нали като го набият после може да ги съди..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Зависи дали можеш да го прибиеш.
    Ако да - eби му майката.
    Ако не - подмолна атака, събери хора, издебнете го или с една бухалка, същата работа ще свърши.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на babity
    Средностатистическия селянин, който само в боя вижда оправия на всичките си проблеми смята, че да съдиш някого защото са те набили един вид е долна постъпка. Това накърнява честта му. Това го казвам от опит, брат ми имаше много тежки тийнейджърски години. Пък сега... има и бой и бой, де. Едно е го да му изтупат прахта, друго е да не могат да му съберат парчотиите.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Хм, така е, но момичета сигурно го е страх.Мен поне би ме било страх.Мъж с/у мъж е друго от това жена срещу жена.

Град
    Германия
    Средностатистическия селянин, който само в боя вижда оправия на всичките си проблеми смята, че да съдиш някого защото са те набили един вид е долна постъпка. Това накърнява честта му. Това го казвам от опит, брат ми имаше много тежки тийнейджърски години. Пък сега... има и бой и бой, де. Едно е го да му изтупат прахта, друго е да не могат да му съберат парчотиите.
    Все забравям че в България нещата са различни .

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Агресивен бивш

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Не знам темата дали е за тук или за пълнолетник, но все пак. Какво бихте предприели към агресивен бивш, който не може да се примири с мисълта, че момичето вече не е негово и всичко е приключило? Как да спре да тормози нея и да се прекъснат постоянните търсения на конфликти и поводи за бой?
    Кое е правилно не мога да кажа. Аз първо отправям сериозно предупреждение. Вторият път жесток побой. Ако не смяташ, че си достатъчно психически и физически способен на това, по-добре не го прави.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan

Иначе - само бой може да набие в главите на кретените, че всичко е свършило за тях.
    точно!

Полицията си върши прекалено добре работата даже.Просто няма ред в България и закона трябва да се оправи.

Град
    Германия
    Абе не знам колко добре си върши работата но имам спомен от преди няколко години за случай свързан с домашно насилие и просто не ми се коментира.

Митак надявам се да се оправите някак си пък даже и с бой (ако мислиш че няма да си докараш повече проблеми от това) защото си спомням една съседка в София как бившия й я тормозеше. То не беше денонощно звънене, следене, бой, приятелките й тероризираше даже. Просто такива хора не са с всичкия си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си