- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Година и половина
След 1 месец правим година и половина и обмислям да и взема 101 рози ! Някои знае ли колко пари са и от къде може да взема ? А и ако може даите ми още идеи :S Мерси Предварително![]()
![]()
По-конкретен отговор.
http://www.flower4u.info/index.php?p...&Itemid=400001
Вие не скъсахте ли вече бе?
Или поне в някоя предна тема така разправяше.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
От 1 месец някъде сме заедноПървоначално написано от valdesbg
![]()
От месец сте заедно а след месец ще правите година и половина?
о.0
Dr. Gregory House
Бяхме се разделили за известно време... !Първоначално написано от valdesbg
Тия 101 рози мн пари бе даите некви други идеи
Както винаги.. цигански работи правиш..отново!
Изяж ме (:
Dr. Gregory House
Ескпленация: 1+1 = 2 ... 2 + 1 = 3 ... продължаваш от там където си свършил .. аз така си го обяснявам де.. :ДПървоначално написано от valdesbg
лол ;дПървоначално написано от vesji
![]()
![]()
![]()
добра логика...![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
101 рози са около 4 лева.
Ъъ, как го изчисли? Според моите скромни сметки една хубава роза е към 2 лв и може да му направят отстъпка...?
Но според мен идеята не е добра.
Даже по-малко като му направят отстъпка за количеството.Първоначално написано от w0sh
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Че то това не се брои. Ходиш квото ходиш с някого - ако нещата не стават късате и край. Нали затова се казва край, защото не искаш да си с тоя човек повече. Или поне мен са ме учили така.Първоначално написано от vesji
Кви са тия събираници и разделяници по 100 пъти? Лигава история.
Относно розите - отиваш принякой производител на рязан цвят и си ги взимаш на тънкана. Ся друг е въпроса от къде да намериш телефон на такъв.
Dr. Gregory House
Виж,аз съм момиче и аз обичам рози и т.н,естт ще се зардвам,ако получа толкова,но все пак много се увличаш.По-добре и направи по-малък букет с различни цветя,хем ще ти излезе по-евтино,хем пък няма да изглежда банално.И все пак,както си решиш.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Просто искам да го запомни както другите ми подаруци ама сега е криза и просто немога да си позволя много нито работа нищо не зависи от мен :S
че тя пак ше те зареже майна, как да дадеш 150 лева и то за цветя... болни мозъци
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
и други цветя пак ще ги запомни,недей с тия рози,тези пари можеш и за нещо по-хубаво да ги изхарчишПървоначално написано от RoCkSpOt
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Какво му се намрънкахте на човека от колко време ходят? Може от 45 секудни да ходят, важен е жеста. Има хора, които с години са заедно и не се сещат дори да се поздравят за празника, та какво остава за подаръци.
Относно розите. Красиви са, трогват, обаче наистина става едно грозно като почнат да увяхват. Мен като ги гледам как умират ме депресират. Колкото и смешно да звучи предпочитам саксиени цветя. Според мен трябва да и направиш някакъв сантиментален подарък. Както каза кремчето, да и подариш спомен, а не предмет.
вие по принцип как го изчислявате кога сте тръгнали?? винаги ми е било интересно
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Горе-долу една роза върви около 2-5 лв. Може да ти направят отстъпка за количество, но едва ли много ще те стопли тая отстъпка.
АКо не, привечер обери всички градинки из квартала и парка, и вероятно ще имаш 100-тина рози.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
а от къде това число: 101?
Не е малко рано, прибързано, за този жест?