- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Премахване на плода с медикаменти
Незнам темата дали е точно за този раздел...Та въпроса ми е дали може чрез харчета или някаква течност да се махне плода до 2-я месец освен с аборт
т.7
krem4et0
с хапчета апсурд ... 1 е начина Аборт ...
Само аборт те спасява или след 7 месеца ще слагаш памперси.
Да обичаш значи да страдаш!
Ами чувала съм за медицински аборт,който може да се направи до 56-я ден,състои се в инжекция,която прекъсва бременността .. потърси в нета повече информация
мерси стана ми интересно понеже съм чувала че ставало с някви мидекаменти до някой си месец и ми стана интересно и реших да попитам
:P
Да
Чувал съм и че с някакви нагревки ставало, ама нз
Едно момиче познато на една фр е забременяло и го е премахнала с хапчета.
бях забременил преди няколко месеца една и тя го махна с няква си инжекция там,ма подробности незнам![]()
Kristiyana
Сигурно може, но ще спестиш пари и време ако просто помолиш бащата да ти приложи добрия стар ритник в корема![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
да не съм го направил нарочноПървоначално написано от silky92
беше се скъсал презерватива
Kristiyana
що си мислиш,че се хваля ?Първоначално написано от miminko
мислиш ли,че ми беше много яко,че щях да ставам баща на 17![]()
Kristiyana
Всъщност, ако не се хвалеше, нямаше да го има този коментарПървоначално написано от dAimIk0z
![]()
It's too late...
хъх ок
щом така казваш...
Kristiyana
и нямаше сички да пишем тъпи цитати колко за един нов постПървоначално написано от stupid0boy
![]()
абе вие си го приемайте както искате
аз го казах,нито с цел да се хваля или пък да се прая на интересен,ама вие го разбирайте както си пожелаете
Kristiyana
Слагаш един ляб на припек убаво да се изсуши и след тва с чубрица и олио го поливаш и почваш да го ядеш ама целия.Той като влезе в тебе избива зъбите на плода и плода сам си къса връвта и излиза навън да види кой му е причинил тва муаахахаха
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Може ли да се предизвика аборт с лекарства?
Да, това е възможно. Методът е регламентиран в някои европейски страни, пионер в прилагането му е Франция. Приложим е за бременности до 7 г.с. и има успех до 98%. Прилага се само под лекарски контрол при стриктен регламент. У нас тези лекарства не са официално регистрирани и макар че едно от тях може сравнително лесно да се намери, не препоръчвам в никакъв случай използването му по собствено решение на пациентката.
Един мит с намаляваща популярност – предизвикване на аборт с прогестерон или подобните му препарати. В същност с прогестерон може единствено да се помогне за задържане на бременността. Жените, които са го прилагали и след това са получили кървене вероятно не са били бременни, а са имали обикновено закъснение на менструацията. Много други лекарства са опитвани от пациентки. Вероятността да увредят здравето си с тях е много по-голяма от тази, да прекъснат нормална бременност.
Какво е медицински аборт?
Медицински е абортът, при който се използват единствено медикаменти за прекъсване на бременност. Медицинските изследвания сочат, че такъв аборт трябва да се прави само до 56-ия ден след първия ден от последния менструален цикъл.
Какво точно представлява?
Абортът се извършва в три стъпки. Първата се състои в инжекция, която спира бременността в матката чрез подтискане образуването на прогестерон. Без него матката е неспособна да задържи плода.
При втората стъпка се прилага лекарство, което кара матката да се съкращава, /причиняват се контракции/ и по този начин се изхвърля плода.
При третата стъпка лекарят ще провери чрез ултразвук дали бременността е премахната окончателно.
Колко време отнема?
Процесът на аборт започва веднага, след като ви е приложена инжекцията. Наблюдава се кървене, което понякога може да достигне 14 дни.
Ефикасен ли е този метод?
Процентът на успеваемост е около 92-96. Ако не се получи необходимият резултат се налага да се използва вакуум.Аспирацията с вакуум действа като се изсмуква съдържимото в матката.
Какво ще чувствам?
За повечето жени медицинския аборт е като ранно помятане. Възможно е:
- да ви се вие свят
- да усещате силни спазми
- да ви се гади и да повръщате
- да имате диария
- да имате постоянна болка в корема
- да имате лека треска
Лекарят ще ви предпише необходимите лекарства за облекчаване на симптомите.
Какви са рисковете?
Медицинският аборт е безопасен. Но има известни рискове при процедурата:
- непълен аборт – в този случай се прибягва до нова доза лекарство или се използва вакуумна аспирация
- алергична реакция
- инфекция
- кръвоизлив
- неустановена извънматочна бременност
Трябва да се свържете незабавно с лекаря си, ако:
- имате твърде висока температура
- имате твърде обилно кървене
- имате съсиреци, по-големи от среден лимон
- имате твърде силни болки в корема, които не се повлияват от болкоуспокояващи лекарства
След аборта, вие ще започнете да се чувствате все по-добре с всеки изминал ден. Гаденето, повръщането и виенето на свят би трябвало да изчезнат до 24 часа след инжекцията.
Защо медицинският аборт е за предпочитане пред класическия?
- прави се без упойка
- може да се направи при ранна бременност, веднага след като е установена
- жените се чувстват по-добре, отколкото при стандартния аборт
- жените съобщават, че чувстват този аборт по-естествено, нещо като спонтанен аборт
- за медицинския аборт никой няма да разбере, не е като при постъпване в болница
Отравяне със сол /солева инжекция/
- този метод се прилага след 16 седмична бременност, когато има повече околоплодна течност (след 4-ти месец). С инжекция се изсмуква част от тази течност и на нейно място се впръсква силно концентриран солеви разтвор. Бебето поема от тази “отрова”, започва да се гърчи, рита отчаяно, защото този разтвор изгаря живата тъкан и за 1 час умира. След 24 часа започват контракциите и се изхвърля мъртъв плод. В редки случаи детето може да се роди живо, но то е изгорено от разтвора и умира бързо, или го умъртвяват.
Google бе хора!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от marin4itu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТФА Е УЖАСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/