- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изгорях ; ((
^^ ясно е .. изгорях на моретоо, а уж се мажа ама с 20ти фактор..и сега цялата съм червена ..с какво да се намажаа ?! предложете нещо моля ви
![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Краставиците и киселото мляко казват, че помагат. Ако ти се ходи до аптеката може витамерфен, той е за изгаряния, но не знам дали може да се слага на големи пространства. Имаше и още едно Пантенол, но за него не знам нищо, освен че е за изгаряне от слънце.
С....а, но не съм сиг., че помага.
n00bs
сигурна съм че не помагаПървоначално написано от yakuza_
![]()
даже боли още повече сигурно![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Може да опитаме, ще е голям научен пробив в сферата на плажните мазила.
n00bs
С ракияВзимаш си едно малка Пещерска и с памуче се мажеш.Много помага,издърпва топлото и после не те боли,а пък и не се белиш
Ии ако си мислиш,че ще миришеш после на ракия,изобщо не е така,не се усеща :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Първоначално написано от YouAteMyHeart
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...467396#7467396
същата тема ,току що написах![]()
20 фактор за друг път да знаеш е доста слаб![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
аз миналата г0дина като изгорях баба ме намаза със кисел0 мляк0 и с0да бикарбонатт и наистина п0м0гна пр0бвай .... ;]]
Аз винаги досега съм се мазала с кисело мляко и доста облекчава. Ракията също става.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Киселото мляко помага до единн момент. После ще видиш. че сваля кожатаПредлагам ти да слагаш резенчета краставици, нищо, че е малко изнервящо. Вчера и аз изгорях и малко се понамацах с ракия, наистина помага
![]()
Същата работа съм и аз .. :X Изгорях като печено пиле днес и сега ми е малко гадно но за няколко дни ще го преживея .... За успокояване пробах с кисело мляко и помага за сега![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
Според мен пантенол аз с това се мажа![]()
)))
![]()
Preska
И аз изгорях ;;dd
мажи се с дефламол - ако още се произвежда незнам за последно се мацах през 2007-ма с него ама наистина помага ;дд
ако си бяла като снежинка в началото на лятото 20-ти фактор не стига ако ше седиш цял ден на слънцето... има за след изгаряне различни мазила. те реално помагат .
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
кисело млеко![]()
- Навън е нощ, в леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удари я и тя умря! Ах…горката муха.