- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да сля ли с него?
Здравейте... аз съм само на 13.. запознах се с един на 22 години пратих му няколко снимчици а и на живо мн се харесахме.. мисля че съм влюбена в него.. а и от целувката която ми удари.. таа той ми предложи да спя с него.. разбира се ако аз съм съгласна той да ме `отвори`.. аз не съм много сигурна колебая се плс дайте съвети и благодаря предварително..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Давай пълно напред! Ако искаш когато станеш на 18 - путката ти да е като буркан... Давай![]()
Ти си влюбена в него, той те е целунал, предполагам вече те обича... да, защо да не те "отвори" мъж на 22...![]()
Недей.С теб е само заради едното ебане.После ще те зареже,но ти си решаваш!![]()
А така, пусни му, пък после го осъди за склоняване на малолетна за правене на секс! По закон си е престъпление....
Не се заблуждавай че те обича, просто си те харесва...и те използва като (секс) играчка. Направи си кефа, след това си вземи хилядите обещетение и си прави кефа!(Успех...)
Ами та това са си лесно изкарани пари както казаха спиш с него съдиш го и готовооо![]()
![]()
Таа сериозно ти си решаваш ама не вярвам да иска нещо повеече просто секс иска щото сиг не му връзват или е педофил ... Аз акоо всеки който ме е целувал и ми е предлагал секс се връзвааахх мале аз щях да съм ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
късмет
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
пусни темата още 20/30 пъти и сама ще разбереш отговора
Темата е ебавка-как на 13 изобщо ще си помислиш да спиш с некъф педофил на 22.НЕеее!
Шегата настрана. Малка си, как ще се съгласяваш на първото предложение? Влюбена била, след време ще разбереш какво е да си влюбен, сега си неспособна. Не целя да те обидя, просто си малка. Излизай с него, изчакай да мине време. Поне година-две и тогава мисли за секс, но не с първия попаднал ти под ръка, а с подходящия (човек, който ти се е доказал, обича те, обичаш го, познавате се, имате си доверие...) .
Да обичаш значи да страдаш!
благодаря ви много няма да му пусна и аз мисля че съм малка а и сега съм заблудена..
Не знаеш ли ??Първоначално написано от britzy
Това е новата мода
Ха,значи съм ооооот доооста старомоднитеПървоначално написано от bobito_th
![]()
Въъх саднах се![]()
Докато не извади пръстена не давай мандаринката![]()
Ехее...де да беше така навсякъде, щеше да е пълно с девственици и загорели изнасилвачи, дебнещи тъмните ъгълчета, за да "отворят" някоя невинна девойка.Първоначално написано от VinDiesel
Да обичаш значи да страдаш!
а какво мислите ако момиче има връзка с мъжа на първата си братовчедка ако той и предложи да избягат от всички кое ще е правилно според вас да избягат и да са щастливи щом се обичат или да крият любовта си и да продължат да си живеят живота със скритата любов?
Аз имам предвид нейния случай само!Първоначално написано от ladykeisy
![]()
доброПървоначално написано от krem4et0
![]()
Баси, ние едно време май не бяхме чак такива...
според мен ще ти предложи да се ожените после
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
хахахаха
първо - тъпа си
второ - малка си
трето - ела да спиш с мен
Първоначално написано от whysosad
+1 ако искаш после да си ходиш на*бана и изоставане пусни му![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Абе ти нещо не си много умничка , са си тръгнала да се ебеш с някъв 22 годишен и кой ще е следващия ти , някой на 52 ли?!?!Не прави подобна грешка , защото след като го направите , той ще те зареже , защото той не е някво момченце , дето е тръгнал да се влюбва в малка пикла , ами просто си търси момиче , което да клати и после дори да не и каже здрасти...Казвам ти после ще се чувставш супер зле и ще се мислиш за "Използвана"!!!! Да ти кажа , ако толкова много ти се прави секс ,с някой по - добре го направи с някой батко на години до 15 / 16!!!
Момиче,айде първо порасни с няколко годинки и после мисли такива неща.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Дам..и аз.Първоначално написано от WaterLilly
![]()
Много жалко за тебПрекалено си наивна ,мислиш ли ,че ако те обича би спал с 13 годишно момиче или въобще би трътнал да ти предлага секс?
Не бъди поредната играчка за такива изроди , а и не е нормално на твоята възраст да мислиш да ПРАВИШ секс.
![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.