.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Да сля ли с него?

Здравейте... аз съм само на 13.. запознах се с един на 22 години пратих му няколко снимчици а и на живо мн се харесахме.. мисля че съм влюбена в него.. а и от целувката която ми удари.. таа той ми предложи да спя с него.. разбира се ако аз съм съгласна той да ме `отвори`.. аз не съм много сигурна колебая се плс дайте съвети и благодаря предварително..

Давай пълно напред! Ако искаш когато станеш на 18 - путката ти да е като буркан... Давай
    Ти си влюбена в него, той те е целунал, предполагам вече те обича... да, защо да не те "отвори" мъж на 22...

Недей.С теб е само заради едното ебане.После ще те зареже,но ти си решаваш!

Град
    някъде, където няма земетресения
    А така, пусни му, пък после го осъди за склоняване на малолетна за правене на секс! По закон си е престъпление....
    Не се заблуждавай че те обича, просто си те харесва...и те използва като (секс) играчка. Направи си кефа, след това си вземи хилядите обещетение и си прави кефа! (Успех...)

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Ами та това са си лесно изкарани пари както казаха спиш с него съдиш го и готовооо
    Таа сериозно ти си решаваш ама не вярвам да иска нещо повеече просто секс иска щото сиг не му връзват или е педофил ... Аз акоо всеки който ме е целувал и ми е предлагал секс се връзвааахх мале аз щях да съм ... късмет
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    пусни темата още 20/30 пъти и сама ще разбереш отговора
    Темата е ебавка-как на 13 изобщо ще си помислиш да спиш с некъф педофил на 22.НЕеее!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Шегата настрана. Малка си, как ще се съгласяваш на първото предложение? Влюбена била, след време ще разбереш какво е да си влюбен, сега си неспособна. Не целя да те обидя, просто си малка. Излизай с него, изчакай да мине време. Поне година-две и тогава мисли за секс, но не с първия попаднал ти под ръка, а с подходящия (човек, който ти се е доказал, обича те, обичаш го, познавате се, имате си доверие...) .
    Да обичаш значи да страдаш!

благодаря ви много няма да му пусна и аз мисля че съм малка а и сега съм заблудена..

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Темата е ебавка-как на 13 изобщо ще си помислиш да спиш с некъф педофил на 22.НЕеее!
    Не знаеш ли ?? Това е новата мода

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от bobito_th
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Не знаеш ли ?? Това е новата мода
    Ха,значи съм ооооот доооста старомодните
    Въъх саднах се
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Докато не извади пръстена не давай мандаринката

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Докато не извади пръстена недавай мандаринката
    Ехее...де да беше така навсякъде, щеше да е пълно с девственици и загорели изнасилвачи, дебнещи тъмните ъгълчета, за да "отворят" някоя невинна девойка.
    Да обичаш значи да страдаш!

а какво мислите ако момиче има връзка с мъжа на първата си братовчедка ако той и предложи да избягат от всички кое ще е правилно според вас да избягат и да са щастливи щом се обичат или да крият любовта си и да продължат да си живеят живота със скритата любов?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Момиче, в какви филми си се вкарала? Сядай си на д-то и не мисли за мъже на братовчедки, педофили, секс и прочие, а за учене!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Докато не извади пръстена не давай мандаринката
    Ехее...де да беше така навсякъде, щеше да е пълно с девственици и загорели изнасилвачи, дебнещи тъмните ъгълчета, за да "отворят" някоя невинна девойка.
    Аз имам предвид нейния случай само!

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Момиче, в какви филми си се вкарала? Сядай си на д-то и не мисли за мъже на братовчедки, педофили, секс и прочие, а за учене!
    добро

Баси, ние едно време май не бяхме чак такива...

Град
    Lyon
    според мен ще ти предложи да се ожените после

“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ти си на 13 ...

Супер фен Аватара на Passi0n
    хахахаха
    първо - тъпа си
    второ - малка си
    трето - ела да спиш с мен

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    питай първо баща си
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от whysosad
    Давай пълно напред! Ако искаш когато станеш на 18 - п****та ти да е като буркан... Давай
    Ти си влюбена в него, той те е целунал, предполагам вече те обича... да, защо да не те "отвори" мъж на 22...

+1 ако искаш после да си ходиш на*бана и изоставане пусни му
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Абе ти нещо не си много умничка , са си тръгнала да се ебеш с някъв 22 годишен и кой ще е следващия ти , някой на 52 ли?!?!Не прави подобна грешка , защото след като го направите , той ще те зареже , защото той не е някво момченце , дето е тръгнал да се влюбва в малка пикла , ами просто си търси момиче , което да клати и после дори да не и каже здрасти...Казвам ти после ще се чувставш супер зле и ще се мислиш за "Използвана"!!!! Да ти кажа , ако толкова много ти се прави секс ,с някой по - добре го направи с някой батко на години до 15 / 16!!!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Ох, настръхвам като ги чета тия теми...

БЯГАЙ!!!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Момиче,айде първо порасни с няколко годинки и после мисли такива неща.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Ох, настръхвам като ги чета тия теми...
    Дам..и аз.

Много жалко за теб Прекалено си наивна ,мислиш ли ,че ако те обича би спал с 13 годишно момиче или въобще би трътнал да ти предлага секс?
    Не бъди поредната играчка за такива изроди , а и не е нормално на твоята възраст да мислиш да ПРАВИШ секс.
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си