- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да сля ли с него?
Баси 13 годишна, поне на 15-16 да беше... Тоя пич или е много загорял или хич не е в ред.
Съгласна съм с теб поне да беше на 14-16 а не на 22 това си е точно педофил!!Първоначално написано от Grudi_SeXa
![]()
![]()
![]()
![]()
И какво... Трябва да си легнеш с човек, който е с почти 10 години по - голям от теб? И защо? Хора осъзнавате ли какви глупости питате понякога?Първоначално написано от kasandra155
valerusha ~~{}}
mecheeeee
MAPATOНKOBKA
Ми аз съм на толкова и определено НЕ БИХ си легнал с толкова малко лапе.Първоначално написано от crazy7oo
Малка си още ама може ли да ти липсва, чак толкова умствен багаж .. ?![]()
Аз съм на 13 ама се сещам, че се занимава с теб само, защото ще питаш после във форума - Да му дам ли да ме отвори ..![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Ти си едва на 13 , запознала си се с някакъв 22-годишен от скоро,целунал те е 1 път и вече отиваш и да правиш секс с него..?!?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сериозно ли си на 13 ?!?!?!?!
хммм е що не ..то тя още не знае от къде пикае ....секс тръгнала да прави ... че ти хормони на 13 имаш ли...ххаха 22 годишен цццфащай куклите и да играете на семейство
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Ako sam az - da
Ako ne sam az - ne
Кирилицата е задължителна!
slun4ice
You can feel the bones shatter beneath our feet.
The blood of lust staining our teeth.
We feed on pain , disorder , delusion.
The filth of the modern plague.
And in this reign of Godlessness, the heathens will say...
Чукай ги всичките. Да не ти пука.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
По кратко и ясно казано не знам дали може да се напишеПървоначално написано от krem4et0
![]()
Давай бе, то сега всички така правят! Бъди от онези "всички"!
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
ХАХАХАХАХАХА !!! Баси изродите сте и двамата.
Абее еййй каде ти е мозака бее аз съм на почти 15 ходя с 20годишен вече от 2месеца и той не иска секс това да ти говори нещо? Че тоя за теб "дядка" иска само да ти сцепи малката п***а и да те заебе.. ти някакав акъл в главата си да имаш? Нали след като го направите ще пишеш друга "тема ама той ме заряза" или "бременна ли съм?" Айде окроти си малко хормоните и си седни на задника и си речаваи задачите по математика а не мисли за секс защото докато станеш на 18 или ще имаш дете или ще търсиш пари за аборт !!!!
П.С.. съжелявам за някой думи но просто малко се ядосах .....
Ти щото си перфектна-15 години нямаш с 20 годишен ходиш :XПървоначално написано от LoVe3e
В никакав случай не съм казала, че съм перфектна това, че ходя с 20годишен не означава, че съм правила или ще правя секс с него замисли се защо всички смятате, че като са гаджета двама души непременно трябва да правят секс? Сексът идва след това и мога да ти кажа, че вобще не мисля за секс и прочие..ама какво се обяснявам на такива като тебе бе ..........Първоначално написано от v1d1m0n3v1d1m
Много ти е рано.Топне ли чушляка,ще те забрави след тва недей![]()
![]()
![]()
С тебе е само заради единия секс..Не му се връзвай,а и си доста малка,за да имаш сексуален контакт..Също така трябва да си готова,а всъщност от темата ти разбирам,че не си..А просто си мислиш,че го "обичаш" и би дала всичко за него,само за да не го загубиш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И след 1 седмица тук 6те има тема :
Бременна съм .. как да кажа на мама![]()
![]()
![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
але ние от форума ти казваме да излезеш на центъра да се разкрачиш и да чакаш да те мине половината град ... може ли да питаш за подобни неща ... ако питаш мене,маика ти треа те заклиучи у вас ...
Какви са тези филми в които се вкарваш ?Ти сама каза ти си САМО на 13 а тои е на 22 !!! МНОГО ЯСНО ,ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СПИШ С НЕГО !!