.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Баси 13 годишна, поне на 15-16 да беше... Тоя пич или е много загорял или хич не е в ред.

Цитирай Първоначално написано от Grudi_SeXa
    Баси 13 годишна, поне на 15-16 да беше... Тоя пич или е много загорял или хич не е в ред.
    Съгласна съм с теб поне да беше на 14-16 а не на 22 това си е точно педофил!!

Re: Да сля ли с него?

Цитирай Първоначално написано от kasandra155
    Здравейте... аз съм само на 13.. запознах се с един на 22 години ... ..
    И какво... Трябва да си легнеш с човек, който е с почти 10 години по - голям от теб? И защо? Хора осъзнавате ли какви глупости питате понякога?
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Цитирай Първоначално написано от crazy7oo
    Съгласна съм с теб поне да беше на 14-16 а не на 22 това си е точно педофил!!
    Ми аз съм на толкова и определено НЕ БИХ си легнал с толкова малко лапе.

Малка си още ама може ли да ти липсва, чак толкова умствен багаж .. ?

Аз съм на 13 ама се сещам, че се занимава с теб само, защото ще питаш после във форума - Да му дам ли да ме отвори ..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

..земи тая педофилия брааат

Ти си едва на 13 , запознала си се с някакъв 22-годишен от скоро,целунал те е 1 път и вече отиваш и да правиш секс с него..?!?!?!?! Сериозно ли си на 13 ?!?!?!?!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    хммм е що не ..то тя още не знае от къде пикае ....секс тръгнала да прави ... че ти хормони на 13 имаш ли...ххаха 22 годишен ццц фащай куклите и да играете на семейство
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Зае*и го ТЪРСИ НЕЩО СВЕЖО

Ako sam az - da
    Ako ne sam az - ne

Кирилицата е задължителна!
    slun4ice
    You can feel the bones shatter beneath our feet.
    The blood of lust staining our teeth.
    We feed on pain , disorder , delusion.
    The filth of the modern plague.
    And in this reign of Godlessness, the heathens will say...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Чукай ги всичките. Да не ти пука.

anonymous727387
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Момиче, в какви филми си се вкарала? Сядай си на д-то и не мисли за мъже на братовчедки, педофили, секс и прочие, а за учене!
    По кратко и ясно казано не знам дали може да се напише

Давай бе, то сега всички така правят! Бъди от онези "всички"!
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Banned Повече от фен
    ХАХАХАХАХАХА !!! Баси изродите сте и двамата.

Цитирай Първоначално написано от ImSoInLove
    Недей.С теб е само заради едното е**не.После ще те зареже,но ти си решаваш!

Абее еййй каде ти е мозака бее аз съм на почти 15 ходя с 20годишен вече от 2месеца и той не иска секс това да ти говори нещо? Че тоя за теб "дядка" иска само да ти сцепи малката п***а и да те заебе.. ти някакав акъл в главата си да имаш? Нали след като го направите ще пишеш друга "тема ама той ме заряза" или "бременна ли съм?" Айде окроти си малко хормоните и си седни на задника и си речаваи задачите по математика а не мисли за секс защото докато станеш на 18 или ще имаш дете или ще търсиш пари за аборт !!!!

П.С.. съжелявам за някой думи но просто малко се ядосах .....

Цитирай Първоначално написано от LoVe3e
    Абее еййй каде ти е мозака бее аз съм на почти 15 ходя с 20годишен вече от 2месеца и той не иска секс това да ти говори нещо? Че тоя за теб "дядка" иска само да ти сцепи малката п***а и да те заебе.. ти някакав акъл в главата си да имаш? Нали след като го направите ще пишеш друга "тема ама той ме заряза" или "бременна ли съм?" Айде окроти си малко хормоните и си седни на задника и си речаваи задачите по математика а не мисли за секс защото докато станеш на 18 или ще имаш дете или ще търсиш пари за аборт !!!!

Ти щото си перфектна-15 години нямаш с 20 годишен ходиш :X

Цитирай Първоначално написано от v1d1m0n3v1d1m
    Цитирай Първоначално написано от LoVe3e

Ти щото си перфектна-15 години нямаш с 20 годишен ходиш :X
    В никакав случай не съм казала, че съм перфектна това, че ходя с 20годишен не означава, че съм правила или ще правя секс с него замисли се защо всички смятате, че като са гаджета двама души непременно трябва да правят секс? Сексът идва след това и мога да ти кажа, че вобще не мисля за секс и прочие..ама какво се обяснявам на такива като тебе бе ..........

Много ти е рано.Топне ли чушляка,ще те забрави след тва недей

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    С тебе е само заради единия секс..Не му се връзвай,а и си доста малка,за да имаш сексуален контакт..Също така трябва да си готова,а всъщност от темата ти разбирам,че не си..А просто си мислиш,че го "обичаш" и би дала всичко за него,само за да не го загубиш ..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

ми нз ама ми се струва,че още не си готова....
    ...........

Мега фен Аватара на teenems
    И след 1 седмица тук 6те има тема :
    Бременна съм .. как да кажа на мама
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на NaGaStYlE
    але ние от форума ти казваме да излезеш на центъра да се разкрачиш и да чакаш да те мине половината град ... може ли да питаш за подобни неща ... ако питаш мене,маика ти треа те заклиучи у вас ...

I'm gonna do it my way Момче съм !
    Прочетете!

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    Какви са тези филми в които се вкарваш ? Ти сама каза ти си САМО на 13 а тои е на 22 !!! МНОГО ЯСНО ,ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СПИШ С НЕГО !!

Голям фен Аватара на Tedchy
    Цитирай Първоначално написано от pitbullxx
    Какви са тези филми в които се вкарваш ? Ти сама каза ти си САМО на 13 а тои е на 22 !!! МНОГО ЯСНО ,ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СПИШ С НЕГО !!
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си